Alasha
Кафе быстрого питания
ИП Жайна
Gulnur Kabdysheva
Жалпы даяршы барлығының жұмысы жақсы. Тек мына пастасының дәмі ұнамады. Аспазшы жасай алмайды ау. Мүмкін ашты тамақтарға жақсы шығар. Пастадағы саңырауқұлақ консервированный, сливки емес басқа зат қосылған(майонезге ұқсап тұр) жалпы дәмі тәп тәтті, бетіне кунжут сеуіпті ол мүлде дәмді құртып отыр. Кеше өте кеш және күні бойы түк жемеген соң ұнамасада жедім. Біреумен ұрсысып, қайта басқа тамақ күтетін энергиям болмады. Бағасы әрине қолжетімді. Бірақ ол деген қалай болса солай жасау керек деген әңгіме емес.
ЕШ
Елена Широчук
Очень вкусно 😋 Уютная и расслабляющая обстановка Были впервые и очень понравилось Рядом с ЖД 1, можно иногородним приятно скрасить время ожидания
Эльвира Мустафина
Іші қараңғы; тамақ дәмсіз. Пельмень құры сылдыр су; зал тып тыныш әркімнің сөзі естіліп. Кейінеен фоновая музыка қосты. Менюдағы кофе жоқ. Обслуживание жақсы.
Nurasyl
Очень вкусная еда, еда оправданная за цену😍
Никита Сирченко
Сегодня зашёл в туалет , раньше было платно , пускали , сегодня послали n.а.h.y.й, ссылаясь что хозяин сказал слать n.а.h.y.й тех кто не заказал блюдо - честно хотел n.а.с.r.а.т.ь на входе, но проблемы с законом не нужны/ следующий раз просто обойду мимо и знакомым скажу чтобы не ходили в эту д.ы.r.у
Kasym Baratov
Жанадан ашылган жер екен барып кордик керемет 👍 бари унады , пиццалары кушти екен 😋 офф Анель деген кыз обслуживаниени жаксы корсетти 😍 барда турган Аружан деген кыздын шайлары татти екен
ЖБ
Жайна Бураханова
Тамактары оте оте дамди екен. Иши таза, дамди, сервис керемет!! Истерине саттилик!!!
𝓜𝓪𝓭𝓲𝓷𝓪 𝓞𝓻𝔂𝓷𝓫𝓪𝓼𝓪𝓻 ❤️
Пряммм күштііі шее қызымет көрсетуі де тазалық та тамақтың дәмедеріі деее😍😍
Eroma_xd .
Тамақтары өте дәмді екен тағыда келуге күшті жер екен кассир қыздар өте ақкөңіл екен ❤️
ЖС
Жандаулет Серыкпай
Тут очень вкусно😋,цена не дорого, все чисто.Сюда можно приходить в любое время, можно сидеть с близкими. ПРИХОДИТЕ ОЦЕНИТЕ!😄
ЕЕ
Елжас Ерікұлы
Бары оте дамды болды Мирас официантка рахмет
ZB
Zhandos Bekish
Мен палау, жолдасым қазан кебаб заказ бердік. Өтееее дәмді. Ачучук қатты ұнады. Сәттілік
Мирас Ерикулы
Вокзалдың жанынан жаңадан ашылған күшті чайхана болды . Тамақтары дәмді , іші таза , уютно 👍👍👍
ЖБ
Жангельды Бекишев
Вкусно и очень дешевле, особенно ташкентский плов и шашлыки
7 посещений
Qalzhan 🫷🏽
Тамақтары өте дәмді екен.Атмосферасы да жайлы, қызметі тез. Бағасы да көңілге қонымды.Тағы да келетін жер👍🏼
9 посещений
Аружан Нурсагат
Тамактар тема енд арзан екен 😍😋😋
Хорошое заведение. Только прохладно в зале
Шынар Каржаубай
Өте жақсы ашылған тамақтары да дәмді
,,, ,,,,,
Была очень удивлена очень вкусно , порции большие , чисто , комфортно , приятная музыка , очень вежливый персонал . Очень вкусно , спасибо большое вернусь к вам ещё. Рахмет .
Diana Dzhanabaeva
Тамақтары өте дәмді, маған қатты ұнады рахмет☺️ ішіде әдемі жайлы
ББ
Бибигуль Байгожановна
Очень вкусный еды обслуживании очень быстро спасибо зал вопше чистые
Асылхан Байшоранов
Оте дамди тамактары поездан тусип тойып алдык
iskakov zhandos
какбы сказать обслуживание нормальное. Но там сидела одна женщина у кассы которая меня сверлила глазами не знаю кто она наверно хозяйка не знаю точно .но я не смог нормально поесть и ушел . короче говоря атмосфера ужасное
NS
Nariman Sobirov
Мы с семьей сегодня пообедали у вас все очень вкусно особенно лагман нас обслуживал официант Дамир вежливый хороший приятный мальчик скоро ещё придём
SZ
Shadiyam Ziyavdinova
Бугин барып тамак ишип кайттык порциилары улкен Дамир деген бала обслуживать ети молодец добрый приятный мальчик !
Анеля Касымханова
Өте керемет орын! Тамақтары шынымен өте дәмді, бәрі жаңа әрі сапалы. Атмосферасы жайлы, таза, отыруға ыңғайлы. Ең бастысы — обслуживание топ 🔥. Дамир өте сыпайы, внимательный, клиентпен дұрыс сөйлесе біледі, бәрін уақытында әкеледі, көңілден шығады. Осындай қызметкерлер болғаны қатты қуантады. Жалпы, бәрі ұнады, міндетті түрде тағы да келеміз. Ұсынамын! ⭐⭐⭐⭐
Айерке Еркинбек
Дамир — ответственный, вежливый и надёжный парень. Всегда относится к людям с уважением, умеет поддержать и помочь в нужный момент. К своей работе подходит серьёзно и добросовестно, всё старается сделать качественно. С ним приятно общаться и сотрудничать. Спасибо ему за труд и хорошее отношение!
а.
аида .
Тамақтары өте дәмді ,тез дайын болды және оффицаттары өте жаксы екен әсіресі Дамир деген оффицат бала кушты обслуживает етты маған өте қатты ұнады барлығыңызға баруға кеңес беремын
Luisa 🫦
Хочу поблагодарить официанта Дамира за отличное обслуживание. Был очень вежливым, внимательным и быстро реагировал на все просьбы. Остались только приятные впечатления. Спасибо!
Talshyn Erlibekqyzy
Здесь очень уютно и вкусно, все понравилось , меню разнообразное Еще хочу отметить работу официантки Аружан хорошо обслужила нас😇🥰спасибо приду еще раз
Alimzhan Manatov
Очень вкусная и качественная еда. Всегда кушаю здесь. Всем советую, приходите, кушайте, не пожалеете!
Камилла Орынбасар
Вкусная еда, красивая подача и приятная атмосфера. Обслуживание быстрое и вежливое. Обязательно вернёмся ещё.❤️
Nazym Erzhanqyzy
Тамақтары өте дәмді, маған ұнады. Бағаларыда қолжетімді. Іші таза, уютный жер. Жұмыстарыңыз табысты болсын👍
Алмагул Шынарбекова
Өте жақсы, тамағы дәмді, даяршылары-ұкыпты, жайлы, көңілдерің бөлуі ұнады Топпен отыруға ыңғайлы, Сыныптастар бас қосып туған күнін құтықтап, қуырдақ, куәп, жеп,қуаныштымыз
MS
Manshuk Sagymbek
Приятное место! Вкусная еда! Фри с мясом и ачучук замечательно приготовлено! Лагман детям понравился.
MA
Moldir Apple id
Жаңадан ашылған Алаша чайханасы. Тамақтары өте дәмді.Тамақтың түр түрі бар👏🏼 іші таза және қызметкерлері өте сыпайы. Жоғарғы деңгейдегі чайхана АЛАША бәрі керемет🤘🏻👌🏻✌🏼
ГС
Гульмира Сагиндыкова
Сәлем ! Алаша тағамдары өте дәмді маған қатты ұнады . Салаттары да ұнады . Персонал өте жақсы қызмет жасады .
AD
Ainur Datkaeva
Очень уютное место! Вежливый персонал, блюдо подают быстро, а еда просто огонь!Будем постоянно приходить и ужинать👌👍🏻👏
Мейрхан Байспаев
Спасибо ВАМ за приготовленную с душей еду. Все было очень вкусно!!!!! Будем рекомендовать Вас нашим знакомым. Выражаю свою искреннюю благодарность Вашей компании за вкусные блюда, доставленные своевременно при четком консультировании
Мурат
Жеті жұлдыз болса жетуінде басар едім тағамдары керем екен сервис бәрі бәрі жақсы. Кеңес берем!!!!
Bakhtiyar Mansurov
Анель 😍 кушти обслуживание жасады, оте адеми кыз екен.
Tumara которая полетит в Корею
Дамир 😍😍 такой красивый еще 🤭 делает своё дело на все 💯
Альмира Қанатқызы
Прекрасное заведение. Вкусно, уютно, сервис отличный. Пять звезд заслуженно 🫶
Daniar Batyr
Тамак енды сочно мощно Аружан деген кызга снп калдм 😍
Amirkhan Bolatkhan
Тағамдары өте дәмді екен, рекомендую, дамын татып корсеныздер окынбейсыздер
Акбота Нурлан
Было очень вкусно, уютное и приятное место,обслуживание супер🫶🏼
Диана Куаткызы
Өте арзан, тамақтарының порцисы көп, өте дәмді, обслуживание жақсы, рахмет көп көп!
УА
Умбет Алтынсары
Керемет шәйхана, қуырдағы дәмді. Аигерим керемет администратор. Мирас жақсы қызмет көрсетті
Александр Мурашко
Очень вкусно, атмосфера уютная,цены очень приемлемые, рекомендую всем!!!
Yerkem ❤️🩹
Новое заведение , очень просторный . Главное очень вкусно и доступные цены 😁👍🏻