Mango
4.4
В здании
4.4
Хадия Сұлтанова
Понравилось
Прям күшті дей алмаймын бары подрастковый 10-11 жастағы қыздарға ештенке жоқ на кассе обслуживание плохое молая женщина огрызается на келентов киімдердің барлығы таналка таналка
Ердос С/й
Mango💀💀💀💀💀💀💀💀🥭🥭🥭🥭🥭🥭🥭
🤍 💋
Совсем не понравилось
Қарағаштан көшіп келген Arzan Shop киімдердің вкусы жоқ,киімдердің бәрі тоналка болып қалған,қолтықтары сасиды жәнн киімдердің качествасы мүлдем жоқ,аяқ киімдері сасиды,Раздевалканын ішін вообще айталмадым.
Частый гость
Aiym .
Совсем не понравилось
Магазин арзан шоп в подвале этого здания в целом неплохой, цены действительно низкие. Но обслуживание ужасное, особенно на кассе. Молодая девушка-кассир ведёт себя грубо, отвечает клиентам с раздражением и огрызается. Таких сотрудников, которые так относятся к покупателям, нужно увольнять.» 👎🏼
Znk 🤍
Куштыы
❤️ Альбике
Качественные одежды
Aiaru alimova
Маган унады киымдерыде унады
A N
Совсем не понравилось
TikTok-та @dana_dm_01 деген атпен танымал киім сатушының қызмет көрсету сапасы өте нашар. Оның дүкені осы сауда үйінде орналасқан. Сатушы өз ісіне мүлдем жауапсыз: бір нәрсені уәде етіп, оны орындамайды. Ал егер уәдесін есіне салсаң, бірден клиенттің өзін кінәлай бастайды. Ақшама киім сатып алмай, қайыр сұрап тұрғандай әсерде қалдым. Бұл дүкеннен ештеңе алуға кеңес бермеймін.
Арайлым
В восторге
1 этаж, 11 бутикте аяқ киімдер сапалы😍. Тикток: radiya_ayaqkiim.tdk Insta: radiya.tdk
7 посещений
Alihan Murat