BM massage
Массажный центр
ШТ
Шынар Тергенбаева
Получила скульптурный массаж , лицо потянулась. Эффект на лицо Спасибо большое , крема хорошие.
сегодня, официальный ответ
Спасибо за тёплый отзыв 🤍 Рада, что скульптурный массаж и кремы вам подошли и дали эффект. Всегда рада вам 🌿
ГД
Гулмира Джартыбаева
Кайырлы кун! Мен бугин бет массаж алдым. Бир кун алганнан ак натиже коринди. Марья ханымга рахмет. Келуге кенес берем. Келиниздер натиже кориниздер
сегодня, официальный ответ
Гүлмира, жылы пікіріңізге көп рахмет 🌸 Нәтижені бір күннен сезінгеніңізге өте қуаныштымын. Әрдайым күтемін 🤍
ГМ
Гаухар Монтаева
Таза кабинет , жаксы маман. Натиже бар , кайта келемин.
14 января 2026, официальный ответ
Рақмет сізге! Сеніміңіз үшін алғыс білдіремін 🌿
Салидат Асанова
Белім ауырып келген. Жалпы массаж, парафин алдым. Денем жеңілдеп, жақсы болып қалдым.
12 января 2026, официальный ответ
Пікіріңіз үшін алғыс білдіреміз 🌿 Жалпы массаж бен парафин жақсы әсер бергеніне қуаныштымыз. Қайта күтеміз.
Аяжан Алимжан
Скульптурный массаж алдым.өте керемет жасайды екен.Демалып қайттым.Бетім рахаттанып қалды.Советую.
12 января 2026, официальный ответ
Аяжан, пікіріңізге рақмет 🌸 Нәтиже ұнағанына қатты қуаныштымын. Рахмет за доверие, всегда рада видеть вас снова 🤍
Айнур
Аяғым қақсап ауырып келген едім. Аяққа массаж және парафин алдым. Бірден жеңілдеп, ауырсыну басылды. Керемет әсер 👍
11 января 2026, официальный ответ
Айнұр, жылы пікіріңізге көп рахмет! 🌸 Аяғыңыз жеңілдеп, өзіңізді жақсы сезінгеніңізге өте қуаныштымыз. Әрдайым күтеміз 🤍 BM Beauty Massage
МТ
Майра Туменбаева
Бетке массаж алдым — әсері өте керемет болды. Бетім тегістеліп, жеңілдеп қалды. 3 күн қатарынан процедура алдым, нәтижесіне өте ризамын.
10 января 2026, официальный ответ
Майра, сеніміңіз бен кері байланысыңызға рахмет 💚 3 күндік процедураның нәтижесі көңіліңізден шыққаны біз үшін өте маңызды. Әрқашан күтеміз 🌿
НТ
Нурконыс Тураров
3 күн ем алдым. Келген кезде қан қысымым 200 болатын. 3 күндік емнен кейін қысымым 153-ке түсті. Оң қолымды көтере алмайтынмын, шейный остеохондроз болды. Қазір жалпы жағдайым жақсы, өзімді жеңіл сезінемін.
9 января 2026, официальный ответ
Пікіріңіз үшін көп рахмет 🙏 Денсаулығыңыз жақсарып, емнің әсері болғанына қуаныштымын. Қажет болса…
ЖК
Жанар Казисовна
Мне посчастливилось посетить ваш салон, немного было волнительным так как я сама с другого города но...😇осталась в полном восторге Всем советую!🫶 У девушек золотые руки!!!От себя хотелось бы пожелать вам процветания,роста,побольше хороших клиентов!!!
9 января 2026, официальный ответ
Спасибо за ваш отзыв и тёплые слова 🙏 Нам важно, чтобы каждый гость чувствовал заботу и комфорт. Бу…
Галия Турарова
5 күн ем қабылдадық, жолдасым екеуміз. Белім ауыратын, протрузия бөлімінде мәселе болды, оң қолым көтерілмейтін, аяғым тартатын. 2-күннен бастап жағдайым жақсарып, қазір өзімді өте жеңіл сезініп жүрмін. Нәтижесі өте жақсы 👍
9 января 2026, официальный ответ
Жылы пікіріңізге рахмет 🤍 Өзіңізді жақсы сезініп жүргеніңіз біз үшін ең үлкен нәтиже. Әрдайым аман…
ГК
Гафура Кобдабаева
Біздің домда осы орталықтың ашылғанына қуаныштымын! Арқам ауырып барғанмын Марья ханымға, массаждан соң 2ші күн уже ешқандай ауырсыну жоқ. Көп рахмет 🤗
8 января 2026, официальный ответ
Гафура ханым, пікіріңіз бен сеніміңіз үшін алғыс білдіремін. Емнің нәтижесі болғанына қуаныштымын. Д…
Nelli D
Получили массаж всей семьей у Марьи 👍 Это женщина Волшебница 🪄, очень приятная встретила с улыбкой , после приема угостила вкусным чаем всем рекомендую Марью ))
6 января 2026, официальный ответ
Большое спасибо за такой тёплый отзыв! 🌷 Было очень приятно принять вашу семью. Буду рада видеть ва…
Айжан Конисова
Марья — просто мастер своего дела. Профессионально, аккуратно и с заметным эффектом. Осталась довольна. Буккальный массаж понравился.
1 января 2026, официальный ответ
Айжан, спасибо за тёплый отзыв и доверие! 🌷 Рада, что вам понравился буккальный массаж. Буду рада видеть вас снова!
АЕ
Алтынай Есимбекова
Марья ханымнан скульптурный массаж алдым — әсері керемет. Бетім жеңілдеп, бұлшықеттер босаңсыды, терім сергіп, өзімді өте жақсы сезіндім. Қызмет көрсетуі жоғары деңгейде, бәрі ұнады. Ұсынамын!
31 декабря 2025, официальный ответ
Жылы лебізіңізге үлкен рахмет! Скульптурный массаждың әсерін сезінгеніңіз мен үшін өте маңызды. Келе…
БK
Багашар Kurmangazyevich
Рахмет сиздерге колдарыныз дерт кормесин оте профессионально денем жибип жаксы болып калды
Рахмет сізге! 🤍 Қолдарымыздың жұмысы көңіліңізге жеткеніне қуаныштымыз 💆♂️
Алтын Тайкенова
Жалпы массаж,бамбук банкілері мен парафин емін қабылдадым. денем жеңілдеп,босаңсып шықты. Ұсынамын.
30 декабря 2025, официальный ответ
Ұсынысыңыз үшін рақмет! Сізге массаждан рахат пен жеңілдік сезімін сыйлай алғанымызға өте қуаныштымыз. Келіңіздер, әрдайым күтеміз 🤍
Альбом Картинка
Марья — настоящий профессионал. После массажа ушло напряжение, тело расслабилось, появилось чувство лёгкости. Очень комфортная атмосфера. Рекомендую!
30 декабря 2025, официальный ответ
Огромное спасибо за добрые слова! Очень рада, что удалось снять напряжение и подарить вам комфорт. До новых встреч!
ТР
Татьяна Рубан
Попробовала скульптурный массаж на себе. Эффект на лице заметен сразу-кожа подтянулась, лицо посвежело. Мне 67 лет
29 декабря 2025, официальный ответ
Татьяна, благодарю вас за доверие и такой тёплый отзыв 🌷 Мне очень приятно, что эффект от скульптур…
AZ
Arai Zhakipova
Бүгін Марья ханымнан дене массажы мен скульптурлық массаж қабылдадым. Өте керемет әсер алдым! Бұрын мұндай массаж алып көрмеген едім. Барлығын кәсіби әрі мұқият жасайды,шаршап барған едім жақсы демалып қалдым.Ойланбай барыңыздар!Ұсынамын!
28 декабря 2025, официальный ответ
Арай, жылы лебізіңізге үлкен рахмет! 🌸 Дене және скульптурлық массаждан осындай әсер алғаныңызға өт…
З
Зауреш
После массажа лицо стало свежее и подтянутое. Марья,Вы просто супер мастер,спасибо вам за профецианализм и заботу.
26 декабря 2025, официальный ответ
Зауреш, большое спасибо за ваш отзыв и тёплые слова! 🌸 Очень рада, что результат вам понравился. Бу…
ЖР
Жансулу Раманкулова
Марьям жане Айдана ханымдардан массаж алдым оте керемет колдарына дерт бермесин катты унады опытный 👍
26 декабря 2025, официальный ответ
Осындай жақсы сөздеріңіз үшін рақмет! Денсаулығыңыз мықты болсын, тағы да күтеміз 👍
. .
Марья — замечательный мастер! Атмосфера уютная, массаж расслабил и зарядил энергией. Обязательно вернусь снова
26 декабря 2025, официальный ответ
Благодарю вас за такой приятный отзыв! Очень рада, что массаж помог расслабиться и зарядиться энергией. До новых встреч ✨
Арай Мадалимова
Марья ханымнан массаж алдым. Қолы жеңіл, әсері керемет. Үлкен рақмет!🥰🥰🥰
24 декабря 2025, официальный ответ
Арай, керемет пікіріңізге көп рахмет! 🥰 Есері ұнағанына өте қуаныштымын. Деніңіз сау болсын, тағы да күтемін 🌸
Акзиа Тумашова
Екінші күн ем ем алып жатырмыз- нәтиже байқалып тұр. Нағыз мамандар!
24 декабря 2025, официальный ответ
Пікіріңізге көп рақмет! 🤍 Емнің нәтижесі сезіліп жатқаны біз үшін ең үлкен қуаныш. Әрқашан күтеміз 🌿
Айфон Шарып
Сегодня была у Марьи на массаже — просто супер! Расслабление полное, ощущения невероятные. Уютная студия, чистота и забота в каждой детали 💆♀️✨
23 декабря 2025, официальный ответ
Большое спасибо за такой тёплый и подробный отзыв! 🌷 Нам очень приятно, что массаж оставил такие впечатления. Будем рады видеть вас снова!
Айнур Баратова
Приняла массаж у Марьи — вау, это просто супер! Сколько раз я делала массаж, но таких ощущений ещё не было. Очень уютно, красиво и чисто. Массаж проводила сама Марья — чувствуется профессионализм.
23 декабря 2025, официальный ответ
Спасибо большое за отзыв! 🌺 Буду рада видеть вас снова 🤍 Марья
АЕ
Арай Еркежанова
Супер спасибо большое за массаж.
22 декабря 2025, официальный ответ
Спасибо большое за тёплые слова 🌸 Очень приятно, что массаж вам понравился. Буду рада видеть вас снова в BM massage 🤍
Ulpan Jaksilik
Марья ханымның салонын массаждан шықтым пряяммм күштіі болып жкңілдеп калдым колдары күшті екен🥰❤️
20 декабря 2025, официальный ответ
Ой, қандай керемет сөздер 🥰 Рақмет! Тағы да күтемін, әрдайым сіз үшін 🌿
Naz ✌🏻
Благодарю за качественный массаж. Отличная техника, внимательность к деталям и комфортная обстановка.Обязательно вернусь ещё😍🥰
22 декабря 2025, официальный ответ
Большое спасибо за такой подробный и тёплый отзыв 🌷 Мне очень приятно, что вы оценили технику, вним…
. Ару .
Өте күшті жер , өкінбейсіздер😍😍😍😍жақсы демалып қайттық қыздармен
22 декабря 2025, официальный ответ
Ару, жылы пікіріңізге көп рахмет 😍 Қыздармен жақсы демалып қайтқандарыңызға қатты қуаныштымын 🤍 Әрдайым күтемін!
Жанёка 💖
Массажист Мария ханымға рахмет өте жақсы жасайды😍👍🏻 массаждан кейін бір жеңілдеп демалып қаласың ❤️
19 декабря 2025, официальный ответ
Көп рақмет! 🤍 Жылы пікіріңізге алғыс айтамын. Сізге ұнағанына қатты қуаныштымын 🌷
Ұлжалғас Дүзелбаева
Марья ханым топ топ топ😍🔥
22 декабря 2025, официальный ответ
Рахмет көп-көп 😍🔥 Келіп тұрғаныңызға қуаныштымын!
ЗА
Зилола Айтжан
Безумно довольна массажем, всем советую с 1 го сеанса облегчение, сама хозяйка угостила турецким чаем
22 декабря 2025, официальный ответ
Спасибо большое за тёплые слова и доверие 🌸 Рада, что уже с первого сеанса почувствовали облегчение. Всегда жду вас снова в BM massage 🤍
Айка А
Бетіме массаж алдым күшті керемет жеңілдеп калдым рахмеет кыздарға😘 Марья ханымның салоны керемет маған ұнады❤️
19 декабря 2025, официальный ответ
Айка, жылы пікіріңіз үшін үлкен рақмет! 🤍 Бет массажы ұнағанына қатты қуаныштымыз. Әрдайым күтеміз 🌷
ҒШ
Ғалымжан Шынасыл
Марья ханының саланы өте керемет! Атмосфера жайлы , қызметі жоғары деңгейде. Ұсынамын
19 декабря 2025, официальный ответ
Ғалымжан, жылы пікіріңіз үшін үлкен рақмет! 🤍 Сізге атмосфера мен қызметіміз ұнағанына қатты қуаныштымыз. Әрдайым күтеміз 🌷
Наталья Наталья
Случайно увидела баннер! Записалась и ни разу не пожалела Массаж просто супер. Бладарю мастера. Обязательно приду еще)) Процветания Вам!
16 декабря 2025, официальный ответ
Наталья, большое спасибо за такой тёплый отзыв и доверие 🤍 Нам очень приятно, что вам понравился массаж. Будем рады видеть вас снова! 🌷
ЛМ
Ляззат Масимова
Марья ханымнан массаж алдым,колынын жумысы керемет екен!Денем женилдеп,толык релакс алдым.Енди унеми келемин!
8 декабря 2025, официальный ответ
Сеніміңізге рақмет! Әр келген сайын сізге жайлылық пен жеңілдік сыйлауға қуаныштымын. Релакс — денсаулықтың кілті ✨ Қайта күтемін!
Dariga Amirhanovna
Очень понравилось! Чисто, уютно, комфортно и самое главное - качественный массаж от Марии😍
9 декабря 2025, официальный ответ
Дарига ханым, жылы пікіріңізге үлкен рақмет! Сізге ұнағанына қуаныштымын. Әр келгеніңізде жайлылық п…
НА
Нургуль Аманова
Очень понравился лечебный массаж - сразу почувствовала облегчение. Мастер Марья внимательная и профессионал своего дела, рекомендую!👍
4 декабря 2025, официальный ответ
Нургуль, большое спасибо за такой теплый отзыв! 🌸 Мне очень приятно, что лечебный массаж сразу дал…
Марья Джунусбековна
Супер!
ШН
Шынар Нугаметова
Марья ханымның кәсіби дәрежесі ұнады. Өз ісінің шебері.
1 декабря 2025, официальный ответ
Шынар ханым, кәсіби еңбегімді бағалағаныңыз үшін үлкен рахмет! Сізге қызмет көрсету — мен үшін қуаныш 🌿
ГТ
Гульжан Токжан
Массаж керемет унады, тек бетке емес сонымен катар аркага да жасады екен. Барлыктарына советую Рахмет Марья ханым
1 декабря 2025, официальный ответ
Гүлжан ханым, әдемі пікіріңіз үшін көп рахмет! Сізге сапам ұнағаны — мен үшін ең үлкен мотивация 🤍 Қайта келіп тұрыңыз 🌿
a-
altaiaigerim -xx
Массаж қатты ұнады өзіме!!!! Бетіме жасаттым,жылтырлап әдемі болды,Марья рақмет сізге!
27 ноября 2025, официальный ответ
Өте қуаныштымын! Әдемі болып жүргеніңіз маған ең үлкен рақмет ❤️ Бетіңіз әрқашан жарқырап жүрсін! Келесі келгенде одан да жақсы нәтиже жасаймыз ✨