Samak
Кафе
Sabina Serik
В восторге
Том -Ям өте дәмді екеен рахмееет ☺️ Алматыда канша жерден жесекте мына жерге жетпиди кушти екен 😍 Енди жииі келіп тұрамын
СМ
Спартак Муратаев
Совсем не понравилось
Не стоит приходит, отстои👎🏽 1. креветки мелкие мусор; 2 сет маленькая порция; 3. Миди без внутренности
Индира Келсынкызы
Совсем не понравилось
2 адамға сеттары өте ұят, аз ғана, соустары жоқ, сухой. 12мыңға тұрмайды.
Ай Нураддинова
В восторге
Үлкен рақмет! Өте дәмді сазан балық, чай тегін, еще чайын іше бергің келеді екен. Сочный балық екен, сырты қытырлаған😋😋😋 номер 1 болды
Damir Mukhituly
Совсем не понравилось
Не рекомендую! Заказали сет за 16 тыс тенге. Ни одного тенге данный сет не оправдал. 1. Вся рыба в сете зажарена во фритюре. Хотя везде готовят обычно как положено на гриле. 2. Масло течёт с рыбы. Всё жирное и невкусное 3. На весь сет один маленький стейк семгт, который полностью сырой (из-за того, что жарят во фритюре, Он даже не успевает приготовиться) 4. Панировка окуня нереально пересоленая. Невозможно есть, соль аж выжигает глотку 5. Панировка судака острая, в первый раз ел рыбу в острой панировке, это не курица! Несочетаемые вещи судак в острой панировке - полная туфта. 6. Сервис - дно! На все замечания персонал даже не приносит извинений не то, что урегулировать данную ситуацию каким-либо образом. На то, что рыба сырая и недоготовленная повартпросто промычал ммммммм И всё и зашёл к себе назад. 7. В сете используют креветки пивные в жирной толстой панировке. Не позорьтесь! Тогда вообще не добавляйте креыеьки, чем такое подавать гостям. 8. Заместо белого соуса (обычно ранч) подают обычный майонез! 9. Управляющего нет, все просто молчат. Положительные отзывы пишут сами работники либо из друзья. Не верьте отзывам. Все гораздо хуже Одним словом SAMAK в каскелене - полная туфта! 🤮
Dinara Dauletbaeva
Өте дәмді 👍👍
. .
В восторге
Өте керемет, дәмді всем советюу кто читает отзывы 👍🏻 тағыда келеміз😍😘 тегін чай вообще күшті күтіп отырғанда самое нужное
MN
Mika Nomad
В восторге
Супер место у нас в Каскелене, всегда вкусно и быстро! Раньше такое только в Турции кушали а щас у нас такой же вкус 👍👍👍
Nasima Polat
В восторге
Дәмі өте күшті😍😍😍 Админстратор ағай,жұмысшылар бәрі жүзі күлімдеп тұрады👍👍 Балықтардың дәмі керемет Всем советую
Diarbek Jolshiyev
В восторге
Samak Kafe – балық сүйетіндерге арналған нағыз жұмақ! 🐟 Донері шырынды, стейкі жұмсақ, ал балық жаркасы сыртынан қытырлақ, ішінен еріп кетеді 😋 Дәмі үйдегідей табиғи, ал қызмет көрсетуі тез әрі сыпайы. Міндетті түрде барып көру керек! 💯🔥
8 посещений
Aigerim Agusova
В восторге
Стамбул сағынсаң осы жердің балыкекмегін же😍😍😍
Нази
В восторге
Каскеленде ашылған кафелердің ең дұрысы осы болды рахмет өте керемет жер😍😍😍
Орхан Ахмедов
В восторге
Очень вкусно и сытно,хорошо что открыли в Каскелене,приду еще
INSTA : ARIMYN1
В восторге
Атмосфера тема , мне понравилась капец😻🙊
Маке 👋
В восторге
Кеше отбасымен келдым балыктан донер бірінші рет жедік біз ойлаганнан да дәмді болып шыкты рахмет каскеленде ашылганы кушты болды.
DU
Dinara Utaganova
В восторге
Керемет тамақтарыңыз өте дәмді офицанткаларда жылдам бәрін тез дайындап беріп қызмет көрсетті рақмет🫶
ШМ
Шолпан Мадимарова
В восторге
Очень вкусная рыба и уютная атмосфера! Всё свежее, порции большие, обслуживание на высоте. Советую всем любителям морепродуктов
Амир Баймагамбетов
О
Орка
В восторге
Бүгін инстаграмнан көріп, Қаскелеңдегі Samak кафесіне бардық. Екі түрлі балық заказ бердік. Дәмі керемет, тіл үйіреді. Оған қосымша скумбриямен донер алдық. Дәмі ерекше. Шәй тегін. Келесі жолы бала шағамызбен барамыз. Алла қаласа. Рахмет.Қызмет көрсету жоғарғы деңгейде. Сіздерге риза болған қонақтар көп болсын.
Твой Көтенчик
В восторге
Не надо трогот девушку, она не офицантка(ранер), она не отвечает на обслуживание там самообслуживания). Я там был и очень понравилось 😌
5 посещений
АЖ
Айгерим Жургараева
В восторге
Каскеленде ашылғандарыңыз керемет болды👍. Бүгін отбасымызбен барып жедік, өте дәмді. Бастысы заведениенің іші әдемі және таза 👍👍
Dias Bakhtybek
В восторге
что то новое в каскелене мне очень понравилься не думал так вкусно будет очень уютное место все чисто. повара очень вкусно готовить фантазия есть . приду еще🙌🏻!🥰
Arush 🤍
В восторге
Очень вкусно🤤все вкусно,доставка быстрая,персонал хороший,чисто всем советую.
Kira Kalogeras
В восторге
Өте дәмді прям кушти, топ советую❤️❤️ Бұл жаққа келсен махаббатынды табасын🤭❤️
Serik Bazhirov
Скумбрий нет от слова совсем (((( . Лаваш + трава и все . Жаль больше не придем
Ж
Жанат
В восторге
Хикметбалык енді керемет дәмді, істеріңізге береке берсін
MU
Mukhtar U
В восторге
Очень вкусно, приготовили быстро, хотя народу в зале было много. Сам хозяин ходит и помогает персоналу , что является плюсом. Турецкий чай бесплатный. P.S. Единственное в зале, там, где мы сидели было прохладно, дуло с вентиляции.
ST
Sagynysh Turemurat
В восторге
Самак асханасы балыктары оте дәмді Семга стейк алганмын коз алдымда Бекзат аспазшы бар біліктілімен фирменный соустарын косып дайындап берді👍👍 Түрік шайы тегін екен пахлавасыда да калтага кол жетимди арзан ари дамді.
ГТ
Гульжан Темирбекова
В восторге
Были с подругой, очеееень понравилось , советую ! Еще придем ! Спасибо было вкусно ! Обслуживание супер , вежливые ! Успехов вам ребята и процветания !!!
5 посещений
MK
Meruert Karbozova
В восторге
Балықтан жасалған донер өте дәмді, жаңа әрі сапалы. Қызмет көрсетуі де ұнады, қызметкерлері де сыпайы. Бағасы қолжетімді, таза әрі жайлы орын. Тағы да келемін, бәріне ұсынамын!
В восторге
Инстаграмнан көріп келдім мен ойлағаннан да дәмді болып шықты , тыныш жайлы общем өте өте көңілімнен шықты 😇🥰 сәттілік жұмыстарыңа береке тілеймін 💐
БИ
Бахыт Имангалиева
В восторге
Өтірік отзыв жазғандарды камера дан қарап келген келмегеін келмей өтірік жала жапқан адамдарды заңға тарту керек аккаунт арқалы тауып алып
zhaniya 🤍
Томирис Баймагамбетова
Все вкусно и сытно 😍🥰
Айнура Заурова
В восторге
Вкусный донер со скумбрией, понравился
Amina Zhanarbek
ОЗЫМДЫ ТУРКИЯДА ЖУРГЕНДЕЙ СЕЗИНДИМ.БАЛЫКТЫН АТАСЫ КАСКЕЛЕНДЕ☑️
ШР
Шынара Рыспекова
В восторге
Керемет дамди балык донері! Өте дамді! Очень вкусно, чисто и приветливый персонал! Рекомендую всем гурманам!
KK
Karima Kuatbai
Совсем не понравилось
Вообще унамады куйеуым мен бардык рекламаны корып балык жедыкпа шоп жедыкпа дамсыз тузы жок 6700 тенге толедык акшамыз аууага кетты екыншырет бармаймыз барлык туыскандарымга айтам енды бармандар деп АЛЛАХ КУА ДӘМСЫЗЗЗЗ👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
Aiaulym Baktybai
В восторге
Өте дәмді болды😋 тағы келеміз міндетті түрде! Қызмет көрсету сапасы жоғары. Берекелі болсын жұмыстарыңыз🙌🏻
KN
KYUUBI NOYOKO
В восторге
Самый лучший вариант покушать чего-то необычного на вечер, очень хороший и приятный персонал, а также очень красивое и приятное заведение.
azeka 🌷
Уютное кафе.Тамақтары өте дәмді👍🏻👍🏻😍😍
SK
Suan Kadyr
В восторге
Дәмді балықтар осы жерде ұнады рахмет