Bauyrdaq Qazaq Fast-food
кафе национальной кухни
ШК
Шынар Касымова
Тамактары Оте нашар,не ләмі жоқ не тұзы жоқ,сірне деп айта алмайсың. Картошканы да етті де суға пісіріп қуыра салған! Сорпа вообще айта алмадым! Бургер тек майонезба дейсің! Повар ауыстырмаса боомайды! Қалада қанша бауырдаққа кіріп жүрміз бұндай дәмсіз филлиалды 1-ші рет көрдік! Вообщем не советую !!!
MS
Moldir Sydykanova
Очень понравилось место. Национальная кухня — на высоте, интерьер в национальном стиле создаёт особую атмосферу. А сорпа в казане — самая вкусная, которую я ела за всё время. Обязательно вернусь.
Kaussar Aidynkyzy
if that waiter wouldn’t look at us w interest ig I could give five stars 🌟.The burgers and also combo is amazing tho
Назик
Заказ берейін десем, бірақ еш қай жерден контакт, телефон номерін таппай қойдым, не инстаграмм жоқ, неге?
AZ
Assem Zhumakhanova
Заведение классное, на первом этаже интерьер шикарный, и все сделано со вкусом. На втором этаже детская игровая очень большая, и что очень удобно можно там спокойно кушать, пока дети играются. На счет кухни, скажу одно, цена намного дешевле чем в городских кафе, но никак не уступает по вкусу. Я заказала Наурыз-коже, было очень вкусно, муж заказал хошан-манты и ми-палау, ему тоже очень понравилось👍🏻 Кстати, еще есть Намазхана 🧎🏻🧎🏻♀️
Максат Кошербаев
ГД
Гулайым Дуйсекенова
Тамақтары өте дәмді 👍🏻
Kamilla Asimzhanova
Слишком долгое ожидание. Айтып, сұрап жатырмын кәз кәз деп жүріп алды. Менен кейінгі адамдар ішіп жеп кетіп жатты. 1 бургерді 1 сағат күттім. Адам көп болып үлгермесе түсінер едім, бірақ айтып жатсамда, тыңдамады жүріп алды👎
Валентина Коба
Очень вкусный национальный Фастфуд, обслуживание хорошее.
НМ
Назира Махмудова
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Madinа 🤍
Өте дәмді болды, офицанттары сыпайы.
Инжу Токтарбай
Тамақтары өтее дәмді, официант поварлар керемет❤️❤️❤️
alfi ✨
Керемет жайлы, тартымды жер
ЖМ
Жадыра Магазова
Өте дәмді барып жесеңіздер өкінбейсіздер
Айжан Джалдасова
Тамактары Оте дамды барыныздар