Qazagym
Этно-ресторан
Киіз үйлі мейрамхана: дәстүр, шай рәсімі, сарқыт.
Instagram
Ақерке Кузенбаева
Күшті бәрі іші прям Уют😍😍😍 Обслуживание топ😍😍😍
Куси 🦕
Тағамдары оте жаксыы және бәрі қазахи түрде жасалынған,киіз үй оте керемет 🥰
Farhat Tekebaev
Очень вкусно и красиво.
akhbak 7
Очень атмосферный этно-ресторан с настоящим казахским колоритом. Вкусная национальная кухня, качественные блюда и вежливое обслуживание. Уютное место, куда хочется возвращаться. Рекомендую 👍
MS
Miko Serikaliev
Өте дәмді және әдемі екен
NJ
Nurahymet Jadyra
Кеше осы жерде 30 адамға дастархан жайдім, барлығы керемет , сәл көңілім толмады , бешбармақ ойымдағыдай шықпады , жілктеп ет тарту қазақтың салты соған мән берсеңіздер дегім келдеі, ал қызмет өтеуі барлығы барлығы тамаша . 👍 қонақтарым риза боп таң қалып қайтты .
Kanat Murat
Өте керемет!!!
Альбина 🩷
😍😍😍😍😍😍😍Керемет
Все вкусно,понравилось,кухня хорошая
Sunkar Aче
Грязь везде еда плохо волосы есть не советую прийти
S
Serzhan
Вкусно!
JO
Jaksylyk Omarov
Күшті екен
Алтинбек Молдабеков
іші керемет, әр түйір бүршігіне дейін көңіл бөлген. енді ашылып жатқаннан болар, тамақтарын кішкене көңіл бөлу керек сияқты, еттері қаттылау болды, әсіресе кәуап пен сірнесі
Aidana Baitanaeva
Erdos Turlubaev
Вкусная кухня
КД
Кумисай Дуанбек
Керемет жер. Оформление жаксы жасаган. Багалар чуть чуть кымбаттау екен. Бірақ порция жаксы
Акмира Саримова
Оте керемет денгейде ашылган мейрамхана, интерьер, кызымет корсету денгейы мактауга турарлык, Казаки накышта этно багытындагы керемет жер!
Аббаскулбек Кузембеков
Бугiн болдык Мейрамхана да,оте керемет жер екен,тагамдары оте дамдi,багасы да кымбат емес,Катты унады,Буйырса Ауыз ашар беремiз,Кiшiгiрiм жиын осы жерде откiземiз деп шештiк,рахмет ужымга
ЕА
Ернат Ахтаев
Ассаломуалейкум 👏👏👏 Кеше болдык Qazagym мейрамханасында 👏👏👏 барлығы унады тамақтары өте дәмді еңбектерыныз жана берсін🤲🤲🤲 Анар деген официантка бонус берілсін ☝️
Ақтілек Сұлтанәліұлы
تاماقتارىنىڭ ءدامى ءوتە ءدامدى كەرەمەت كۇشتى جەر
Айгуль Аузбаева
Анарочка сестренкаға рахмет, жүзі жылы пысық қыз екен😍👌. Жұмысты жасаған соң осылай жасау керек қой, екі етпей✊🏻😁. Молодец🤩
ismatullaeva alua
Анар тате куштыыы♥️♥️♥️
Серик Бигел
Хорошее обслуживание, вкусная еда🤤
Айнур Сабденкулова
Администратор Батыр вежливый, хорошее обслуживание, советую посетить 👍
ЛС
Лаззат Саткулова
27.12 куни кеше Кудалык жасадык.Кереметболды.Казаки накышта .Интерьер адеми.Даяшылар тарбиели.Заманауи кафелерде даяшылар шулап кетеди гой.Мунда даяшыларды жумыстарына нагыз казакша уйреткен,бари салмакты.Киимдери кандай жарасып тур.Тагы той жасасак осы жерди тандар едим.
Асылай Сейткалиева
Бүгінгі отырысымыз жақсы өтті! Тамақтарыңыз өте дәмді! Подачаны айтсаңыздаршы😍👍🏻 Всё со вкусом! Анарға үлкен рахмет, ризамыз!🫶🏻
Miras Aitzhanovv
👍🏻👍🏻👍🏻
KT
Kuat Tassan
Өте күшті демалыс орны! Киік етінен қуырдақ өте дәмді🤩 Анар официант қарындасымыз өз ісіне адал екен! Кеңес беремін🙌🏻
Айжан Молдахметова
Все Очень вкусно было, респект повару, все во орту таят,😍подача оригинальная элементарная тыкву подали в необычном виде, зал оформили на все 100% очень довольные ушли спасибо за все
Айнур Жумабаева
Керемет тамақтары поварлары бәрііін жаксы жасаиды екен
ЕТ
Ерсин Токанов
Керемет👍👍👍
Айдос Тунгатар
Өте дәмді,жайлы,есте қаларлықтай🥰
Алихан Рахимжанов
Все четко
Sabina Aydarkulovna
Өте керемет қазақи атмосфера👍👍👍 бағалары да қатты қымбат емес. Өте дәмді. Кеша бізге жоғары деңгейде қызмет жасады. Батыр барлық залдарды таныстырып шықты. Данияр ағамен Алия жеңгеге рақмет осындай керемет қазақи этно ресторан ашқан👍👍👍👍
Almaz Kenzhebekov
Атмосфера отличная ! Казахская культура ! Юрты очень уютные. Мощная кухня! Все приготовленные блюда очень вкусное.
BМ
Bagdat МБ
Очень понравился классное место! Единственный минус в юртах не хватает вентиляции! А так все классно и круто👍👍👍
ГЕ
Гаухар Ешмуханбет
Я ела Наурыз коже, у него был вкус моего детства, я было очень удивлена и удовлетворена😍😍, обычно так нигде не делают, вкусно и сытно!! А хлеб какой вкусный, свежий, с маслом, мне очень и очен понравилось, мы первыми зашли в юрту, помню в детстве у нас была юрта в ауле во дворе, так вот запах этой юрты напомнил тот запах юрты из моего детства🥹, долго сидели и вспоминали аул и детства, атмосфера очень приятная, еда вкусная, которую я ела, там ещё много чего нужно попробовать, я поеду ещё и ещё... Стиль настоящий наш казахский, тишина и покой только дополняют атмосферу уюта и покоя!! Ставлю 10 из 10, рекомендую для расслабления и удовольствия!!!
Bota .
😍
Назым _
очень красиво , очень вкусно. Я влюблена в этот ресторан 😝
Юлтуз Асмиева
Всё очень вкусно и очень красиво прям так хорошо посидели Спасибо большое
Admin User
Әдемі, керемет этно ресторан екен. Тамақтары дәмді, еттері жұп-жұмсақ. Келуге кеңес беремін. 10/10! Қызмет көрсету сапасы жоғары, Батыр мен Айданаға ерекше алғысымызды айтамыз
Алихан Турсынбай
Нағыз қазақи нақышта жасалған, тамаша жер екен. Батыр жігітке көп рақмет👍🏻бәрін таныстырып. Кеша красавчик вообще
Aliya Kogamzhanova
Очень хорошее место для одыха с семьёй. Очень вкусные блюда и уютная атмосфера .☺️
SS
Saule Sugralieva
Өте керемет ресторан👍🏼. Тамақтары дәмді. Администратор, официант жоғары деңгейде қызметтерін атқарады.
Лакосте Корсе
Керемет, оте дамди, админ Батыр красавчик оз жумысын 100% аткарды, Кияш красавчик.
RR
RRR RRR
Оте керемет ресторан😍😍
Зарии🐣 Талгатовна
Өтте керемет жер🔥🔥🔥🔥 Ауылдағыдай вайб. Тамақтары да өте дәмді, қызмет көрсету сервисіде өте керемет. Қазағым ұжымына алғыс білдіреміз. Банкеттен барлық қонағымыз риза болып қайтты. Өте тойымды❤️❤️❤️😍😍😍😍
Айгерим Сержановна
Тамақтары көңілімнен шықпады. Дәмсіз Алла өзі кешірсін. Порциялары кішкентай. Ал былай іші сырты өте керемет жасалған.
Qazagym, этно-ресторан
18 декабря 2025, официальный ответ
Саламатсызба, қай кезде болдыңыз біздің мейрамханада?
NS
Nurayim Saken
Тамақтары күшті,балғын, атмосферасі әдемі қазақи нақыштағы