Imperator Cafe
Быстрое питание
Musa Jenis
Тамақтары өте дәмді, бәрі жаңа әрі сапалы. Ең бастысы — қызметкерлері сыпайы, адамдармен жақсы сөйлеседі. Атмосферасы ұнады, тағы да тапсырыс беремін.❤️🫂
Ayana
14.12 күні сағат кешкі 22:00 шамасында донер алуға бардық. Екі куринный донер алдық, келесі күні құсып, температурам көтеріліп ауырдым. Сразу ұнамаған еді донері. Ол күні еще акция болған, біз онда акция үшін кірген жоқпыз, білгенде жоқпыз акция екенін. Че то не то екенін сезіп едім 😔
Nurai ……
Оте дамды,акция прям выгодно,советую 😍
Мне все понравилось,пицца плов и донер 990 вопше вкусно и цены такие хорошие,люди вежливые,приятные.Буду всегда приходит
N.
Nazerke ..
Тамақтары өте дәмді екен советую
Dayana .
Очень вкусные еды,люди очень приятные, мне очень понравился это место всегда буду приходить и приглашать людей
НУ
Нурболат Улықбек
Донер айтар жоқ, дәмді
Гулнур Малетва
Плов дамди оте кушти тамактари
sf
suleymen frances
Тамақтары дәмді 👍👍плов күшті ұнады
ЗИ
Замира И
Оте кушти дамди келиниздер
Олжас Батырбеков
Плов пица донер очень вкусно прям оббоалденный ищще цена такой хорощый спосибо всем персонал такой вежливый тек алға Император
Ербол Саттаров
Оте дамди бари кушти жане де акциясы бар керемет демалып отыратын жер сервис оте керемет донердин дами болек енди👌👌👌👍👍👍👍
БА
Бейбит Аманкул
Здравствуйте очень вкусно донеры пловы ещё 990тг это потолог друзья
ЖН
Жон Нур
Здравствуйте здесь не чисто везде грязно мясо в донере воняет Чуть не отравиться СЭС куда вы смотрите!!!
Д.
Даниял .
Күшті тамақтары дәмді
Asem Zhamalova
тамақтары өте күшті тиімді бағада😍😍😍