Салон красоты
Парикмахерские
Толганай Айтуган
Амина мастер топ.Эйртач техникасымен күштілеп бояп берді.Стрижка тоже.Бізді сөзсіз түсінген мастер.Всем советую.Бізге қатты ұнады.
𝓐𝓵𝓲𝓶𝔃𝓱𝓪𝓷𝓴𝔂𝔃𝔂 .
Менің мамамгой🫶🫶 шашты ккштыы алад прям унап қалад😍❤️ Амина (мамам) куштыы прям мейырымды не стеу керекгн блед🫶🫶 Подругаларм сурайд шашмды кмге алзгздм куштыгой деп мақтайды Амина (мамам) жасаган шаштыы❤️❤️
sagatov🕷️
Отлично подстригли Просил тэйпер фэйд+кроп сделали все четко.
GA
Gul A
Мастер Амина нағыз шебер!👍🏻 көп жылдан бері шашымды тек осы кісіге кестірем, кератин жасатам, сапалы материальдар қолданады,шашка ұзақ тұрады,бас терісін қышытпайды,қайызғақ пайда болмайды.
SK
Shattyk Kalasov
Мастер муж стрижки профессионал своего дело. Все чисто аккуратно, на 100% знает свою работу. Классная женщина. Всем советую сюда придти. Я сам очень рад стрижке. Рахмет вам большое.
Мадина Базарбек
Мастер Амина ханымга рахмет, шашым кушти шыкты, енди постоянно келетин боламын, краскасынын сапасы керемет екен, улымнын шашын тоже осы кисиге постоянно алдыртамыз, керемет мастер
Нурзат Даулеткан
Хочу выразить огромную благодарность мастеру Амине! 🌸 Она настоящий профессионал своего дела: внимательно выслушала мои пожелания, дала полезные советы и сделала всё просто идеально. Работа выполнена аккуратно, со вкусом и душой. Атмосфера очень приятная, а результат превзошёл все ожидания. Обязательно приду ещё и с удовольствием буду рекомендовать Амину всем знакомым!
Айгерим Айгерим
Амина мастер ты молодец ойымдағыдай цвет шыгарып бердын колыныз дерт көресын
Бекжан Акмажан
Амина тате кушти мастер,канша барбершопка барып алдырып журмин былай кушти ешкашан алмапты.
DD
Duriya Duisengali
Мастер Амина!Оте Керемет мастер!Жумысы сондай Керемет!🫶🏻👍😍Оз исинин Маманы!Уже быраз жылдан сол кисиге алдырамын!
ДА
Дәуітхан Аштархан
Керемет ерекше болды көп рахмет келіңіздер көріңіздер
Saniya Saniya
Амина қызға көп рахмет! Өте керемет мастер, осы қызға кеп шаш қиғызып, боятсаңыздар өкінбейсіздер, өте ұқыпты, өз ісінің маманы, сөзбен айтып жеткізу мүмкін емес 👍 Алла разы болсын, бала шағаңның қызығын көріп бақытты бол!🫰❤️
Айна Шаки
Үнемі Аминаға келіп, шашымды қидырып, боятып отырамын. Әрдайым нәтижесі керемет! Түсті дәл мен қалағандай шығарады, қолы өте жеңіл. Өз ісінің нағыз маманы! Рахмет саған, Амина! 💇♀️💖 Свою стрижку и окрашивание доверяю только Амине! Каждый раз выхожу от неё с улыбкой и отличным настроением. Цвет всегда получается именно таким, как я хочу, а работа выполнена идеально. Амина — настоящий профессионал своего дела!
KT
Kuralai T
Мастер Амина очень классно и креативно стрижет, моему сыну и мне очень понравилось. Редко встретишь таких мастеров!
Айгерим Кожахметова
Амина ханым керемет мастер. Кызымнын шашын да боятканмын вообще кушты шықты. бари сұрайды ким жасады деп. Озим де кеше барып шашымды кидырттым.керемет жасап берді ,10 жылға жасарып калдым гой.Салон иши тап таза ,жарық. Жалпы адам ретинде де өте адамгершілігы бар адам , кушты демалып калдым.Рахмет үлкен , колыныз дерт кормесин.
ГС
Гульмира Сарбасова
Мен 3 жылдай болды Аминага кыскартам шашымды озимнин ойымдагыдай шыгады ..... Амина колына куш куат берсин Алла разы болсын Рахмет саган коп коп Аминага барыныздар жаксы мастер
ГО
Гульназ Омаршанова
Жақсы қияды екен, өзінің техникасы да басқа, қалай жарасатынын да бкт әлпетіме өарап айтып солай қиды, ризамын, сәттілік әрқашан, шыңдала беріңіз, Амина
Ардак Силанбек
Алматыда Мен білетін мастерлардың ішінде өз ісін білетін маман осы Әмина ханым.Ұлымның сүндет тойында ең әдемі шаш үлгісі менікі болды.Жоғары деңгейде жасаған қызметтеріңіз үшін рахмет!
ТБ
Талшын Балгабекова
Мастер Аминаға көп рахмет, әрдайым ойымыздағыдай алады, өз ісінің маманы👍👍👍
FP
FARIDUSHA PLAY
Чистый салон,мастер Амина профессионал своего дела!Буду ходить к ней
Манат Искакова
Чистый уютный салон. Мастер профессионал своего дело. Всем Советаю
Aiman Karimova
Аминаға рахмет, шашымды көңілімнен шығатындай қиып берді! Барсаңыздар өкінбейсіздер деп ойлаймын!
Саяда Сафкелина
На стрижку ходили муж и сын. Всем понравилось. Быстро, качественно и красиво! Придем еще.
Amina Asem
Мастер Амина жаксы әрі әдемі кияды шашты, 2 жыл болды тек осы Аминага алдырамыз шашымызды
КМ
Камшат Мухамбетова
Мен тек Аминага барамын, колы женил оз ойындагыдай жасап береди, жумыстары оте кушти 😍
ID
Inkar Demeubaeva
Өте жақсы салон, мастер Амина өте жақсы шаш бояйды, қияды, қас жұлады.
Алихан Сабит
Амина шаш мастері күшті прям
ЖК
Жансая Кумисбекова
Мастер Амина кушти жасап берди шашымды, ойымдагыдай кылып😍💐😘
Карлыгаш Жусанбаева
Амина мастер молодец, мне понравилась работа👍 вывела цвет который я хотела👍👍👍 и стоит отметить все чисто и аккуратно, начиная от ножниц до одноразовых полотенец👍👍👍
ӘӘ
Әлия Ә
Мастер Амина қолы шебер, семьямызбен жылдар бойы келемыз. Сложный құртылған шашымды маскамен емдетык журмын, шашым өсік жылдырап калпына келды.