Салон красоты
Дина тате лучший специалист по волосам ,которому доверяю на 100%
ГЖ
Гульшат Жакупбекова
В восторге
Дина апай Шашымды әрдайым әдемі қыйып бересіз,балаларымда Сізге барып риза болып келеді.Өз ісіңіздің нағыз шебері екеніңізді көрсетіп жүрсіз. Әр келген сайын көңіл-күйімді көтеріп, өзімді ерекше сезіндіресіз. Еңбегіңізге үлкен рахмет! Сізге шығармашылық табыс, көп клиент және тек жақсы жаңалықтар тілеймін!
YZ
Yerkn Zhanzhiyenov
В восторге
Профессиональный мастер мужской стрижки. Добросовестный, внимательный и приятный в общении специалист.
Еркин
В восторге
Мастер Динага үлкен рахмет айткым келеділюбой шашты мыкты кылыр алады, Мен барлығына Дина мастердi усынам, окiнбейсиндер!
N.
Nurgul ...
В восторге
Мастер Дина делает стрижки качество и недорого. Внимательна к деталям, доброжелательная. В салоне стол на одного клиента, удобно.
RI
Raushan Izgibayeva
В восторге
Мастер Дина у Вас золотые руки😘 мы всей ссемьей у вас стрижемся Вы так акуратно идеально стрижете я в вострге! Я давно у вас стригусь! Всем рекомендую вас.
ША
Шынгыс Аскербек
В восторге
Дина тате рахмет сізге ,шашым ойдағыданда жақсы шықты,еңбегіңіз жемісты болсын!
В восторге
Дина тәте жана жылынызбен сізге рақмеет сіздей ешкім аламайды шашымды жұмысыңызға сәттілік
O
Orunkyl
В восторге
Мастер Динаға 10 жылдан бері клиентімін. Өте керемет қияда. Өкінбейсіздер. Келіңіздер.
~Islam Malik
В восторге
Вы волшебница — из обычной стрижки делаете настроение и уверенность!