ReMedic
4.4
4.4
ИА
Ислам Азатжанов
Вылечили грыжу полностью, без болей, очень хороший сервис,хорошие сотрудники,добродушные, всегда подскажут и помогут
Частый гость
29 марта 2026, официальный ответ
Здравствуйте, Ислам! Спасибо, что оценили 😉 Обращайтесь ❤
АО
Амангуль Онгаева
Өте жақсы медцентр!Қызметкерлері өте қарапайым, барлық емдері жаңадан алынған шетел аппаратымен емдейді грыжаға жақсы ем алып денсаулығым дұрысталып қалды.Әсіре жас маман врач Ерасыл Сәкенұлы өте жақсы, қарапайым, өз саласындағы ісінің жетік маманы👍, алғысым шексіз🙏.Әрең жұріп келгенмін, енді белімді тік ұстап жүретін еркін жұретін болдым.РеМедик медцентріне келіп грыжадан емделсеңісдер өкінбейсіздер!
Частый гость
КД
Кенже Джунусбекова
Мне понравилась клиника Remedic! Пришла с болями в пояснице, с диагнозом протрузия дисков !! Также с болями в коленях! После лечения почувствовала значительное улучшение своего здоровья! Особенно понравился врач Абзал и Ерасыл Сакенович!! Очень внимательное и компетентное отношение к пациентам!!! Спасибо большое за ваш труд!!! Всем советую эту клинику!!!
НБ
Нуркаков Байжан
Ремедик клиникасында барлыгына рахмет. Алгысымды айтамын. Жумыстарын алга басаберсын. Алла жар болып, шаңырактарын биік болсын. Ерасыл Сакенович врачқа, Назерке, Сымбат, Мафтуна қыздарға улкен рахмет. Қолдарың дерт көрмеесін. Айттарың қабыл болсын!
ГЕ
Гулназ Ерсейтова
Құрметті ReMedic реабилитация орталығының қызметкерлері, жаны жайсаң медбикелер және Ерасыл Сәкенұлы! Сіздерді наурыз мерекесімен құттықтаймын.Наурызда ақ молайып, пейілдің кеңейетін кезеңі сіздерге шынайы алғысымды білдіргім келеді. Ерасыл Сәкенұлы кәсіби білікті маман. Жас болса да сенімді сөздері,жасаған жаттығулары менің сауығып кетуіме үлкен себебін тигізді.Сондықтан өзіңізге айтар алғысым шексіз.Еңбегіңізге мол табыстар тілеймін. Сізге риза ем алушы Гүлназ ханым.
ЖМ
Жулдыз Матбуса
Сәкен врачпен, Абзал мырзаға көп-көп рахмет. Белім қатты ауырып барған. Жасаған ем-шаралары өте жақсы. Жазылып кеттім. Ризамын. Рахмет. ReMedic клиникасы өсіп, өркендей берсін. Ізгі тілекпен: Джунисбеков Ерлан Базарбаевич
КЖ
Курмангуль Жарекенова
Мен Осы клиникада 7 кун ем алдым. Өте жақсы результат болды. Врач Ерасыл Сакеновичке рахмет, қолынан келгенше барын салып емдеп шығарды. 7куннен бөлек 2 кун тегін емдеп берді. Күшті команда барлығы. Абзал, Айтолқын физио мамандарына рахмет. Кіргенде жақсы қарсы алып кутіп алган Мафтунаға, бөлім басшысы Назерке ханымға рахмет.
СР
Сания Рымбаева
Бул клиника бизге оте унады Бауыржан мырзага Ерасыл мырзага алгысымыз шексыз. Альфия Ханымга мед персонал Абзалга, Айтолкын Мафтуна кыздарымызгада коп рахмет. Осы клиниканы тандасаныз еш окинбейсыз
MM
Madina Madi
Не советую эту клинику. Записалась на прием к врачу Бауыржану Бердиханулы 08.02.2026, 14.00. Утром уточнили приду ли я на прием. Я подтвердила. Приехала по раньше, оказалось, этого врача сегодня нет. Не предупредив меня перенаправили к другому врачу, без моего согласия!!! На ресепшене узнаю, что сумма которую они озвучили при записи 6990 выросла на 10 000. Девушка на ресепшене не располагает необходимой информацией, и не смогла предоставить разъяснения. Зачем так обманывать людей.
28 февраля 2026, официальный ответ
Уважаемая Мадина, Благодарим Вас за обратную связь и искренне сожалеем, что посещение клиники остави…
BN
Balzhan Nagashybaykyzy
Работают опытные профессионалы с высшим мед образованием. Чувствуется облегчение сразу после первых процедур💯
SO
Samhar Orleu
алты күн қаралдым толықтай жақсы болдым кеттім жұмыс істеүлері өте жақсы !
Нурила 💕
Өте нашар медцентр таза бизнес ауырып барған жерің екі есе ауырып, обострение берді.
29 марта 2026, официальный ответ
Құрметті пікір қалдырушы, Сіздің қалдырған пікіріңізге қатысты түсіндірме бергіміз келеді. Біздің р…
Z
Zhas