Zhansaule_beauty
Салон красоты
KS
Kenzhe Supiyeva
Мастер Жансауледен 1 рет маникюр , резницы, Лами бровей жасаттым до того ауыртпай жасаган что забываю про маникюр , козим кызармаган просто в шоке всем рекомендую,быстро качественно, аура классная
1 марта 2026, официальный ответ
Рахмет келіп тұрыңыз😍❤️🥹
SK
Saltanat Kamzanova
Хочу поблагодарить Жансауле за прекрасную работу 🤍 Очень аккуратный подход, внимание к деталям, всё сделано чисто и эстетично. Маникюр и ресницы выглядят просто шикарно! Рекомендую от души ✨
A ~
барлығы өте аккуратно,керемет жасайды🙌🏻🙌🏻🫶🏻
27 февраля 2026, официальный ответ
Рахмет😍келіп тұрыңыз🌹
Symbat Buranbaeva
Мен осы уақытқа дейін қаншама мастерге бардым)Бірақ бәрібірде жасаған кірпіктері қатты ұнамайтын.Бүгін Жансауле мастерге кірпікке біпінші рет барып жасатым🫶🏻Маған жұмысыыы қатты ұнады🥹❤️Көңілімнен шықты,кірпігімді дәл өзім айтқандай етіп жасап берді🥰Егді тек Жансаулеге жасатамын❤️Өз мастерімді таптым😜😁
Айлана Саметова
Капец не умееют ресницы,
23 февраля 2026, официальный ответ
Не Айлана Акгуль десей Мне стало известно, что отзывы пишутся намеренно Удали отзывы понятно салон balance
Асем Газизова
очень аккуратно, главное качественно. по акции все сделала быстро, непременно вернусь
Гульнур Марсадыкова
Бүгін Жансәулеге тырнақ жасатқан болатынмын. Мен үшін маңызды күнде сенімімді ақтап, өзім қалағандай жасап бергеніңізге рахмет. Бәрі ұнады ❤️❤️❤️
20 февраля 2026, официальный ответ
Сеніміңізге рахмет😍❤️
Енлик
Кірпік жасаттым бүгін өте қатты ұнады! Рахмеет🤩
J
Jasmina
Кірпік наращивание мастер просто топ,советую девочки😊🔥
L
Laura
Мастерлер өз ісінің маманы😍😍👍👍
Аружан Куаныш
Всегда осы салонға келемін,бәрі ұнайды рахмет!
XA
Xadya Akijanova
Маникюр ойымдағыдай күштіі қылып жасап берді😍👍
КБ
Карлыгаш Бекбаева
Сделала реснички у Жансауле,и осталась очень довольная, все очень аккуратно, и красиво!Спасибо огромное!!теперь только к тебе!!и всем подружкам буду советовать))
ЖБ
Жанар Бейсенбаева
Мастер Жансауле опытный мастер Спасибо за красоту ❤️ Вкусные цены 💸 Всем рекомендую 👍🏻
Айнұр А
Делают наращивание ресниц за 20 тысяч Да еще только 2Д эффект Офигели)
13 февраля 2026, официальный ответ
Ваш номер оставьте
Zhanel’M 💌
Быстро и классно сделали😍🤍
ЖК
Жанар Кумарбекова
Жансауле мастер өте нашар мастер,түк жауапкершілігі жоқ,мені запиське жазып алып ұйықтап қалдым деп келмей,сотканы алмай,менен кешірім сұраудың орнына грубить еткен ұятсыз мастер🤦♀️,мен ауылдың шетінен келдім таңертеңмен ол қызды далада жаурап күтіп тұрдым 40мин ,сотканы алмай қойды😡😡😡🤦♀️🤦♀️ Мен жәй қалаға барып жолыма сонша ақшамды құртып қайтадан ауылыма кеттім🤦♀️🤦♀️
13 февраля 2026, официальный ответ
Я вас незнаю вообще не пишите мне такие сообщения и я никогда не обслуживала это новерно салон Аяна
Ақтоты Даулбаева
Рахмет жасаған жұмысыңыз қатты ұнады ❤️❤️❤️
Aymeken Allayarova
Опытный Мастер Жансаулеге улкеен Рахмет всегда жасатамын🤗 оте кушти жасайды наращивание ресниц и маникюр 😘🤗👍👍👍
Сулу Кали
Кірпік өте жақсы жасалды! Мастер Жансауле очень аккуратная
ЖЕ
Жанар Елеусынова
оте унады, бугын маникюр мен ресницы ыстеттым Жансауле мастерге ракмеет ❤️👏
nazek 🦢
супееер,жұмыстары өте қатты ұнадыы💯😍😍😍
Мерейка Бэйб
Просто шикарно 💔 💔 спасибо за труд 🥰
ГС
Гульбина Сулейманова
Делала наращ Ресниц у Мастера Жансауле!Работа Шикарная! Нашла постоянного Мастера☺️☺️☺️☺️! Благодарна
OB
Ola Bgt
Спасибо мастеру
Ажар
Мастер Жансауле рахмет кирпик жаксы тур😍🤗
Акерке Мыржаханова
ЖАНСАУЛЕ өте керемет мастер! 🌷 Жұмысына жауапкершілікпен қарайды, бәрін ұқыпты әрі әдемі жасайды,өз ісінің нағыз маманы! Түстерді де, дизайнды да тамаша таңдап береді. Ұқыптылығы мен жылы қарым-қатынасы үшін үлкен рахмет 💅✨
Nurgul Zhunisova
Өте аккуратно,тазалык 100% екен.Опытный мастер екени коринип тур уаде етилген уакыттан да тез жасалды,рахмет🌸
СЖ
Сандугаш Жамалова
Отдельное спасибо за комфорт! Всё стерильно, аккуратно, мастер внимательная, приятная в общении. Результат превзошёл ожидания!🫶🏼🫶🏼🫶🏼
A S
Очень долго искала хорошего мастера по ресницам, записалась к Жансауле и не пожалела! У нее действительно очень хорошая работа все очень аккуратно. Теперь буду ходить только к ней🫶🏻
Abilay Sagat
👍