Patsha
Магазин одежды
BAQBER GEN .
Одежда мне очень понравилась, и я рекомендую её и вам.
Aisultan Seksenbaeyev
Келіп куртка алдым өте жылы қарсы алды. Қызмет көрсету өте жоғары деңгейде✊🏼
EB
Erlan Buribaev
Сапалы екен Алла береке берсін істеріңе жігіттер👍
Аманкелдi Миндалиев
Жыгыттер рахмет сапалы киымдер ушын
Zholdas Nurkulov
Магазин оте керемет 👍👍👍👍
Арғын Зархан
Өте әдемі 😍 киімдері качественный бәрі оригинал тиімді бағада саудасы болады екен күшті советую барып алуға ✊🏻 саудаларыңның берекесін берсін ❤️
Ернур Айболат
Әдемі киімдері үстіңде жатп қалад екен
Фуркан Жалел
Киімдері оте жақсы куртка алдым качества супер ишё келген адамды разы қылып жібереді
𝓩𝓱𝓪𝓲𝔂𝓴🔹 𝕾
Сапасы жақсы өте керемет супер , бүгін барып алдым аяқ киім сапасы өте жақсы күшті
Miko .
Ильяс братан от душии киымдердын качествасын айта алмайм зорго нау аласн окынбейснго тамыр сауданыз журе берсн братан
Диас Бим
Зорғо зор Илияс братан красавчик Алла саудаңды арттыра берсін👍👍👍от душиынан скидка жасап берді
Adilzhan Ualikhan
Таңдаған киімдерім өте ұнады! Матасы сапалы, реңі де әдемі, өлшемі дәл сәйкес келді. Қызметкерлер көмектесіп, дұрыс таңдау жасауға бағыттады. Жеткізу/сатылым да тез болды. Рақмет!
ahaaa _013
Двойкадар алдым. Бари Унады. Качество вообще топ
Алинұр
оте керемет киымдер. рахмет. бари унады
T
Timur
Отличная одежда и обувь, цены не дорогие, качество отличное, советую всем
shyngys .
Хороший выбор, приятное обслуживание и адекватные цены. Нашёл то, что нужно, качество соответствует ожиданиям.
Асан Кошербаев
Очень качественные товары, отличный ассортимент
РИ
Ренат Имангазиев
Рахмет, киімдері жақсы, сапалы, келіңіздер өкінбейсіздер!!!✊
РТ
Рахат Тургын
Сапа, баға, бәрі адемы (осы жерден ғана киінетын болдық Советую)
Bekzat Bektaev
Жоғары сападағы киімдер всем советую жыгыттер
Adik Edigeuly
оте сапалы жаксы арзан киымдер👍
KT
Kuanysh Tauekelov
Өте керемет сапалы киымдер
ИА
Ислам Аязбек
100мынга сауда жасадым,барлыгы конилден шыкты касына парфюм косып берди сыйлыкка 🫶🏻
darrkhanssss .
Жилет алдым сапасы конилден шыкты, улкен боп калды бирка
A
Aiboshka
Парфюм алдым сапасы жаксы сауда болсын жігіттер