Bari Bar Duken
Жансая мен Айсезім тәтелердің қызмет көрсетуі топ топ 😍
Акнур Сейсенбай
Айсезім мен Жансая топ екеннн
mairoshko🤍 🤍
20 февраля мы посетили ваш магазин и остались недовольны обслуживанием. В зале были две консультантки. Когда мы обращались к ним за помощью, они говорили, что помогут, но на деле консультации не было. Ответы были короткие и без заинтересованности, нам ничего толком не объяснили и с выбором не помогли. Создалось ощущение безразличного отношения к клиентам.
Asan Dana
20 февраля мы посетили ваш магазин и остались крайне недовольны обслуживанием. Когда мы сами подходили и задавали вопросы, они говорили «поможем», но на деле ничего толком не объясняли и не старались помочь. Было ощущение безразличия и неуважительного отношения к клиентам.
AB
Anara Bimag
Супер
Мирас Нурбекович
Консультант кыздарга коп рахмет бари адеми кушти озиме катты унады @Жанара 😘😘😘
Akpeyil kim
15 февральда 4 косметичка 5 пудра берді свйлыққа плюс гравировка алдым күштіі саудаларың болсын қыздар
BB
Bari Bar Duken, магазин косметики
17 февраля 2026, официальный ответ
Жаным рахмет көп❤️ бәрі сіз сиякты благодарный болсағой
Назгуль Шарипова
15 февраля были у вас, согласно этикету, если подарок является частью покупки, честная информация о его цене или условиях получения должна раскрываться заранее, чтобы избежать недопонимания.
Kim Shahi
Купила уходовую косметика еще подарили подарок👍🏼Мне понравилось
Ahlidin Abdurahimov
Консультация топ, спасибо Айсезим ❤️❤️❤️
Чеее А
Консультантка Айсезим вообще топ падам падам😍😍😍😍
Yasmin Kyanyshkizi
Хотя я пришла во врмея дня Сен сулу, но все таки маназин идеален косметики китайский, корейский, орининал косметики, уходки оригинал, иии не оригинал, аксессуары и все такое 🌸🌸🙂
Ina 🦢🪷
Не понравилось как делают консультацию
Hansaiym
Неге алдап шақырасыңдар халықты алдап солай реклама жасауға бола ма? Алыстан келіп уақытымды бөліп келсем,20 мыңға товар ал сосын береміз дейді, басынан рекламаға солай айту керек еді.🤦♀️🤦♀️🤦♀️👎👎👎👎
ЖҚ
Жанэль Қали
Бүгін 20.000 ға алу керегін айтпаған ешкайда.Адаммен сөйлесуді қыздар дұрыс білмейді.Бала мен барсақ зіркілдеп бір қыз.Буйтіп жұмыс істемеяк қойсын
ayalalalalalala 💌
сен сулу косметичка дегендерді беретін кезде 20 мынға косметика ал демеді,ал сол жерге барған соң ғана ақшасын айтып тұр🤷🏻♀️онда неге тегін деп отырсыздар?барған кезде светтері де өшіп,адамдар итерісіп жатты,қысқаша айтқанда первое впечатлениені жасай алмадыңыздар
Айман Нуртай
Акция бонустары отырыкк дурыстап аиту керек еды боска бардык
Nazym. er
акция бонус отырык
аяш
консультант Диля унады, жаксы советтер берып кушты косметика подбирать еттык
_ akbota
Диля консультация жаксы берди унады оте кушти
Anelia Kudaiberdieva
Айсезим консультант татеге рахмет🩷Она вежливая,добрая🩷Маган уход тандауга улкен комегин тигізді🥰
🛌.
🛌 .
Маған кеше осмотрдан өтуге және уходтар мен косметика таңдауға көмек көрсеткен қыздарға үлкен рақмееет😘
Dariga Allambergenova
Дүкен ұнады , не керек бәрін табуға болады , кассада тұрған қыз өте сыпайы сөйлесті жалпы жұмысшылар өте сыпайы екен 🥰
ЕЕ
Еркетолкын Елекен
Өте күшті, барлығы бар, іздегенінді табасын, консультант өте сыпайы барлығын тиянақты түсіндіріп көмектеседі❤️🔥❤️🔥❤️🔥
Ramazan Serikk
Бәрі күшті 👍 Мұнда бәрі бар 😁
Monshak Jaksylykova
керемет косметика дукени,Айсезимге рахмет за хорошую консультацию😍
Бекзада Жасталап
бағасы арзан керемет😍😍😍😍 Жасмин сатушы өте керемет жұмыс атқарады😍😍😍 ұнадыы
Bibinur Shynybekova
Өте керемет магазин.Продовец Жасмин өте пысық өз жұмысын жақсы атқарады.Енді үнемі келемін🫰🏻🫰🏻
tansho 🫶
Темаааааа😍😍😍Жасмин продавеццц❤️🔥❤️🔥❤️🔥
Zhanaiym 🩷
Жасмин — очень приятный и отзывчивый консультант. Внимательно выслушала, всё объяснила простым и понятным языком.
Арманай Карипбаева
Продавец консультант Жасмин очень приятная, вежливая подобрала мне уход. Мне очень понравилось🌹🌹🌹
Мадина Дабыркул
Хотела бы поблагодарить консультанта Жасмин за профессиональную работу. Она внимательно выслушала мои пожелания, грамотно подобрала продукцию и была очень вежливой. Осталась довольна обслуживанием🥹❤️❤️
Акназар Нурболулы
Диля консультантка оте коп рахмет, сенсулу бокс жинап берді, ішінде товарлар өте көп екен обслуживание дерзкий , жасай берыныздер😍😍👍👍
Акмейр
Өте күшті😍😍😍ұнады косметикалар. Всегда осы жерден аламын бағасы қолжетімді🔥
Айгулья 🌟
консультант қыздар күштіі,бағалары да жақсыы😇
Қарақат ❤️
Магазин в принципе жақсы. Бірақ, тик ток, инстаграмдарында барлық жерден арзан деп қойыпты, арзан емес басқа жерлерден қымбат даже.
So
Sen ozin❤️ ❤️
Диля концультант қыз өте сыпайы әрі білікті көп рақмет❤️❤️❤️
Aisha Zhumabai
Чудесный магазин косметики😍 Большой выбор и доступные цены👍 Консультанты приятные и отзывчивые, а именно Дильназ и Айсезим🥰🥰
Saida 🥱
Была здесь сегодня. Большой выбор ассортимента, приятные продавцы-а именно Айсезим и Дильназ. Рекомендую к посещению👍👍
AR
Asem Rahmetula
Күшті дүкен😍
Назерке Аман🤍
Күшті барлығы асиресе Жасмин Айсезім кыздар оте сыпайы өз жұмысына лайыкты
A
A
Консультанттар күшті ✨
жанель алмаскызы
😍😍😍😍
ballkiza bolat
Жасмин кансультантка улкен рахмет коп комек корсетты ❤️
Аружан Ыхылас
Оте кушти магазин екенн. Диля мен Жасмин кушты консультация берды жане оте сыпайы кыздар. Катты унады.
Камилла
Ашылуына келгенде қатты таңғалып едім. Өте жайлы кең, көп ассортимент. Бізге көмектесіп, ақылдасқан Жасмин деген қызға көп алғыс. Шынымен қуаныштымын
NK
Nurgul Kalman
Жасмин консультантқа рақмеет, таңдауға жақсы көмектесті❤️
Akon Sagyntai
Девушки очень вежливые.Консультант Жасмин очень приятная,внимательная.Всем советую 🤍
Aizhan Zhumazhi
Жасмин и Диля консультанты такие вежливые,всем советую сюда зайти 💋