Alasha clean service
центр чистки ковров
Чистка ковров на турецком оборудовании
Sara Issatayeva
Молодцы ребята👍Все быстро и качественно, буду рекомендовать близким и обращаться еще😍🔥
назке 🎀
Өте сапалы жұмыс,кілемдерім өте таза болып қалды молодцы ребята💯
~ n
кілемді, кілемшелерді тап таза қылып жуып берді, бағасына тұрарлықты сервис рахмет ұлдар 🙌🏻🙌🏻👍🏻👍🏻
Оте керемет,килем тап таза жуылған ,хош испен ,тамаша,алла жумыстарыңызға береке берсын
Асека As
Ковер почистили отлично Очень понравился результат. Огромное спасибо за качественную работу и аккуратность Буду обращаться
Али Утегенов
Прям чисты и иісі де керемет ұнады 🫶🏻 Бағасы да тиімді
Dana Yermakhanova
Кілемімді осы жерге апардым, өте таза, жағымды иіспен қайтарды. Қызметі жылдам, бағасы да қолжетімді. Рахмет, енді үнемі осы жерге тапсырамын!
Акылбек Калманов
Керемет
EU
Erkebulan Utegenov
Өткенде кілемдерді жууға жібергенбіз. Керемет етіп тазалапты. Дер кезінде жеткізіп берді. Сапалы қызмет үшін рахмет сіздерге.
GM
Gulzhaina Menglieva
Менің кілемдерімді жуып берді өте таза керемет рахмет ұжымдарыңызға.
SF
Saliyeva Feruza
Кілемдерді таза әдемі жуып, уақытымен акеліп берді, рахмет
ГС
Гулиниса Салиева
Өте тамаша тазалайды екен👍🏻👍🏻👍🏻
nur1anoviichh 🦅
Оте керемет тазалайды екенсыздер,ризамын! Енды ашылып жатсада керемет жумыс жасайды) Сыздерге рахмет ❤️ Всем советую.