Speed Queen
Пункт приема
DB
Diana Bakhaeva
Менің сүйікті химчисткам ! Апарған киімдерімді тап таза қылып берді ! Қызмет көрсеткендеріңізге Рахмет !
2 апреля 2026, официальный ответ
Қайырлы күн, Диана Пікіріңіз бен бағалауыңыз үшін көп рахмет.🤗 Біз сізді көруге әрқашан қуаныштымыз.❤️
DB
Danara Bahaeva
Өте жақсы магазин ішінде барлық хоз товар бар, сыйлыққа да қол жетімді бағада заттар бар. Күн жылып қыстық киімдерді химиялық тазалауға өткізген едік жылдам әрі тез тазалап әкеп берді👍
2 апреля 2026, официальный ответ
Қайырлы күн,Данара Пікіріңіз бен бағалауыңыз үшін көп рахмет. Біз сізді көруге әрқашан қуаныштымыз.
ZY
Zhanel Yeskeldy
Отвезла зимние, осенние верхние одежды и свои и детей, сделалали хим чистку оперативно за 2дня несмотря на мой объем вещей👍🏽 принимала очень приятная девушка, а получила вещи кажется уже от её мужа оба классные ребята работают аккуратно
Асель Ахметова
Очень понравился персонал и уровнь чистки ✨ Буду еще приносить вещи с удовольствием 🌸
С А
Наконец-то открылась химчистка рядом с домом❤️
24 декабря 2025, официальный ответ
Спасибо вам большое за высокую оценку!!! Будем рады видеть вас в числе наших постоянных клиентов ❤