1919 кеспесі
ЭК
Элина Кушерова
Имба место Порции большие 10/10
Heikki Haatainen
Очень вкусно, ели хоншао миен, зашло. По вкусу суп наваристый и картошка рубленая полосками(салат). Советую был 20мин назад.
Zhandos Seilkassymov
Зашибись лапша. Мне понравилось. Официанты молодцы.
Temirgali Jakupov
Были в первый раз, все очень вкусно, и цены доступные, спасибо Вам 🙏 Особенно девушке по имени Рухия🙏🙏🙏 она нам помогла с ориентироваться, и всё было вкусно🙏🙏🙏
Торебек Мырзагалиев
Тағамдары дәмді Рухияға рахмет өте жақсы қызмет жасады
DZ
Dana Zhan💜
Повар ауысқанба? тамақтың дәмі страшно,бары екі штук ет ещё май май, тудусыр мифанда қалай ет болмайды ?тамақтары бағаларына сай емес лучше бақорданың ішіне кіріп жей салған! Ужас
TES .
Өте күшті. Маған үнады тамақтары тәтті
Жұпар Нұлан
Хорошо.
ЮА
Юнус Аллаков
Тамақтары өте дәмді бағасына сай Келіңіздер !!!
Мерей Тілеуберді
Ең дәмді лапша осы жерде,сүйікті кафем. Барлығына кеңес беремін
Өте күшті
Дана ❤️