Smart-Logic
Образовательный центр
EZ
El Zhiyan
Ходим на продленку с русским языком обучения.Два ребенка наших. Преподаватель нам нравиться. По нашему району наверное это лучший центр. Атмосфера,подход к обучению все нравится нам. С этого месяца на курсы английского начинаем ходить.Так как заметили методику учителя.
Светлана Фисенко
Керемет оку орталығы балаларымыз өте жақсы білім алуда. Білім орталығында білім мен балаларга тәрбиелік мәні бар әдемі кештер өткізіледі. Балалар жаксы көңіл күйде сабақ өтіп, жаксы көңілмен мотивациямен сабағына барады. Рахмет сізге көп көп Сымбат апай
Нурсулу Сулейменова
Смарт Асыл Арман центр оку орталыгы оте жаксы баруга кенес беремин сол жерге баргалы оку улгерымы жаксарды орысша сойлейтын балам казакша сойлеп бастады оте керемет🥰👍
ТИ
Тимур Иманбаев
Махабат Апай большое спасибо вам! Что наших двоих детей обучали!
KO
Kymbat Orynbayeva
Керемет оқу орталығы!👍👍👍 Үлкен ұлым осы жерде даярлық тобына қатысқан 1 жыл бойы. Махаббат апайымызға. Қазір ол 3-сынып оқиды. Нәтижесін әл де көріп келеміз. Сыныбында үздік оқушы. Екінші ұлымды да осы орталыққа даярлық тобына оқып жатыр. Тағы да Махаббат апайдың тобында. Аллаға шүкір әріптерді тез меңгеріп, жазуды үйреніп алды. Баламының сабаққа деген қызығушылығы оянды. Балалармен жұмыс істеулері өте қатты ұнайды! Рахмеет саған Smart!!🫶🏻
ДБ
Диана Бейсбекова
Махаббат апай, спасибо большое за ваши занятия,ваш труд.Сыну очень нравиться ходить к вам в нулевой класс,сам самостоятельно уроки делает,читает ,пишет ,математика очень радует, улкеен рахмет сизге,рады ,что вы у нас,с уверенностью пойдем в 1ый класс!❤️❤️❤️
РС
Р Сап
Альфия апай сізге үлкен рахмет. менің балам сіздің сабақтарыңызға қуанышпен жүгіреді .Оған өте ұнайды
R Sapar
Удобно что этот центр в нашем ЖК. В этом году хорошее обновление сделали. Второй год ходим, по ребенку заметно , нравится учиться главное. Сымбат апай Рахмет !
Sо
Smart-Logic, образовательный центр
19 ноября 2025, официальный ответ
Спасибо, R, за отзыв и высокую оценку, всегда вам рады 😁