Boom Kaskelen
Товары для праздников
Malikusya K
Качественно,быстро. Клиентоориентированность на высшем уровне!!! И главное очень красиво❤️🫶🏻
Araylym K
Даа все довольный все классно шарики плотттные держутсы круто❤️ Отдельное спасибо за то что взялись за срочный заказ!❤️ Удачи вам в работе!!!
Даурен Манасов
Рахмет улкен. Анель 1 сағатта керек заказды дайындап, Ералы тегін жеткізіп берді 👍
Adilet Ametov
🔥🔥🔥
Есентай Еспосын
Анель ханымга улкен Рахмет.Аллам истине берекесин берсин!!!Отте жаксы
Аружан Айару
Анеляға рахмет ойымдағыдан да күшті оформление жасап берді.
Меруерт Адильбаева
Анеля ханымға үлкен рахмет! Түңгі 11 де жазып едім, бірден заказымды әдемі қылып жасап, салып жіберді , үлкер рахмет сіздерге, әр клиентке қуаныш сыйлай беріңіздер🙏🏻😍
TE
Turar Ergali
«Мерекемізді ерекше етіп бергені үшін шарлар дүкеніне алғыс! Декор өте сәнді, үйлесімді жасалды. Уақытында келіп орнатып берді. Қызмет сапасы мен кәсібилігіне тәнтімін. Рахмет!
Исатай Кенесбаев
Кеңес беремін 👍
Маржан Касымбекова
Маман өз ісінің шебері екені көрініп тұр. Уақытында келді, барлық детальдарды ескеріп, өте кәсіби деңгейде орындаған.✨💐
GA
Guldana Amantaeva
Заказывала в первый раз, учли все пожелания, ответили на вопросы , помогли в выборе лучшего варианта, шар в жизни еще красивее , главное не просвечивает, благодарю команду BOOM KASKELEN ❤️❤️❤️🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Майра Алижанова
Выпискаға шар заказ жасадым, өте әдемі, нежно получилось. Бәрін нақтылап сіз қалағандай етіп жасап береді. Таңдау жасағанша барынша көмектеседі. Рақмет сіздерге❤️
Айбек Дзюдо
Өте керемет!👍👍👍
Медет Байгайып
Оте керемет. Катты унадыыы 👍👍👍 Тапсырыс бериниздер
МД
Мурат Дуисенгалиев
Шарлар тапсырыс бердім, өте ұнады 👍👍👍
Alibek N
Очень советую, заказивали шарики на день рождение. Качественные очень советуем😍😍😍
Алияр Нұрланұлы
Нам очень понравились шарики! Особенно мишка с фонтаном!😍👍🏻
РК
Раиса Кусаева
Шарлар өте әдемі болды!!! Бәріміздің көңілімізден шықты🤩🤩🤩 Жұмыстарыңыз жемісті болсын!!! Барлықтарыңызға кеңес берем👍👍👍
Назико А.А
Өте керемет😍сапалы👍👏🏻
M🦋
Marzhan 🦋
Заказывали шарики на день рождения всё просто супер! Красиво, аккуратно и очень стильно. Спасибо за отличное оформление!
Айгуль Д
Очень красивые шары, совпали по исходной картинке 1в 1, доставка своевременная. И цены приемлемые.
Нурсултан Хамидушин
Супруга довольна, уши в тишине, спасибо выручили. В этой теме не шарю подсказали, подобрали, собрали, упаковали, доставили.
Мадияр Мэлс
Сапасы жогары багасы да тиымды
Aidar Serikbayev
Boom десе boom екен бұлар 💥 Жарайсыңдар👍🏽 Бұйыртса boom Алматыда күтеміз🤝
ДЖ
Дидарбек Жанибеков
Заказали на день рождения шары, сделали все во время и качество шаров на высшем уровне 👍🏻👍🏻👍🏻 Спасибо менеджерам что помогли с выбором и за скидку 😍👍🏻 Всем рекомендую 🔥🔥🔥
BS
Өте керемет
ЕЕ
Ербол Ерболович
Керемет👍
Все очень красиво! 👍 самые лучшие
Asemay Abisheva
Шарлар өте әдемі😍барі уақытылы жеткізілді,біз ойлағаннан да күшті шыққан. Бағасы Каскелен бойынша ең қолжетімді.Үлкен рахмет🔝🫶🏻
ET
Ersultan Temir
Они профессионально выполняют свою работу👍👏
Арман Бисенбаев
Керемет! Идеиялармен жасалған!
muratkyzy
Отличные шары 👍🏼
Галым Наурызбек
Бәрі уақытылы, үлкен рахмет Анель ханымға 👏🏼 Шариктер керемет көңіл күй сыйлады келіншегіме🤗
Айбатыр Мусабеков
Очень быстро , качественно все супер советую всем
Елдос Мырзатай
Сапасы,бағасы керемет. Жұмыстарыңыз алаға баса берсін 👏🏼👏🏼✊🏻✊🏻❤️
Ari K
Аааа красота 😍😍😍😍😍 спасибо ребятам за качественный сервис все так красиво
ГК
Гульжан Кукимова
Очень приемлимые цены. Сделали все во время, спасибо большое. Теперь только у вас будем заказывать. Советую👍
Sharafat Sansyzbaeva
Қаскелеңде осындай шарлар сататын жер ашқанда қуандым. Молодцы, жұмыстарыңыздың берекесін көріңіздер🫶🏻
KD
Kuralai Dauytzhankyzy
Алдыңғы ай үлкен жүрек тапсырыс берген едім. Сапасы күштіі екен, әлі тұр. Еңбектеріңіздің жемісін көріңіздер, рақмет😍😍😍
ЖП
Жанар Полатова
Тез әрі сапалы қызметіңіз үшін рақмет! 👍👍👍
БД
Бермет Даутовна
Кеше туған күніме заказ берген едім. Өте сапалы, әдемі шарлар!😍 Тапсырыс беріңіздер, еш өкінбейсіздер!🥰
Dariya ~
Благодарю за отличный праздник,очень выручили с шарами! Спасибо данному магазину за оперативность,креативность и качество 💖 По ватсапу консультируют великолепно 🤌🏻
Aidana Kurmangalieva
Шарларды қазір тек осы жерден тапсырыс береміз😍😍😍😍😍😍 Өте қатты ұнайды👍🏻 Клиенттермен өте жақсы байланыс ұстайды, барлық ұсақ детальдарға дейін мән береді😍😍 Дүкендеріңіз көркейе берсін🙏🏻
Dina Alimbaeva
Жақсы әдемі шарлар ,өте әдемі 🥰❤️рахмет
KR
Kaidar Rakhadylov
Спасибо что сделали наш праздник красивее с вашими шарами! Советую. Все на высшем уровне
ЗҚ
Заманбек Қасымбек
Идеальное сочетание цены и качества, доставили очень быстро, всем советую👍
Alikhan Salim
Я недавно заказал.Шары отличного качества и по доступной цене.всем советую!!!
A
Alisher
Делали срочный заказ. Сделали быстро, но качественно. За срочность цену не накидывали.
ayazhan🤍 🤍
Очень классные качественные шарики в каскелене советую