Dr. Orynbasar
Стоматология
ЖЖ
Жомарт Жасболатуы
Жақсы дарігер өте тиянақты қолы жеңіл таза өзінің мідетің жақсы меңгерген дарігер.
Ақылбек Атабеков
Өте жақсы 24/7 істейді екен кез келген уақыта барсақта болады екен
AN
Aynur Nugmanova
У меня была сложная ситуация,до этого лечили и сделали всё неправильно и испортили по максимуму,с доктором познакомилась благодаря случаю,мучалась почти 8 месяцев,в другой клинике обещали сделать голливудскую улыбку,что получила боль и неправильно вылеченные зубы,долгая история……Вспомнила про доктора Орынбасара,написала,приехала в его клинику и начали лечение,лечил врач Нурдос,несмотря на возраст,прекрасный врач и профессионал своего дела,дальше сделали слепок,доктор Орынбасар пригласил и поставил коронки циркония,сказать что счастлива ни сказать ничего🥹это сказка,после долгого пути,я наконец-то увидела то,что я хотела🙏🏼Это не передать словами😍я влюбилась в свою улыбку,пришла в зал,тренер сразу обратил внимание,сказал:-Дашь мне номер своего стоматолога☺️!!!Советую,рекомендую,будете счастливы как и я😁Золотые руки и лучшее отношение к своему делу и отношению к своим клиентам🙌🏼Огромная благодарность Вашей клинике и супер врачам❤️Я приезжала из Алматы,повезло так повезло ❤️
Adik Aushamov
Стоматолог Нурдос все сделал грамотно и окуратно удалил зуб мудрости, работают круглосуточно что не мало важно когда внезапные острые боли
МД
Мұхтар Джармуханбетов
Дәрігерлер күшті,адамдармен қарым-қатынастары өте керемет,келуге ұсыныс берем өкінбейсіздер
АЧ
Арайлым Чайхынова
Стоматология қызметі өте ұнады! Дәрігерлер өте сыпайы, мұқият және кәсіби. Емдеу барысында ешқандай ауырсыну сезбедім. Жұмыстарының нәтижесі керемет! Ұжымға үлкен рақмет! барлығына осы стомотологияны ұсынамын 👍
kuka
Отличная стоматология! Врачи внимательные, всё делают аккуратно и без боли. Осталась очень довольна, рекомендую!
ХУ
Хатзуко Узумаки
Мықты маман өз ісіне білікті маман.Барған адамдар өкінбейсіздер.Қымбатта емес .Өте қарапайым врач ісіңіз алға баса берсін.
dd
damei damei
Өте кереме! қолы жеңыл, өте таза ойдағыдай ыстейды. келсеңыздер өкінбейсыздер! істеріңізге сәттілік! 👍🌹🌹🌹
Аяжан Бизакова
Өте жақсы!👍👍👍 тәулік бойы болғаны күшті..рахмет тағы келеміз Сізге!
Ж
ЖАННА
Керемет клиника,мен ойлаган ойымдагыдай салып берды,багасы да колжетымды,улкен рахмет Орынбасарга!!!
ГЕ
Гулнур Есенкельдиева
Өте керемет стоматолог барғаныңызға өкінбейсіздер👍🏻👍🏻👍🏻
ГЕ
Гулнур Есенкельдиева
Өте керемет стоматолог барғаныңызға өкінбейсіздер👍🏻👍🏻👍🏻
Асель Кайдаулова
Өте керемет стомотология екенін жолдасымнан естіп, Алматыдан іздеп бардым, маған өте қатты ұнады, өз істерінің шебері. Сапасы жоғары, бағасы тиімді, барлығы соңғы үлгідегі жабдықтар, кабинет жаңа және өте таза ұқыпты. Осындай стомотология Алматы қаласынан ашсаңыздар жақсы болар еді 👍👍👍
Аида Алматы
Танысымның айтуы бойынша осында тісімді жасаттым, оның мақтағанындай екен расыменде, өте сапалы, бағасы қол жетімді және жылдам жасап берді. Алғысым шексіз стомотолог ағайдың қолы жеңіл екен 👍👍👍
Амангуль Нусипова
Сәлем өтте керемет стомотолог барсандар болады
Асыл Айдарбек
Өте жаксы тіс емханасы,өз жумыстарының маманы👍🏻
Санжар Джанкулов
Жұмысын оте жаксы істейді багаларыда жаксы в общем айтканда жаксы келулеріңізді ұсынамын
𝐦 .
стоматолог — очень профессиональный, внимательный и лечит совершенно без боли.
Маржан Аллажарова
Өте жақсы тіс емханасы. Емдеуі де, тіс салуы да ауырсынусыз, тез, сапалы. Өзім барып көрген соң барлық таныстарға, туыстарға кеңес беремін. Еңбектеріңіз жана берсін
Bekan Asanovv
"Хочу выразить огромную благодарность стоматологу “Тұрғынбаев Орынбасар”за профессионализм и внимательное отношение. Лечение прошло быстро и абсолютно безболезненно, а врач подробно объяснил каждый шаг. Всем рекомендую эту клинику!"
СБ
Серик Бескемпиров
Ассалаумағалайкум всем я хочу поделиться У нас в Иссыке открылся стоматология Орынбасар)) Врач с высшей категории большой опыт...Современная оборудование цены доступны каждому лечение без боли...Индивидуальный подход каждому клиенту...Самое главное лечение зубов без страха... И очень качественно Спасибо вам большое Орынбасар аға...
Нигара Саутова
Очень понравилась эта стоматология! 🦷 Обратилась сюда впервые, и осталась очень довольна. Клиника чистая, современное оборудование, приятная атмосфера. Теперь буду обращаться только сюда и с чистой совестью рекомендовать эту стоматологию своим друзьям и знакомым. Спасибо большое за вашу работу! 💙
Асель Акбергенова
Советую. Очень хорошая стоматология. Доктор Орынбасар квалифицированный опытный специалист. Всегда обращаемся к нему
МТ
Молдир Токсамбаева
Өте жақсы мықты маман тісімді салдырдым Орынбасар аға еңбегіңіздің жемісін көре беріңіз көп рахмет сізге
NT
Nurzhan Tursynbekov
Ассалам Алайкум уа рохматуллохи уа барокатух Орынбасар аға Аллаh разы болсын Жұмысынызға береке, қолыңыз дерт көрмесін Бийктерден көріне беріңіз Өте жақсы доктор Ризамын Ауырманыз , коп жасаныз
Ulykhan Seisengazy
Место, где работают очень грамотные и квалифицированные специалисты. Работа всегда качественная, мы постоянно приходим сюда лечить зубы. Спасибо Орынбасар-аге и всему коллективу.
БК
Бакгелди Кудербаев
Классная Стомотология и цены хорошая!!!
RG
Ramazan Gulanbai
Өте мықты жұмыс жасайды , кәсіби деңгейде және қолжетімді бағада
NM
Nargiza Mirzamuratova
Жұмыстарын өте таза, ұқыпты жасайды екен.
AJ
Ayaujan Jamalova