I love Murat Kauaphanasy
2.1
ТС
Талгат Садвакасов
Совсем не понравилось
Очень грубо относятся клиентом. мясо сырое. реклама не соответствует вообще. Не советую ехать или заказывать
Karlygash Arynbaeva
В восторге
Тамактары оте дамди,салаттардын порциясы копп,маган унады.
Анель Қайрат
В восторге
Спасибо Murat Kauaphanasy за вкуснейший ужин! 🚚🔥 Привезли быстро, всё горячее, порции большие. Отдельное спасибо за вежливость и отличный сервис! Будем заказывать снова 👌
Частый гость
Ерганат Мамыр
Совсем не понравилось
Қалай жумыс істеу керегін білмейді шли груби кафеге байкот жарялайық
UA
Ulan Aben
В восторге
Шашликтер Дамди бонус бар екен жанка деген оф кага рахмет
Ruslanbek Ernazarov
Жақсы
JU
Juldiz Usmanova
Совсем не понравилось
Заказали 4 апреля с собой шашлыки, 2 баранины 1 люля в оболочке и 1 шампиньон. Придя домой увидели, что вместо люля положили печень, баранина один жир и кости. Никому не советуем там брать шашлыки👎👎👎👎
Меиржан Ерлан
Совсем не понравилось
Шаликтары піспеген барсаң соус пен нанды береді олда ақша керек емес десек бізде соли дит алу керек міндетісіздер дит шашлик піпеген офтсан міндет жұмыс істегені
Joysmith K
Не понравилось
Заказали сегодня: окорчку, филе и баранину, на баранине был волос, и окорочку с бараниной они даже нормально не прожарили, не рекомендую..
Мурат Абишев
Керемет. Шашлык доставка тегин любой жака. Алматы 😘🥰
Частый гость
ДИ
Динара Искакова
Совсем не понравилось
Кеш жарык!! Бир сагат кешиктирип акелдиниздер .шашлык суып калган.сухой,духидын Исы шыгады филе ден.абден сиздердин шашлыкты мактап едим конактарыма,уят болды.постоянный клиент едик енди ойланып беретин болдык🤔 соншама акша куртып алдык
~💸 Аллаға шүкір❤️
Совсем не понравилось
Балық сасыған тұрып қалғандары бар екен🤢🤮
DY
Dilafruz Yaxyaeva
Кушты тамактарыда порсалары улкен
7 посещений
Гульнур Байсакова
Обслуживание ноль Доставка 3 сағатта зорға әкелді Жауапкершілік жоқ
Admin User
Совсем не понравилось
Маскара исы шыгып кеткен , еттын және катты. Не стоит алуға тиктокта отырык
Жанар Жексенбайкызы
Совсем не понравилось
Ужасное заведение а шашлыки вопше не свежие не ходите в этот барак отравитесь мы заказали так и не покушали потому что все не свежее мясо воняет шашлыки сухие сырые
Рустам Жемпеисов
Отличный шашлык
MS
Meirambek Smagul
Не заказывайте здесь!
БЖ
Баглан Жумабеков
Совсем не понравилось
Не заказывайте. Берекеге 2.5 сағатта әрең жетті. Суып қалған. Үлгермесеңдер айтсаңдаршы кешігіп келеді деп, өтірік сөйлемей. Заказ бермеңіздер
Ykhlas KOKE
Совсем не понравилось
Сделали заказ на 26к так как гости приехали сказали надо ждать 50 мин прошло 1.5 часа их все еще нету обслуживание 👎
Il'shat Ibragimov
Совсем не понравилось
Заказал шашлыки ждал три часа, деньги возвращать не хотели, просили подождать, персоналу нету дела до клиентов, сидят в телефонах, набрали с улицы первых попавшихся
Aigerim Damys
Совсем не понравилось
Заказ алып 1 жарым сағат күттіреді 20 мин дайын болады деп сұраса дұрыс жауап бермейді.Обслуживание дұрыс жасамайды. МАСҚАРА ҮЛГЕРМЕЙМА АЛДЫН АЛА АЙТУ КЕРЕК. Мүлде келетін жер емес. Қызметкерлері адаммен сөйлесу білмейді. Істей алмайтын болса алдын ала айту керек. Алған заказдарын уақытылы орындай алмайтын болса мүлде заказ алмасын. Жұмыс істей алмайды.
Нурболат Асылжанулы
Совсем не понравилось
Вообще заказ беруге болмайды екен Клиентпен сойлесе алмайды барсан кассадагы кыз ватсаптанда дурыс жауап бермиды вообще доставка 2-3 сагатта келеды тамактары турып калган сал уялып жумыс жасау кереккой каншама адам жаман отзыв калдырыпты
Асия Джармағамбетова
Совсем не понравилось
Өте нашар, барып собой аламба деп едім 15-20мин кутесіз деген, 1сағат күтіп әрең алдым. И кассадағы қыз өте нашар жұмыс жасайды. Бұлданып, жұлқынып тұрады. Бәрібір қалай болса, солай. Шашлык күйіп кеткен жейтін жері жоқ
Adilya Eldasheva
В восторге
Доставка вовремя, мы каждый месяц на гап с девочками заказываем на доставку, курьер вежливый. Девушка на вацап быстро отвечает и предлагает меню, 4ый месяц не огорчили нас
Аружан Асетовна
Совсем не понравилось
Шашлыктарының житін жері жоқ,құр сүйек окорочкалары бүгін собой алып едік.Өте масқара!!!! Және де кассаға вежлывый адам қойыңыздар не живой не телефонмен дұрыс жауап бере алмайды.
Пикачу 💛
Совсем не понравилось
Проста ужас достовка 2-3сағаттап кешігеді.Уже қаншама рет хабарластық бәрі бір бұларға ответ бермит достовщиктарыда онып тұрған жоқ.Грубо ответ берет алмайды не жазбайды жақсы отзывтарға сенбеңіздер это уже у нас не в первый раз поверьте !!!
АЕ
Асхат Есжанов
Совсем не понравилось
Шашлыки не свежие! Ждали ровно 1.40 минут. На звонки не отвечают. Трубку сбрасывает. Теперь не будем заказывать! И всем советуем!!!
SS
Symbat Sadykova
В восторге
Өте керемет тамақтары дәмді ,бәрі молынан тойып жейсің. Салаттары да дәмді, көңілімнен шықты. Тағы сіздерден заказ береміз Рахмет үлкен Өркендей беріңіздер
Anderson Silva
Совсем не понравилось
Пора закрыть эту забегаловку, невозможно пройти рядом от ужасного запаха. Шашлыки 2 из 10-ти, не верьте тем комментам выше.
❤❤
❤️ ❤️
Совсем не понравилось
Шашлыктар 2 сагатка кешигип келди + 40 процент шашлык куйып кеткен!
Абылмажит Сабитов
Совсем не понравилось
Курьер айтқан уақытынан 1-1:30 сағ кеш келеді, заказ берудің қажеті жоқ.
Монтин Алмат
Совсем не понравилось
Пипец это жесть заказал шашлык привезли долго!еще доставщик долго пока нашел((( это жесть…..
Alinur
В восторге
Өте керемет тамактарыда тойымды тауыста алмай кайтып жатырмын оте керемет маган унады 🔥
Актоты Молдабаева
Совсем не понравилось
Шашлыктары ужасно Кеше жеп ишимиз ауырды
Akzhol Nurakyn
сервис 1/5, шашлык 2/5
ДУ
Диас Усенов
Совсем не понравилось
Шашлыки сырые, и не вкусные внутри кровь 🤦🏻♂️
BAUkee 08
Moiynkum sila✊🏻