Assassin Game Club
Игровой клуб
"2+1" + дымный чаша 3500 тг
nabi
Все новое и чистое, цены приемлемые. Випка шикарная, просторная
сегодня, официальный ответ
Спасибо за высокую оценку! Для нас важно, чтобы техника и сервис были на уровне 💪 До новых встреч в Assassin PS CLUB!
Нурдаулет Шамшибай
Открылись недавно все джойстики новые есть акции 2+1 2000тг дымный чаша всего лишь 1500 тг
сегодня, официальный ответ
Респект за фидбек 🔥 У нас не просто игра — у нас свой вайб. Кто понял, тот возвращается 😏🎮
Д.
Дамир .
Өте жақсы бәрі
сегодня, официальный ответ
Жоғары бағаңыз үшін рахмет! Біз үшін сапа мен жайлылық ең маңызды 💪 Келесі кездескенше Assassin PS CLUB-та! 🔥
RS
Ramazan S
керемет
сегодня, официальный ответ
Рахмет, брат! 😎 Бізде ойын — максимум, атмосфера — таза күш 🔥 Келесі раундта кездесеміз 🎮
J S
Новыйдан ашылыпты , исине кирсен свежняк иыс
ШУ
Шынгыс Уразбаев
Өте керемет ұнады
сегодня, официальный ответ
Жылы пікіріңіз үшін рахмет! Біз әр қонаққа ерекше атмосфера жасауға тырысамыз ✨ Тағы да келіңіз, бірге ойнаймыз! 😎🎮
Oreke Abayuly
TOP Ps Советую Топовые джостики
сегодня, официальный ответ
От души за слова 😎 Assassin PS CLUB держит марку. Вернёшься — сделаем ещё громче 🎮
Ualikhan Makhambet
Очень хорошая пска все понравилась
15 февраля 2026, официальный ответ
Спасибо за отзыв и высокую оценку! 🎮💪 Для нас важно, чтобы каждая катка в Assassin PS CLUB проходи…
Malikbai Musilim
Өте жақсы пс советую🔥🔥🔥
15 февраля 2026, официальный ответ
Пікір қалдырғаныңыз үшін үлкен рақмет! 🙏 Assassin PS CLUB клубында сізге ұнағанына қуаныштымыз. Әр…
Азамат Ануарооов
Советую всем не пожелеете если придете играли по кайфу еще придем
15 февраля 2026, официальный ответ
Благодарим за ваш отзыв! Рады, что выбрали Assassin PS CLUB. До скорых встреч в игре! 🎮🔥
Almas Anuarbekov
Оте керемет жер акция Жаксы келыныздер окибысыздер
15 февраля 2026, официальный ответ
Жоғары баға бергеніңіз үшін алғыс айтамыз! Assassin PS CLUB клубын таңдағаныңызға рақмет. Қайта кездескенше!
Махабат Алишерқызы
Оте керемет акция просто бомба 😍
15 февраля 2026, официальный ответ
Керемет пікіріңіз үшін рақмет! 💪🎮 Assassin PS CLUB — әр ойыншы өз атмосферасын табатын орын. Жаңа жеңістерге бірге жетейік! Қайта келіңіз 😉
_erzhanu1y__
Зоргое 😍
Ислам 🐻
Әдемі жер келіндер чотка
Айсана Маратқызы
Классная место отлично провели время😍😍😍😍
MA
Merey Anuarovs
очень классная место советую приемлемые цены🥰