Home-Hostel №1
Хостел
Принимаем гостей 24/7. Уютные комнаты и удобное расположение!
Instagram
SТ
Shaihygali Тalgat
Жазылған отзывтардың барлығы 5 қойылған. Сол үшін мен де тұрып көруге келдім. Іші таза, тамақ жасайтын орны бар. Хостел бағасы шыныменде қолжетімді әрі қала орталығына өте жақын орналасқан. Гоголь бойымен жаяу жүрсеңіз, 10-15 минутта Арбатта боласыз. Хостелдің дәл қасында Демалыс саябағы бар.
9 марта 2026, официальный ответ
Рахмет🤲🏻
EH
Erkin Hamit
осы хостелге бырнешерет барғанмын өте таза постелдеры күнде ауыстырады тазалығы жақсы вайфй бар автобусқа жақын жанында паоык бар кештерде демалып аралап жургенге жақсы
Рахмет сызге🤲🏻
Рустам Шакиров
Уютное,тихое спокойное место, контингент адекватный, администратор компетентный человек, чистота, порядок,имеется все для комфортного проживания. Всем советую!
Частый гость
Рустам, здравствуйте. Большое спасибо за отзыв 😉 Мы старались ❤
ЛМ
Лолохон Махмудова
Это мой самый любимый хостел, номер один для меня. Здесь есть все удобства — на 100%. Также очень хорошая локация: рядом находится остановка и большой парк, где можно заниматься пробежкой и просто гулять.Администрация здесь тоже замечательная — всегда внимательная и заинтересованная в гостях. Это настоящий дом тишины и уюта 🤍
5 марта 2026, официальный ответ
Лолохон, добрый день, спасибо вам большое за добрые слова о нашей работе 🤗 Приходите, будем рады ва…
RM
Rauza Maratkyzy
Очень понравилось! Всё было на высшем уровне: атмосфера, обслуживание и качество. Остались только приятные впечатления. Рекомендую!
5 марта 2026, официальный ответ
Rauza, здравствуйте! Большое спасибо за ваш отзыв и оценку 🙏 Приходите к нам почаще!
A
AB
Хороший чистый хостел,соседи не шумные,самое главное никто не пьет и пьяных не запускают,цена качество для этого района идеальная!
Еркін Рахымжанов
Хостелда достарымызбен болдық, бәрі таза, бастысы мас адамдарды кіргізбейді екен, тұрғындар бәрі ашық жарқын екен👍🏻
Әлібек Ерғазинов
Жұмыстың жанынан осы хостелды тауып алдым, жұмысшылардың клиентке қарым қатынасы қуантады, жалпы тұрып жатқан адамдар да сондай тату екен. Жатын бөлмелер таза, барлығы ұқыпты, өз орнында әрдайым, маған ұнады.
Аяулым Сагынышбекова
Бірнеше күн қыздармен осы хостелда болдық, бізге өте қатты ұнады. Таза, ыңғайлы жер, әрі бағасы да өте қолжетімді👍🏻Ыңғайлысы қыздарға бөлек бөлмеге кіруге болады, жалпы бізге ұнады, міндетті түрде тағы келеміз😊
Рахмет сызге🤲🏻
Аркаев
Хостел чистый, каждое утро уборка. Спасибо руководству!
Аркаев! Спасибо вам за добрые слова ❤ Приходите ещё 😁
Арман Сейказин
Жақсы жатақхана,администраторлар сыпайы, хостел тап таза, төсек-орын жаңа,ішенде жып жылы
Damir Dauletkerim Uly
Нашел отличный хостел рядом с работой,очень этому рад,чисто уютно как дома🙌🙌🙌🙌
9 января 2026, официальный ответ
Здравствуйте, Damir. Благодарим за ваш отзыв и оценку 😌 И, конечно же, ждем вас снова 💛