Elif market
Магазин
Нурлан Nur
Все есть ! Персонал хороший вообщем рекомендую всем соседям
Aman Kanabet
Керемет кассада тұрған тәтенің көңілі кең екен қуырдақ алдым жылқының етіме тәте өз қолымен жасаиды екен арау мынау ресторан жолда қалады нағыз ауылдың сүрі етінің дәмі қалада жүрген соң мына дәмді ұмытып қалыптық😇
Амина Маширова
Хороший магазин
Адилет Асемов
Осы магазин ұнайды👍 іші таза, сатушыларыда сыпайы, кірсен болды әнгіме айтпай шықпайсын😁
Muhammad Talibov
Супер обслуживани 👍 по ассортимент тоже всё найдётся и даже овощи и фрукты. всем рекомендую !
Юлия V
Очень любим магазин Elif Market в нашем ЖК! Персонал всегда вежливый и приветливый, приятно заходить за покупками. Ассортимент действительно отличный — есть всё самое необходимое, и всегда в наличии. Мы очень рады, что такой магазин появился прямо во дворе: это невероятно удобно и экономит время. Спасибо вам за заботу о жителях!
Asylzat Umirhanovna
отличный жк!
АMG
Жанадан ашылган жаксы магазин стараются. Вежливый адамдар
Afzal Asemov
Сколько ждали вас🙂 Ожидание оправданы Классный магазин все есть 🫶
8 посещений
~А
~ Аiman
Өте керемет дүкен, іздегеніңнің бәрін табуға болады😍🤩
Частый гость
Марина
Өте жақсы маркет адамдармен қарым-қатынастары жоғары деңгейде прям супер маған ұнағаны домашний медовый торты ұнады и тамақтары өте дәмді. Бағаларыда қол жетімді Алла разы болсын сіздерге!
Дина Сэкак
Классный магазин, нравится ассортимент 👌
Частый гость
Амаль Даниярова
Ассортимент большой, очень вежливый кассир, но я так подозреваю что это управляющий🥹❤️ пришли с другого района в этот маркет, будем ходить чаще! Удачи в продажах
Aliwer Ansatbai
Жаксы магазин ишинде бари бар сатушыларды унеми кулип карсы алады.всегда уакытымен ашылады кунде азанда 8:00 ровно барам ашык турады кулип рахмет
Bektur 🫦
Просто отличный магазин