Bauyrdaq Qazaq Fast-food
кафе национальной кухни
Айдана М.
Было средне
Балалрмен келдік детский комбо алдык ұнады тамактар жаксы дәмді бірак игравой мүлдем тазаланбайды сияқты. Ол игравой бөлек ақылыма түсініксіз.
Чина 🐺
В восторге
Бақыт деген бала молодец бәріне бір өзі үлгеріп жүр
Хам Хамидов
В восторге
Официант бала молодец түнде келсекте күліп қарсалып алды
7 посещений
Madinа 🤍
В восторге
Өте дәмді болды, офицанттары сыпайы.
NS
Nursultan Sarsenbaev
В восторге
Сегодня зашел покушать в Bauyrdaq честно, был приятно удивлён! Очень вкусно приготовлено, и самое главное мяса реально много👍 В городских филиалах иногда кладут так мало, что кажется там грамм 0,5 мяса 😅 А здесь всё по настоящему сытно, щедро и вкусно. Спасибо за такой подход к еде!
GK
Guldana Kunafina
В восторге
Бугін ауызашар бердік. Тамақтары өте дәмді, керемет болды 👍 поварларга, официанттарга коп рахмет Алла разы болсын. Жүгіріп журіп кызмет жасап жур. Бакыт деген официант балага ерекше алгысымды айтқым келеді. Коп рахмет барі жаксы болады уайымдамаңыз деді шыныменде жаксы, дәмді болды 👍
Aian Adilhan
В восторге
Самый лучий и красиво даже 2 стола обиеденели и еда очен вкусная жұмысшылар мейрім күшті
ZLOI PROSTA
В восторге
Бакыт деген жігіт клиентті жаксы карсы алып жаксы күтіп алады екен обслуживаний жаксы жасайды👍
АЗ
Айдын Зейділбаталұлы
Совсем не понравилось
Шорпа тузы жок дәмі жок майдың иісі бар Дәмін келтірсе өте әдемі болар еді Іші жаксы өте кең
AZ
Assem Zhumakhanova
В восторге
Заведение классное, на первом этаже интерьер шикарный, и все сделано со вкусом. На втором этаже детская игровая очень большая, и что очень удобно можно там спокойно кушать, пока дети играются. На счет кухни, скажу одно, цена намного дешевле чем в городских кафе, но никак не уступает по вкусу. Я заказала Наурыз-коже, было очень вкусно, муж заказал хошан-манты и ми-палау, ему тоже очень понравилось👍🏻 Кстати, еще есть Намазхана 🧎🏻🧎🏻♀️
ЛШ
Ляззат Шаукен
В восторге
Бас жеуге кеше бардық бізге өтте қатты унады бас таза тісі қағылған вообщем бомба екен барып турамыз енді Бауырдаққа👌🏻👌🏻🥰
Aisha Erkinkyzy
тема гой тема
Dinara Nurgalieva
Вкусная еда
Yerkebulan ㅤ
Очень вкусно
Сонечка С
Понравилось
Стейк пересушенный. Как будто его заранее приготовили и разогрели в духовку. Зачем так заливать соусом. Рис и овощи не обязательно так заливать соусом. Рядом же стоит соус, при желании сами могли бы оттуда взять. Нигде так не делают. Коже Наурыз и манты норм. Думаю заказала бы ещё раз. Салат говяжьи на троечку. Грибы маринованные надо промывать перед добавлением в салат. К стейку подали нож без зазубрин. Плохо резал и так сухое и резиновое мясо. Не советую. Цены приемлемые Обслуживание норм. Концепция заведения отличная. Приятная фоновая музыка. Пандус не соответствует норме, бесполезный. Придём ещё раз. Попробовать другие блюда.
MS
Moldir Sydykanova
В восторге
Очень понравилось место. Национальная кухня — на высоте, интерьер в национальном стиле создаёт особую атмосферу. А сорпа в казане — самая вкусная, которую я ела за всё время. Обязательно вернусь.
Инжу Токтарбай
В восторге
Тамақтары өтее дәмді, официант поварлар керемет❤️❤️❤️
alfi ✨
Хорошая детская площадка
К
Көзайым
Совсем не понравилось
Бугын бардық осы жерге сұмдык кухнядағы дауыстары сыртка естіліп жатыр бір бірін боқтап ауыздарына келгенде айтып залда отырған қонаққа бұл не приятно,комбо 5 алдык ішіндегі қазысы тұрып қалған сорпасы вапше не дәмі жоқ не тұзы жоқ тұрып қалған сорпаны жылытып акеле салған.Уборныйна мүлде сөзім жоқ,тазалық жоқ.
В восторге
Как всегда вкуснейший нан бауырдак и согревающий сорпа с куртом, ваша франшиза - лучшее что могло случиться с миром фастфуда ♥️ уютный и тихий зал, замечательные ребята встречают гостей, все понравилось. Желаю Бауырдак расти и расширять меню!
Дуйсекова Сара
Совсем не понравилось
Заказ қабылдаулары нашар звандап анықтап сурайын десек телефонға жауап бермейді қайта қайта басып тастайды бес минутқа жауап беруге қиналады
Айсулу Курманова
Совсем не понравилось
Тамақтары қалыпты жақсы. Шәйларын экономдайды екен. Шәйнектің ішінде заварка жоқ, шәйді экономдап общий шайдан құйып алып келіп бересіздерма сонда? Қарапайым асханалардың өзінде ішінде заваркамен бірге алып келеді ғой. Осындай қазақы жерде шәйді солай демдеп берген қалай болады екен
Динара Муратбекова
В восторге
Бауырдақ ұжымына үлкен ризашылығымды білдіргім келеді! Балам ауырып, жақсы көретін тамақтарын заказ беріп едім, демде жеткізіп берді. Курьер өте сыпайы, әдепті адам екен. Тамақтары өте дәмді, рахмет үлкен❤️
ШК
Шынар Касымова
Совсем не понравилось
Тамактары Оте нашар,не ләмі жоқ не тұзы жоқ,сірне деп айта алмайсың. Картошканы да етті де суға пісіріп қуыра салған! Сорпа вообще айта алмадым! Бургер тек майонезба дейсің! Повар ауыстырмаса боомайды! Қалада қанша бауырдаққа кіріп жүрміз бұндай дәмсіз филлиалды 1-ші рет көрдік! Вообщем не советую !!!
Kaussar Aidynkyzy
Понравилось
if that waiter wouldn’t look at us w interest ig I could give five stars 🌟.The burgers and also combo is amazing tho
Назик
Не понравилось
Заказ берейін десем, бірақ еш қай жерден контакт, телефон номерін таппай қойдым, не инстаграмм жоқ, неге?
LU
Laura Umirbekova
В восторге
Брали Наурыз коже на вынос, очень вкусно, рахмет повару Бахыт!
A❤
A ❤️
В восторге
Керемет қазақи нақшта жасалған тағамдары өте дәмді. Арай деген супсулу қыздын мәдениеті сыпайлы
ГК
Гаухар Какижанова
Бауырдакта Оте Данди ква жасап береды,официанттарыда жаксы
Валентина Коба
В восторге
Очень вкусный национальный Фастфуд, обслуживание хорошее.
ак
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
ЖМ
Жадыра Магазова
В восторге
Өте дәмді барып жесеңіздер өкінбейсіздер
Советую