ТойыпAll
4.4
4.4
Айнам Бериковна
В восторге
Были коллективом на ауызашаре в кафе “Тойып ал” Всё очень понравилось: вкусная еда, приятная атмосфера. Отдельное спасибо администратору Шынгысу за тёплый приём и отличный сервис.
Камшат К
В восторге
ТойыпAll-қызмет көрсету сапасы өте жақсы, тағамдары тойымды, бағасына сай. Ең басты дәмді- қойдың басы, сонымен қоса сорпасы мен бешбармағы өте тамаша! Бізге қызмет көрсеткен администрациясы мен даяршыларына рақмеееет!
Алия Султанова
Понравилось
Кеш жарық. Менюдан салат ,хаш, бас, әсіп бердік. Бәрі дәмді үлпілдеген керемет болды. Тек - ӘСІП - ұнамады специй түсініксіз көп,жей алмадық фууу. Специйдің орнына ауылда апамыз жасағандай тек чеснок пен қара бұрыш салсаңыздар дұрыс болушы еді. Әсіптің түрі,абемы жақсы да дәмі нашар.
Linara Batyrbekova
В восторге
Сегодня провели у вас банкет. По кухне все было очень вкусно. Отдельное спасибо админу Нургиса и официантам за очень лояльное обслуживание, и за оперативность. Не зря выбрали именно вас.🫶🏻
ЖА
Жалгас Аскарулы
В восторге
Керемет қызмет,жылдам дайын болады.
Yerbol HB
Совсем не понравилось
Очень грязное место, и посуда и пол. На столе стоит грязная посуда со вчерашнего дня, на полу лежат вещи, значит пол не подметается и не протирается. Страшно представить, что у них на кухне. При нас неопрятного вида уборщица начала подметать пол, поднимая пыль. Заказали горячие баурсаки, принесли вчерашние. Половины меню нет в наличии. Персонал вместо того, чтобы работать сидят и шумно едят за соседним столом. Хотел привезти гостей иностранцев, но убедился что портить впечатление от Казахстана таким местом не стоит. Ужасно.
Гульмира Нурходжаева
В восторге
Тамақтары өте дәмді. Хаш деген тағамның дәмін көруге барғанбыз, ұнады. Тай қуырдақ пен түйе етінен жасалған қуырдағы да дәмді екен.
Kind of Noodle
Не понравилось
Еда вкусная, но приносят ее уже холодной. Чай холодный, фри уже мокрый и невкусный. Часть меню нет в наличии. 2 звезды толькоповорам, официанты можетти стараются, но все равно поздно все приносят, извинияются. В заведении были 08.03.2026.
Рабиға Мұхамедияр
Совсем не понравилось
Ауызашар уақытысында келіп керек емес 3 сағат бұрын предоплатамен главное төлетіп алып әлі келмеді заказ, кішкене уважение болуы керек кой! Музыкасы да қатты! Вип залға ғана жүгіріп жүр басқа адамдар адам емес секілді
Нурипа Туимешова
В восторге
Қойдың басын жеп ауылым есіме түсті. Бала кезде бас жеп өскенбіз. Даяршылары өте кіші пейіл. Тағамдарының бәрі дәмді. Аллаһ берекесін берсін.
Абдулхамит Абдукарим
Совсем не понравилось
ПОЛНЫЙ ПОРОЖНЯК❗️ Жауапты жарты сағат күттім, сұрасам палауды 2 сағатта ғана дайындаймыз дейді, жалпы дайын емес мүлде, сервис жағынан да және тамақтың дайын болуынан да!
NK
Naz Korolevskaya
В восторге
Провели кудай тамак, переживали т.к впервые в этом кафе. Ожидание превзошло👏🏻 кухня очень вкусная, порции хорошие, красивая подача, цены приемлемые. Обслуживание под руководством админа Нургиса замечательное! Спасибо вам, процветания! Рекомендую
Zhankhanym Sarieva
В восторге
Керемет тағамдары өте дәмді. Даяршы жігіт Жанболат молодец жүгіріп жүріп сұрағанымызды тез әрі, ыстықтай әкеліп берді. Сервистері керемет, бірақ пловтың уақытына тап болмай жей алмай кеткеніміз болмаса🤗🤗🥰😍😍
GB
Gauhar Bekova
Совсем не понравилось
Увидела в инсте и по комментам здесь поверив приехали с семьей на ужин.Баранья голова как бигбабл, одна была горячая вторая холодная как понять? До конца не прожжена шерсть это просто жуть,плов был сухой,рис местами не готов, тесто с мукой а сырные палочки кляр сырой, сыр даже не подтаял.Ташкентский чай не понятно что даже 4 пиалы не вышло. Весь вечер всех тошнило после всего этого.Очень разочарованны могли бы и не платить за такой ужин.Но будем знать что ни нагой больше сюда.И да не забудьте бумагу в уборной поставить и салфетки что бы хотя бы руки вытереть!
Rustam Mustapenov
В восторге
Действительно вкусно. Порции большие. Цены приятные. Обслуживание на высшем уровне.
Zhamila Absat
Совсем не понравилось
Сервис беспредел 😡 ужасный тамак алдын ала заказ бердик баргасын 3 сагат куттик 👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
Dilnaz Baymuratova
В восторге
Официант барі жаксы кушты дамды тамақтары қайта қайта келетын жер 🤩🤩🤩🤩🤩
ЕӨ
Ернур Өмірбек
В восторге
Бәрі дәмді, өте керемет болды. Обслуживаниясы бөлек екен❤️
Айжан 💐
В восторге
Бүгін жолдасымнын туған күнін Тойып all-да отбасымызбен атап өттік. Тамақтары енді өте дәмді, плов, манты, бас, нандары қандай керемет свежий тура😍👍 Кухнясы, интерьер барлыгы 10/10. Персоналдары оте сыпайы жаксы обслуживание екен👍👍 Отбасыларынызбен жылы кеш және дәмді тамақ жегілеріңіз келсе прям на 100% советовать ететин едик🫰🏼честный отзыв
ЖС
Жазира Сатанова
В восторге
Тамақтары тойымды,бағалары қолжетімді 👍👍 официант Жақсылық өз жұмысын жақсы атқарады. Жалпы ішінде жүрген официанттардың қонақтармен қарым қатынасы жақсы👍
Anelka Yes
В восторге
Пришли по акции, очень вкусно на ночь глядя поели Булки теперь часто приходить Санчо официант бала молодец
Аружан Карсыбай
В восторге
Очень вкусный плов всем рекомендую
Yershat Sapazhanov
Самсаға үлкен рақмет
Рустем Жырымов
койдын басы күшті
Ардак Канатбаев
В восторге
Рахмет , өте дәмді болды . Даяршылар жақсы қызмет жасайды.
Баха Калиев
В восторге
Тойып алдың жаңадан ашылған точкасына келіп калдым өте керемет екен унады 😁
РС
Рустам Сулейменов
В восторге
Рахмет екыншы рез келип турмын жарайсындар Алла берекетын берсын Хансамат деген официант оте жаксы кызмет жасады оган болек рахмет
Римма А
В восторге
Жандос деген жігіт молодец,өз ісін кушті атқарып жүгіріп жүр,тамактары дәмді ата анамызға бас мәзірі ұнады
Айжан Лианова
Совсем не понравилось
Енді бармаспыз, 20 минут меню күттік, официанттар жетіспейді, бөліп жарып тамақты әрең әкелді, сорпа акелді айранмен, приборларды әкелгенше тамақ суып кетті! Фри езіліп кеткен. Енді кетейік десек, счетты сұрағаннан кейін жарты сағатта әрең берді, қойдың сирағы бұқтырылған, майлы сорпаға салып әкелген, картошкасы шала піскен. Музыканы бақыртып қойған, билейтін кафе ұқсап! Қазақи нақышта кафе болған соң, жайлап күй қосса боладығой! В общем нервымыз шаршап қайттық! Лучше наватқа бару керек еді 🫢👎👎👎
Али Али
Совсем не понравилось
Не хотел писать отзыв, но ситуация повторилась дважды. В Instagram публикуют комбо-предложения, но когда приезжаешь — говорят, что уже закончились. На следующий день та же история: снова «не хватило». Не ведитесь на эти комбо — похоже на обычный маркетинговый ход, чтобы привлечь клиентов😡👎🏻
ЭМ
Эльвира Мейргали
В восторге
Тамактары оте дамди асиресе шашлыктары. Обслуживание керемет Жазгуль официант адеми және инабатты кыз. Рахмет коп. Жие келип турамыз негизи уйдын касында.
Айдана Айдана
Совсем не понравилось
Ен дурысы бармаяк койыныздар! Еттери двринин дами, танга дейн ауырдык,достарымыз бармаяк койындар дегенде тындамай барып едик…🤦♂️🤦♂️ужс енди. Тамактары суык ,барлык тамактын дами бир
A N
В восторге
Тойып ал кафесі бізге қатты ұнады. Кабинка іші тап-таза. Ыстық тамақтары деген молынан, салаттары ды молынан я в шоке❤Бағасы ап арзан. Туған күнімізді өте керемет өткіздік. Бұл жерде біздің кабинкаға қызмет жасаған Айару деген қызға ерекше алғыс, ерекше рақмет! Жұмысыңның жемісін же, айлығың көбейсін! Керемет қыз екен, ашық жарқын, клиентке де жылы лебізі. Жалпы кафенің админі Шыңғысқа да үлкен рахмет! Риза болып қайттық.
OB
Ondeke B
Совсем не понравилось
Интернет ұстамайды. Вай фай істемейді. Пловпен самсаның майы біртүрлі . Құйрық майды көбірек салатын сияқты. Самсасының дәмі қатты дәмді емес . Сіздерге самса жасауды Томчидан үйрену керек .
Минаш А
В восторге
Бүгін 1 Сәуір бас алып, риза болдым. Жұмсақ, дәмді болды. Рахмет. Жанболат деген офицант жігіт молодец. Тез, ширақ таза жұмыс жасайды екен. Сый-құрметі ерекше! Алла разы болсын!
Akzhol 🦈
В восторге
Ауыз ашарға бардық өте жақсы молодец балдар жүгіріп жүріп қызмет көрсетті қыздарда ағай аға деп сыйлап ұнады тамақтары ыствқ дәмді шайлары ой бой оу енді барған адам ғана түсінеді кеңес беремін 👌
N K
В восторге
Сегодня была на ауызашаре в этом заведении. Всё было очень вкусно — особенно манты и их фирменный салат . Отдельная благодарность официантке Аяру — обслуживание было на высшем уровне. Очень приятная атмосфера и внимательное отношение к гостям
5 посещений
Диля Д
В восторге
Кеше ауызашарда болдық. Интерьері әдемі, музыкасы жағымды, ал тағамдары өте-өте дәмді болды. Қызмет көрсету деңгейі де жоғары, официантка Аяру молодец 🔥🔥
Bota K
В восторге
Заведение ұнады тамақтары өте күшті,ауыз ашарға барғанбыз обслуживание ұнады Аяру деген официант қыз болды!🫶🏻
Д.Г. Оценщик
В восторге
Сегодня провел ауыз ашар в этом заведение все понравилось уютно вкусно Но особенно понравилось качество работы официантки Гулайна она молодец все сделала четко и без слов все понимала Всем советую один рад сходите не пожалеете..
A1tore
В восторге
Бүгін достарымызбен осы кафеде ауызашар жасадық. Барлығы өте ұнады! Тамақтары дәмді, дастархан жақсы дайындалған, қызмет көрсету де өте жақсы болды. Атмосферасы жылы әрі жайлы екен. Қызметкерлері сыпайы және тез қызмет көрсетеді. Осындай жақсы орын үшін рахмет! Тағы да келеміз міндетті түрде.
Elaman Zholdasov
В восторге
Хочу выразить благодарность официантке Бірғаным❤️ за прекрасное обслуживание. Очень вежливая, внимательная и доброжелательная. Заказ приняли быстро, всё объяснили и принесли без задержек. Было приятно видеть такое уважительное отношение к гостям. Благодаря таким сотрудникам хочется возвращаться снова.❤️🫶✨
Дегерес Қымызы
Понравилось
Жақсы дәмхана! Тамақтары дәмді, ұнады. Салаттары да дәмді. Тез дайындалды. Ауызашарға ыңғайлы жер екен. Палау алдық, нан салма, бас, хаш тағы басқа тағамдар. Бағалары қымбат емес! Намазханасы да бар. Тек, шашлықтары құрғақтау әрі қаттылау болды. Шашлық пісіргішті ауымтыру керек-ау). Сосын ерекше айта кету керек даяшы қыз - Бірғаным, өте керемет сервис! Браво! Аллаһ нәсіп етсе тағы барамыз!
Ринат Ринат
Совсем не понравилось
Бас сұрағам жүн жүн бас алып келді, басты алып кеттіде нормальный бас алып келді. Соусы күріш көженің сорпасындай. Түк дәмі жоқ. Морепродукты тамақ алып еді әйелім тоже ұнамады. Ішіндегі біраз қоспалары жоқ. Тойып алға баруға кеңес бермеймін. Нашар.
СМ
Сания Медербек
Не понравилось
Тамақтары дәмді бірақ шашлык суық, қатты болды. Чайлары қымбат ташкент чай вообще дәмі жоқ жып жылы 2рет қайтардық.
No
Nasim ovich
Совсем не понравилось
Обслуживание ноль не могут нормально обслуживат одну булен 30 минут ждали пельмени ровно час ждали одну лепешку 25 минут ждали не официанты а какой то подростки который не знают работу если не могут работать пусть дома сидят и не работают
БМ
Баглан Магжанова
В восторге
Отттее керемет екен, тапа нандары ерекше унады, Бану официантка Рахмет, Администратор Оте вежливый человек спасибо большое
Канатбек Байтасов
Было средне
Обычный суға қайнаған бас!! Абайламасаңыз бас дұрыс ұйытпаған!! Жүнмен бірге береді!! Фотаға түсіріп үлгермедім!! Админ сразу алып кетті!! Кешірім сұрап басқасын алып келді!! + литр компот берді!!! Абайлаңдар!!
ЕЖ
Елеусиз Жунусова
В восторге
Тағамдары өте дәмді, бірақ заказды өте көп күттіреді, алдынала келісілген уақытқа сай болмады, қонақтарды күтіп едім. Бірақ барлығы өте дәмді
Мая Мая
В восторге
Бүгін Тойып ал кафесіне келіп, бас жеп кайттық, өте дәмді, жұмсақ Еще 2 бас5490 тг ден болып жатыр екен, қамырымен