Balance
Салон красоты
DM
Dана Mарлеега
Классический маникюр тез жасап берді🌈 рахмет тез жасап берді
ресницы маникюр гель тап тазалады от рахмет
DA
Dian Ayas
Ресницы😍😍😍
Jerry Viloro
КАТЕГОРИЧЕСКИ НЕ РЕКОМЕНДУЮ!!!!!!!!!!!!!!!! С этим недомастером Акгул можно остаться и без ресниц и без ногтей!!!!! После множества отрицательных отзывов сменилось только название, видимо чтобы набрать рейтинг! Мастер Акгул не умеет ни наращивать ресницы ни делать маникюр! Явно самоучка! ЧИТАЙТЕ НЕПОДТВЕРЖДЕННЫЕ ОТЗЫВЫ, смотрите фотографии и обращайте внимание на то как после отрицательного отзыва волшебным образом появляется сразу пачка хороших отзывов одим и тем же числом, накрученные отбо купленые отзывы.
Айжулдызым Руууу
Обучение наращивание ресницы ✅ подарок 🎁 Ламинирование ✅
Кудыретжан Нурақ
Рахмет өте таза әрі ұқыпты жасап бердіңіз. Қолыңыз дерт көрмесін. • Жұмысыңыз ұнады нақты мен қалағандай болды. Рахмет!
MA
Makpal Abdikadir
Керемет салон! Барлығы жақсы жасалды, қызмет көрсету тамаша. Ақгүл ханымға рақмет💐
Дариға Қайратова
Өте ыңғайлы әрі тез 🥰рахмет Ақгүл тәтеге өз ісінің маманы жұмысын сапалы жасайды, ақшаңа тұрарлық жұмыстарының бәрі,всем советую😊) Ісіңізге береке берсін🙏🏻❤️
БМ
Баян Муратбек
Кез келген процедурасын көрдім. Бір салоннан барлық процедураны жақсы жасайтын жер табу қиын. Уақыт үнемдейсің, бар жақсы мастер бір салонда👏👍
Ммм
Очень хороший салон, желаю процветания
Акжайык Айтбек
🥰🥰
БА
Баглан Ажакова
Оте жаксы Аяна салоны 👍жумыстарыңызга табыс, өне берсін,өсе берсін тек жаксы жағынан. Тек сәттілік Акгул😘😘
ДО
Дархан Оспанов
Шашымды осы жерге алдырып тұрамын, мастерлері жақсы алады 👍
GS
Gulim Sayatovna
Өте жақсы салон. Іші әдемі уютно😍😍 Өз жұмыстарының мамандары. Всем советую👍🏻👍🏻😘😍😍😍😍
NM
Nurgul Mauzhanova
Салон чистый, современный дизайн👍. Мастера очень аккуратные, отзывчивые, профессионалы своего дела. Всем рекомендую.
Ахат
Отличное обслуживание, отличный персонал. Барберу спасибо!!!!!
Arys Alimkhan
Өте керемет өз істерінің мамандары. Барсаңыздар өкінбейсіздер. Клиенттермен сөйлесулері, істеген жұмыстары 10/10. Берекесін берсін🙏
DT
Dinara Tokrtar
Ақгүл ханым ,әр ісіңізге жауапкершілікпен қарайсыз👍
Маша Малинина
Іші таза, мастерлері өз істерінің шебері, бір сөзбен жақсы салон, рекомендую
ЖБ
Жанара Бектурова
Не первый раз хожу на разные процедуры, очень нравится отношение к клиентам и профессионализм мастеров, сейчас сложно найти кто делает быстро и качественно. Радует что принимают до позднего времени, в наше время сложно найти такой салон. Спасибо девочки за вашу работу!
КБ
Олжас Ахметсапа
Очень классное место все советую 10/10
РБ
Роза Боранбаева
Оте керемет салон екен супер бары керемет маған унады Ақгулге рахмет. Очень отличный салон, всё супер, всё понравилось. Спасибо Акгуль.
Шахноза❤️ 🪫
Прямы күшті❤️ Өз ісінің шеберы
СА
Салтанат Атайбекқызы
Мастер Акгуль 👍👍👍👍
Алтынай Кемалова
Работа не качественная ! На прайсе другие цены , а по факту за каждый сантиметр просят доплату !
Аяулым Дарибаева
Аяна салоны жаксы кырпык барын жаксы жасайды
Айман Алтаева
👍🏻🤍ресницы мощ Акция 9990.
ГК
Гульжан Томарбаева
Жаксы салон Аяана таза .
СБ
Сандугаш Бейсенова
Кірпігімді және тырнағымды жасатуға жиі барып тұрамын. Маған барлығы ұнайды. Кеңес беремін👍
GS
Gulden Shalgynbaeva
Топовый мастер Ақгүл👍🏻 Чётко Быстро Качественно.
ЖА
Жансулу Атаева
Кирпикти тек Акгульге жасатамын, адеми жасайды и теез❤️😍🙏💐
ЛБ
Луара Бектурсынова
Ақгулдің жасаған кірпіктері қатты ұнайды. Качествосы жақсы, ұзақ жүресің және маған ұнайтыны тез 1 сағатта жасағаны. 👍🔥.
ЖШ
Жанар Шерубаева
Салон Аяна мастер кыздарына рахмет Мастер Акгулге рахмет тырнагымды калаганымдай жасап берды! Саттылык
КА
К А
Прекрасный салон! Хороший сервис, уютная атмосфера и замечательные мастера аккуратно работают,учитывают все пожелания осталась очень довольна работой мастера Ақгүл😊 спасибо ☺️ Обязательно вернусь снова)🌸
Шырын Турсынбаева
Акгул рахмет коп ✊🏻 кырпыкке 4 рет барам ,Тырнакка 2 рет барам конылымнен шыкты бары
Керемет Салон .Кірпік жасайтын қыз Ақгүл тез жасайды .Қыздар тез арады тырнақ ,Маникюр педикюр жасап үлгереді Салоннан кейін өзімді көп уақыт жақсы сезінемін Рахмет Қыздарға