Doner na Makataeva
Камила Алибекова
Антисанитария 👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
РР
Р Р
Пришла супруга за донером, не одним. Сдачи с налички нет, заказ не приняли. Попросили перевод. Супруга отказалась.
Doner na Makataeva, донерная
9 января 2026, официальный ответ
Здравствуйте У нас во всех точках есть Qr меню,можете уточнить кассир попросила переводом оплатить?
Naumetov2 M
Че то не то
Мадина Аргынова
На днях с мужем решили у них покушать донер. И жестко заболели. Я не знаю как они готовят. Донер невкусный. Просто разрекламировали. Жареный донер прошу пересмотреть! У вас там масло меняется вообще?! На каком масле жарите одному богу известно! Не только мы, там еще наши знакомые тоже кушали оказывается, они тоже заболели! Заявление надо написать на вас! Травите народ!
TA1RB3K 🤫
Ужасные донеры,съел и через минут 30 стало плохо,бледная кожа, тошнота, плюсы конечно есть это первые жареные донеры но все же над рецептом нужно поработать
СS
Султан Sula
Второй день не могу купит донер химчи и Ава кода для жены , на Вас весь орбита надеяться Вы что делаете , то мясо нет то закрываетесь Не надо рекламировать тик ток и инста если не справляйтесь . Про руководство молчу , когда персонал отвечает Мы сами знаем Роналду не говорит что он не хочет бегать Раз идете в сфере услуги , нельзя включать характер , своеовременно это грех Желаю чтобы Вы светили как звезды Сейчас из з а того что меня отклонили сижу рядом в донерном
Doner na Makataeva, донерная
9 января 2026, официальный ответ
Султан, здравствуйте, спасибо вам, что выбрали нас! Извиняемся,учли все моменты исправимся🙂
QA
Qaraqat Abdulla
Бүгін жареный донер сырмен заказ бергенбіз. Поварға рахмееет үлкеен зор жасап берді, кассир қызда прямм күштііі, сыпайы прямм. Донерлері басқалардікіндей майлы емес әдемм істелген. Макатаеевадағы точкасында сырмен істемейміз жоқ жоқ деп қоймады, олай жасалынбайды деп, сосын осы точкасына келдік екінші рет. Кассирша и повар үлкен рахмеет обожаю прямм сіздерді☺️❤️ советуюю🫶🏻
Айғаным Мәметова
ужинга донер жедик унады рахмет бари дамди порциясы жаксы
ҚЖ
Қуат Жангиров
тауыкпен донер унап калды рахмет лаваш кытырлап тур
Бақтияр Сагынбаев
Порциясы үлкен, дәмі соуспен кайф!
Айзада
Қызмет тез, бағасы қолжетімді ризамын сервиске
Венера Болатханова
Аптада бір рет міндетті түрде аламын, қызмет тез әрі сыпайы, донер тіл үйіреді риза болдым рахмет
Гульжан Тимирбаева
быстрый сервис ұнады рахмет донер оте дәмді
Айсулу Оразбаева
Балалар таңдана жеді, мен де ризамын, порция жеткілікті, дәмі сол қаладағы ең үздік қайта келеміз😋
Ержан
Донер қатты ұнады! Соус ерекше, айранмен әдемі үйлеседі. Сервис 🔥
Талгат
Донер бомба! Ет жұмсақ, соус 🔥
Ясмина Рахат
жолдан кіріп алдық тез жасап берді рахмет сервиске осы жердің донерлері ұнайды
Шынар Мухтарова
Сервис те жоғары, бәрі күлімдеп қарсы алады 😊 Рахмет донер оте дамді шыққан
MS
Meirzhan Suleimenov
Іш өтіп ұшынып қалдым кеше түнде алғанмын жаренный донер ақ боз аттан түспей жатырмын
Динара
говяжий донер топ, советую барине
Балжан Байболова
қызмет шапшаң болды, донерде еті мол тұзы да норм рахмет сіздерге 🙏
ОТ
Оралхан Тургунов
говяжий донер ұнады рахмет сервис топ
Айнагуль Ташимбетова
Апта соңында отбасымен келдік, соус жақсы және хош иісті, балалар қуанып мәз болдық донер күшті
Семетей
Бәрі ұнады! Дөнер дәмді ризамын
Роза Маратовна
Дөнер өте дәмді, айранмен жақсы кетті Сервис керемет, қыздар мен жігіттерге үлкен рақмет!
Гүлнар Алиханова
Донер супер! Дәмі тіл үйіреді, айранмен жеген ұнады
Қуаныш Каримжан
Таңғы уақытта келіп алып жедім, қатты аш едім, бірақ дәмі көңілімді көтерді, рахмет
Тамара Дилмухамедова
Айранмен супер! Ет жұмсақ, соусы күшті
Алма Исламова
Қызмет көрсету жоғары деңгейде, рахмет командаға
Венера
Донер мен айран идеальный комбо! Енді тек осында келем
Наргиз Лесова
Айранмен жақсы кетті, донер ыстық, соусы дәмді! Ұнады
Берікбай Э.
донер дәмі керемет, айранмен күшті кетті рахметт
Амангельды Садыков
дәмді болды, сатушылар да сыпайы, рахмет
Талгат
Дөнер дәмді, порциясы үлкен, соусы супер!
Темирлан Ермеков
обедке алдык дами жаксы тез жасап берди , рахмет жигиттерге
Анастасия Тулеубаева
Заказали на доставку все супер✌️Порция порожает размером😊
Замира Захарова
донер ерекше вкусный соус күшті қызмет жылдам, рақмет
Молдир
Порция үлкен болды, бағасы да норм, қызмет те тамаша👍
Жібек
бірінші рет келген едім ұнады сервис донер вкусный тоже прям😊
Айжан Яманбаева
Дәмі тіл үйіреді донердің соусы тамаша! Достарымызбен жиі келеміз
ГД
Гульнара Джидибаева
Біз кеше барып алдық.Еттері жұмсақ, жақсы піскен. Донер өте дәмді. Бірақ қуырылған донердің сырты ұнамады. Біріншіден донер өте майлы болып тұрады, екіншіден майды ауыстырмай бір майға қуыра бергеннен майдың дами шығып тұрады. А так қуырылған сыртын алып тастап жесе донер өте дәмді сочный. Мен солай жедім😃.
Айсара Ибраева
жақсы филиал донерлері тіл үйіреді жақсы жасайды рахмет енді всегда осы жерден заказ беретін боламыз 👏
Жанна Кенжебекова
бүгін тағы келдім, тез қызмет дәмі жақсы донердін рахмет сіздерге
Б
Бек
Жареный говяжий донер поел и отравился понос был до вечера не рекомендую чек не дали а то бы в суд обратился
ЖБ
Жанар Бауржан
Мы с мужем взяли донер говяжий жареный с кимчи и отравились к сожалению чек не взяли и его и не пробили а то хотели бы обратиться в СЭС Не рекомендую обходите стороной не берите донер отравитесь 💯💯
RF
Rw Fs
Жареный донер с кимчи, пряяяям чёткое сочетание.молодцы очень вкусно.
Бақтияр Даулетбеков
барлыгы унады рахмет кыздарга тез кызмет ушин, донер унап калды
Айгерим Сулейменова
үлкен порция, өте тойымды болды, советую
Мадина Панова
донерлері дәмді соус күшті біраз қуанып қалдым