Aibar.kids
Компания по прокату детских костюмов
Алма Даутова
В восторге
Отличный сервис по прокату костюмов! Заказывали детям на утренник, заранее договорились, вовремя забрали, костюмы были чистыми, аккуратно сложенными! Видно, что люди работают на совесть и с любовью к своему делу! Желаем процветания и побольше довольных клиентов!🫶🏻🥰❤️
Маулен Нурланулы
Суперр
Айнура Тореханова
В восторге
Костюмдері керемет, просто супер уже үшінші жыл жұмыс жасап келем . Костюмдері жуылған, таза, үтіктелген. Ұялмай кигізетін костюм. Жылдам әрі тез, уақытында бәрін дайындап жібереді.
Bakogoi_ .
Частый гость
МИ
Мадина Идимясова
В восторге
Отличный магазин, выбор большой. Каждый раз для утренников берем у них.
НБ
Нурзия Байжуманова
В восторге
Негізі қазіргі кезде уақыт тапшы кезде өте ыңғайлы зат екен , рахмет жұмыстан босамадым базарға баруға , бізге өте ыңғайлы болды 👍
Айгерим Амирова
В восторге
Қыздар рахмет, маған өте ыңғайлы болды , барі дайын , ертеңгілік болатын куні алдырып , біткен соң салып жібердім , рахат киім іздеп ауре болмадым , әр ертеңгілікте әр түрлі образдар дайын алуға юолады екен
Dinara Septemirova
В восторге
Салеметсізба! Мен сіздерге алғысымды білдіргім келіп тұр. 8-Наурыздың ертеңгілігіне сіздерден прокатқа киімдер алған болатынмын, киімдеріңіз тап-таза үтіктеулі мен сондай риза болып қалдым. Ата-аналарда және тәрбиешілерде риза болды. Мен сіздерге рахметім шексіз, енді қандай мереке болсада сіздерден ғана прокатқа аламыз деп шештім. Жұмыстарыңыз алға баса берсін!!!!
МТ
Макпал Тастанова
В восторге
Біз осы жерден прокатқа киімдер алдық,10 ұл,15 қызға,киімдер балаларға да,ата-аналарға да ұнады.Рахмет сіздерге,жұмыстарыңыз алға баса берсін!!!
DM
Dinara Maulytkanova
Совсем не понравилось
Хочу оставить честный отзыв о прокате костюмов. Я заранее забронировала костюм и внесла 100% предоплату. Когда пришло время забирать костюм, начались проблемы: мне долго не отвечали, не отправляли адрес и просто игнорировали сообщения. Когда я позвонила уточнить, во сколько и где можно забрать костюм, менеджер разговаривала очень грубо, повышала голос и говорила: «Зачем вы постоянно звоните?» Хотя за весь день я позвонила всего два раза, потому что мне нужно было просто уточнить информацию. В итоге костюм привезли практически в последний момент и в очень плохом состоянии. Но так как времени искать другой вариант уже не было, детям пришлось выступать в этом костюме. Самое неприятное — это отношение к клиентам. Очень грубое общение, крики по телефону и фразы вроде «Ищите в других местах, если вам не нравится». Считаю такое поведение абсолютно непрофессиональным. К сожалению, никому не могу рекомендовать этот прокат.
ЫК
Ырсалды Кожамситова
В восторге
Қазір уақыт тапшы заманда өте пайдалы 'адамға ыңғайлы етіп ашып қойған екенсіңдер'рахмет өседі беріңдер!
ГИ
Гулайым Иброхимовна
В восторге
Aidar.kids өте керемет магазин, көстюмдері керемет, бір-бәрінен өткен көрсең көз тоятындай әдемі! Біз 2 ші рет алып жатырмыз, өте қатты қуанды балапандар! Істеріңізге береке, клиенттеріңіз көп болсын! Костюмдердің түр түрі бар! Бағасы қол жетімді🙏🙏🙏🙏👌😍😍😍😍
В восторге
Кастюмы здесь просто шикарные! Качество на высоте, видно, что все сделано с любовью, и вниманием к деталям
КС
Камшат Сыдыкова
Сервис просто супер. Качество одежды👍 Спасибо теперь только к Вам
Диана Куатова
В восторге
Кастюмдері ұнайды күшті утреник сайын осы жерден аламыз
ТБ
Талгат Белдиков
В восторге
Балараға арналған киімдердің прокатқа барлығын табуға болады.
БИ
Берик Иманкулов
В восторге
Өте керемет балаларга арналган барлык киім дер бар тек алга жарайсындар рахмет сіздерге
ЛА
Лаука Алимбаева
В восторге
Костюмдер керемет. Барлык турин табуга болады, рахмет сиздерге😘
Акнур Абдрайымова
В восторге
Костюннын турлери коп,жане отте адеми,мейрам сайын аламыз,багасыда тимди
Арман Сыдыков
Асия Алиева
Қыздар рахмет жұмыстарыңа сәттілік
Акнур
Совсем не понравилось
Дұрыстап жауап беру ди билмид
Сауле Сапарова
Сапасы 🔥🔥🔥бағасы қолжетімді 👍👍👍🍀🍀🍀
LO
Lazzat Orakbaeva
Қандай керемет көйлектер
АЕ
Аида Ерназаровна
В восторге
Большой выбор, красивые костюмы. Рекомендую.
GK
Gulnazym Kamzina
В восторге
Өте керемет костюмдер! Тек алға!
BS
Balzhan Saidahmetova