Общеобразовательная школа №220
Beksultan Nurmuhanbet
Очень хорошая школа
СШ
Салима Шортанбай
Практикада болдым өте күшті мектеп. Мектеп жайлы әрі әдемі.Болашақта үздікмектепқатарынанкөрінеберсін 👍👍😍
Арай Мейрашова
Би апайдың жұмысына көңілім толмады. Ата-аналармен қарым-қатынасы өте нашар, сұрақтарға дұрыс әрі сыпайы жауап берілмейді. Бұл мәселеге назар аударсаңыздар
Mile .
Осында оқимын, жақсы мектеп , бір минусы , қымбат тұрады кейбір тамақтар , а так супер, бірақ апайлар қосымшаны көп береді и диктанты көп
DN
Daulet Nur
Кабинеты норм но у директора намного лучше.учителя класс советую не всем практиканты обманщики
Практикада жүрмін мектеп қазіргі заманға сай салынған Анара Келисовна😍👍🏼
Енко 🤔
Мне нравится норм школа, только за волосы наругали
. .
Школа норм но учителя уходят по середине урока, завучи ругают за все ученики выражаются ужасно но сама школа хорошо заделано
ZS
Zhanerke S
Асхананың сапасы төмен. Балалар тамақты ішпейді. Бұрынғы мектебіміздің тамақтарын балалар сүйсініп жейтін еді. Асхананың мәселесін шешуін сұраймыз
Inkar .
7 ден қандай сыныптар бар? Буллинг деген жокпа типо внешкага?тикток аккаунт жазып жиберин 7лердин акк
Алиби
Мне лично не понравился этот Школа не советую идти эту школу так та я скоро уйду от этой школы так кому как надеюсь всем угодил так что во время 9 класса не приходите лично для меня это школа не понравился для меня старая школа лучше так что скоро я уйдууууууу10/1
А. Аскарова
Мектептің іші, балаларға жасалған жағдайы, Келешек мектеп идеясы бәрі жақсы, бірақ мектеп ұстаздары көңіл толтырмайды. Балаларға деген қатынасы сол баяғы совет одағындағы деңгейде қалып кеткен. Мұғалімдерді іріктеп алғандарына күмәнім бар. Бастауыш, орта және жоғарғы сыныпта 3 балам оқиды. Тек орта сыныптағы қызымның сынып жетекшісі музыка ағайы адекватный. 10-шы сыныпта химия, физика пәндерін оқытпайды, бағдарламада жоқ деп. Олар міндетті пәндер ғой, не масқара ол🤦♀️ Апайлары бетімен айқайлай береді, жылайды дейді. Балалардың оқуға деген ынтасы мүлдем түсіп кетті. Балалардың мектептен тыс баратын жарыстарда алған жетістіктерін өзінікі деп көрсетеді. Қазір ешқандай қосымша кружоктар да, спорт та жоқ. Ожидание -реальность деген осында.
ZB
Zhanel Buharbaeva
Директора надо поменять ужасная,не умеет как разговаривать с людьми очень грубая🤦♀️ а сам школа очень хорошая
Не знаю
Писал Олимпиаду в этой школе, но мне жаль учеников этой школы из-за звонков, я еле вытерпел эти 6-8 звонков и каждый из них бил в уши
M ✌️
Писал тут олимпиаду все организовали классно но сидений не было . Возможно сиденкй не было в нашем корпусе но все равно прикольно.
Айгерим Калдарова
Очень хорошая школа! Учителя внимательные, объясняют материал понятно и доступно. В школе дружественная атмосфера, дети с удовольствием ходят на занятия. Организация учебного процесса на высоком уровне, всё чисто, аккуратно и комфортно. Я очень рада, что выбрала именно эту школу — действительно достойное место для обучения! Рекомендую всем родителям и ученикам! 🥰🥰🥰
КМ
Куаныш Мадина
А почему должны быть русские школы, а не казахские? Мы живем в Казахстане, 70% населения казахи - это логично что открываются казахские школы, школ с русским обучением языка очень много, выбирайте их и вопрос решен)
Айзере Аскарбек
ZB
Zhanara Bekisheva
Здесь учатся мои дети 🥰
Talant Marat
Aknur degen kyz pkidy, sol yshyn fignya
Городская Житель
Просто супер ❤️🤗🫰❤️🥰
Bauyrzhan A
Школа имбовая, минусов нету!
Саадат Исакожа
Әдемі, заманауи және кең мектеп. Балаларымызға өте ұнайды. Мұғалімдеріде керемет 👍
7 посещений
DT
Daniall Tlekk
Школа сама по себе хорошая но учителя ужасные и звонок я ненавижу прямо бьёт в уши
S
Школа классная но учитель не нормальные особенно завучи
Rayan🇵🇰🇸🇦
квк школа норм но учителя плохо учят разрешают сидеть за телефоном
6 посещений
МН
Макпал Нурмаханова
Мектеп өте үлкен,заманауи екен.2 Баламды осы мектепке ауыстырдым,сыныптың іші өте кең,жарық,әр балаға шкаф жасалған,парталар мен орындықтары өте жайлы,балалар қуана-қуана барып жүр.Мектеп алаңында балаларға арналған ойын алаңыда жасалған.Мұғалімдер өте мейірімді,балаға деген қарым-қатынастары ерекше екен.Әсіресе 3 “Ә” сынып жетекшісі Жансая Құрманқызы өте мәдениетті,сыпайы,балаға аса мейірімді жан екен,келген күннен бастап балалармен жақсы тіл табысып кетті,ата-аналармен де барынша сыпайы сөйлеседі.Жалпы өте қуаныштымын.
Айнара Кайрбекова
Біз бүгін 4.11.2025 күнмен үш баламды да ауыстырдым. Ал енді мектепке деген пікірім өте жақсы екен евро стандарт бойынша салынған, инновациялық мектеп деп айтты. Осы Қаңтар айының 2026жылдан бастап Кемелденген мектепке айналады. НИШ сияқты, БИЛ сияқты статусын алады деп айтты. Ал ендігі кезек білім деңгейі қалай болар екен деген ойым...
8 посещений
Қуаныштымын, осындай тек қана ҚАЗАҚ ТІЛДІ мектептер көбейіп жатқанына. Неге өзге тіл жоқ деп ренжіп жатқан кісілер, ренжімей-ақ сұрап жатқан тілде оқытатын мемлекетке барып оқысаңыздар жақсы болады.
Ералы
Өте күшті
РЕ
Раушан Есжанқызы
Мектеп жайлы, өте ұнап жатыр. Жолдағы дұрыс қойылмаған көліктерді дұрыстасаңыздар нұр үстіне нұр болар еді. Үлкен көшеден мектепке қарай бұрылған кезде қиын болып жатыр.
zhaina serikkanova
ну не знаю
некаа 🤍
ужасная школа
Zhannur 🐾
была на олимпиаде красивая школа
AAA 🌸🍀✨
Новая и красивая школа
Sabinа 💫
Ең жаманн мектеп🫡🖕🏻
ib
invincible bekzatik
апайлвры урсады , жобада дұрыс бағаламайды
Dana Manakova
Әдемі мектеп. Керемет ұстаздар❤️
😝
школа супер,есть 3 этажа,не думайте что школа маленькая,с кадра маленькая,а с виду большая,они принемают 2000 детей,не верьте соц-сетям это все вранье,школа не отвратительная,а очень уютная как 2 дом
А S
Кайф