Кабинет ногтевого сервиса
Ногтевые студии
Ардак Алтайбекова
Я больше года посещаю салон где мне нравится, Айша как професионал и знаток своего дело понмает сполу слова что и как я хочу.Девчата приходите неподелеете
РК
Райкул Каленова
Өте сапалы және жылдам жасайды.Өте ризамын және кеңес беремін барлықтарыңызға. Бакыт тәтеңен жалынды салем
ДТ
Динара Талдыбаева
Мастер Айша по маникюру очень хорошо делает свою работу 💐
Anna Vlassenko
Спасибо большое мастеру Айше, за прекрасный маникюр. Выполнен аккуратно и профессионально, в дружелюбной, приятной обстановке)
Гульдана Жанжигитова
Добрый вечер! Айша мастер по ногтевого сервиса,хороший мастер своего дела.Отличная работа.
Тогжан Алиевна
Айша Рахмет. Качественно , быстро и по приемлемой цене 👍 Рекомендую
Меруерт Сариева
Благодарю Айше за профессионализм и индивидуальный подход! Каждый раз выхожу от неё с прекрасным настроением и идеальными ноготками 💖А ещё у неё очень приятные цены 💅
AТ
A Т
Маникюр өте сапалы, ұқыпты жасалған. Қатты ұнады
Aizhan Iztay
Сделала маникюр — осталась очень довольна! Аккуратно и красиво. Спасибо мастеру Айшу за профессионализм и уютную атмосферу! Маникюр получился именно таким, как я хотела.
НА
Назия Амантаева
Айша профессионал своего дела!я долго искала мастера, на конец- то нашла!Все делает профессионально, всегда улыбчива, позитивная, можете смело довериться!
SB
Sandi Bakit
Ең керемет жасайтын мастер❤️❤️❤️үлкен рахмет, бұлай ешкім жасай алмайды.
КЖ
Кымбат Жанаева
Уакыттын Калай откенин билмей калдым гой,ангимелесып отырып жасап 🤗👍🏻 идеально адеми жасалды маникюрым, Рахмет Айша Ханым.
Мадина Саяткызы
Айша өте керемет мастерсіз🥰🦋Жұмысыңыз 10/10000😍👍🏻 Үнемі жақсы көңіл күйде, әдемі тырнақтармен қайтамын❤️🔥
ЖД
Жанат Даулетова
Айша очень хороший мастер своего дела, Супер мастер
MD
Meruet Dairabai
Айша оте керемет жасайды екенсин маган унады
ЛЕ
Лайла Егенбердиева
Рахмет Айша Маған ұнады, биринши рет френш жасап тұр тұрмын
MU
Moldir Uralbekova
Айша керемет шебер. Өз ісінің маманы, жасаған маникюрі 1-1,5 айға дейін тұрады. Үнемі көңілді қарсы алады. Қолыңа массаж жасап шығарып салады. Ісің берекелі болсын!
Асем Сванбекова
Айша өз ісінің шебері. Тырнақты өте әдемі, жұқа және сүйкімді, нәзік етіп жасайды.
БГ
Борибаева Гулнур
Отличная , качественная работа! Рахмет Айша Самый лучший мастер! 10/10 все стерильно, мастер знает свое дело
ГО
Гульназ Онгарбекова
Айша өз маманының иесі, клиентпен тез тіл табысады ең ұнағаны тазалыққа ерекше мән береді, инструменті өте ұқыпты таза устайды👍 Айшадай мастерлер көп болсын 💐💐💐
ЗН
Зауре Нуршабекова
Айша ханым, сізге көп рахмет, істеп жатқан жұмымыңыз сапалы және ұқыпты. Еңбегіңіз жана берсін!👍
Арайлым Буйенбаева
Айша ханым сізге үлкен рахмееет тез әрі ұқыпты және бастысы сапалы жасағаныңыз үшін! Уақытысында үлгеріп бардым! Еңбегіңіздің жемісін жеңіз👏🏻👍😘
Аяулым Сылкынбаева
Өте жаксы мастер Айша қонак жай жумысы таза узак уакыт турады келип жасатканыма окинбеимин 🌹🌹🌹 рахмет
GK
Gulzat Koppaeva
Осы ногтевой сервис орталығына тырнақ жасатып, Айша қызға риза болдым. Ұқыптылықпен ұзақ уақыт шыдайтындай жасап береді. Басқа жерге жасатқаным бекер болды. Әрдайым Айшаға жасатамын. Көптен бері жасатқаннан, Сіңілімдей боп кетті. Ақжарқын адам. Ісі өзіне сай. Рахмет жұмысың алға баса берсін!
ГА
Гульжамал Алиева
Молодец мастер Айша 10 из 10 очень гостеприимный человек и работу выполняет очень быстро и качественно
Сауле Курбанова
Хочу выразить огромную благодарность Айше за потрясающий маникюр! 💅 Работа выполнена очень аккуратно, форма ногтей идеальная, покрытие ровное и стойкое. Особенно порадовало внимание к деталям и приятная атмосфера в процессе — время пролетело незаметно. Профессионал своего дела, обязательно приду снова! ❤️ Рекомендую на 100%!
Anara Abdumazhit
Жұмыстары аккуратно 😍1-1,5ай көтерілмей тұрады👍
НТ
Назым Тлегенова
Мен бұрын басқа мастерлерге жасатып жүргенмін, тырнағым 10 күннен артық тұрмайтын сына беретін, кейіннен осы Айшаның номерін тауып алып осы қызға жасатып көрдім, маған өте ұнады, тырнағым 1 айдан артық тұратын болды сынбай, содан бері тек Айшаға жасатып жүрмін, әрдайым ойымдағыдай қылып әдемі, сапалы жасап береді. Айшаға көп көп рахмет! 🥰❤️😍
ЖФ
Жулдыз Фазылхан
Айша ханым Өте ұнады! Жұмысыңыз ұқыпты, сапалы және әдемі шықты.Түрін де, дизайнын да дәл мен қалағандай жасап бердіңіз. Еңбегіңізге рақмет🥰Тағы да барамын😇
Айша мастер своего дела! Не пожелала уже хожу второй раз, 3 недели держится, Нашла её через 2 гис случайно 👍🏻
Aidana Aitoreyeva
Топ Мастер Айша, керемет өз ісінің маманы екен, қанша уақыттан бері істетіп жүрмін, өте сапалы және аккуратно жасайды, істеген жұмысы ұзак уакыт тұрады, сынбайды лактары өшіп кетпейді. Смарт педикюр жасатуга кеңес беремін 😍, прям вау эффект
LO
Laura Omarova
Айша ханымға көп рахмет,өте ұқыпты, жұмысына жауапкершілікпен қарайды, нәтижесі керемет шықты .Маникюріме қатты риза болдым, ұзақ уақыт сақталады.💅Сапасы да, қызметі де жоғары деңгейде, міндетті түрде тағы барамын!
Алияш Дуйсекова
Айша тырнақтарымды әдемі етіп жасап берді, рақмет үлкен! Барлықтарыңызға Айшаға жасатуға кеңес беремін🌹