Aiym_flowers_almaty
цветочный магазин
Самғат Жылқайдар
Гельевые шариктары оте адеми болып шыкты, рахмет
МЖ
Максат Жумаханов
Свежие цветы, отличные цены Со вкучом)
АЖ
Айгерим Жетыбасова
Сегодня заказала тут цветы маме,меня обслуживала онлайн Анна. Очень чуткая,внимательная, помогла собрать мне красивый букет🌹 Цветы свежие и цена приемлемая 🔥
Kris ♥️
Собрали быстро очень красивый букет ❤️ спасибо огромное ❤️
DS
Dauren Saktapov
Өте керемет адамдарың көп болсын саудаларың ның береуелі болсын
RM
Rabiga Mendikulova
Әдемі букеттер.Гүлдер арзан өте әдемі😍🔥
Айша Мұқажан
"Керемет дүкен! Гүлдері өте балғын және хош иісі аңқып тұр. Құрастырған букеттері өте талғаммен жасалған. Қызмет көрсету сапасы да жоғары. Рақмет, енді тек сіздерден аламын!☺️
Арайка Асқарқызы
Всем советую свежие цветы🌸 роскошные букеты и реальные цены 👍 Приятная атмосфера ⭐️ Я рада что у нас в Воднике открылся такой цветочный магазин 🥰
EA
Erzhan Ataniyazov