Барбершоп
Барбершопы
Нургул Алдмамьярова
Не понравилось
Не совсем понравилось посещение барбершопа. Пришлось ждать мастера дольше назначенного времени, что было не очень приятно. Общение с клиентами оставляет желать лучшего — чувствовалось высокомерное отношение. Создавалось впечатление, что мастер слишком старается показать себя «вип-специалистом», хотя результат стрижки оказался довольно обычным и не оправдал ожиданий.
ҚТ
Қайсар Тезекбай
В восторге
Барбершоп өте кәсіби, әр клиентке көңіл бөледі. Шашымды әрдайым дәл қалағандай қиды. Атмосферасы жайлы, жұмыс орны таза. Мұнда келу әрдайым жағымды.
ҚР
Қаныш Рахымов
В восторге
Барбершоп красавчик,дәл қалаганымдай алып берді әркашан көнілден шығады. Алып жүргеніме 1 жылдан асты өте жақсы жасайды 👍🏻
ӘQ
Әсемгүл Qaisar
В восторге
Ержан барбершопқа келу әрдайым жағымды тәжірибе. Қызмет көрсету жақсы, атмосфера достық әрі жайлы.
M0
MA 077
Совсем не понравилось
Жаман барбершоп бармауга кенес беремин
BZ
Baxtjan Zulfikarov
В восторге
Керемет Ержан – нағыз өз ісінің шебері! Әр келген сайын клиенттің қалауын дәл түсініп, соған сай стиль жасап береді. Қолының жеңілдігі мен ұқыптылығы бірден байқалады. Шаш үлгісін өте мұқият, таза әрі сәнді етіп жасап шығады. Сонымен қатар, Ержан өте сыпайы, әңгімесі жарасымды, әрдайым жылы қарсы алады. Осындай жоғары деңгейдегі қызмет үшін үлкен рахмет! Ержанға міндетті түрде тағы да келемін және басқаларға да сеніммен ұсынамын 👍
Nurdaulet Nagmet
Мастерлар опытный 👍🏻👍🏻
Yersultan Begzhan
В восторге
Өте сапалы жұмыс жасайды,әрдайым осы жерге барам🔥
mux. ⠀
В восторге
Ержан барбер мастер своего дела! Калай айттым тура солай ойдагыдай алып берди, шашты ойдагыдай оте жогары денгейде алады. Рахмет!!!✊🏻
Аман .
В восторге
Мастер Ержан советую профессионал своего дела🔥
Aitzhanov B
Ержан Барбер мастер своего дело🔥
... ...
В восторге
Очень хороший барбершоп. Стригусь здесь уже больше трёх лет. Мастера — Ержан, Асыл и Батыр — все профессионалы своего дела. Я постоянный клиент Ержана, отличный барбер, всегда понимает с полуслова. Стрижки стабильного высокого уровня, всегда на стиле. Атмосфера своя, комфортная. Однозначно рекомендую.🔥🔥🔥
РС
Расул Съездов
керемет өз ісінің мамандары 🔥
إلهـام
Жақсы барбершоп, ұзақ уақыт болды Ержан ағаға алдырып жүрмін 👍🏼
Мирас
В восторге
Был у барбера Ержан. Сказал какую стрижку я желаю и потом он уточнил некоторые вещи например как длина волос и тому подобное и как я буду носить его . И в итоге получил ровно то чего я хотел. Умеет работать с пожеланиями клиента.
Ибадат Ирзаев
В восторге
Барбершоп оте жаксы, барине кенес беремин 👍🏻
US
Ulan Satybaldin
В восторге
Өте жақсы барбершоп, атмосферасы жайлы, нәтиже керемет🔥✊
Санжар Мукимов
В восторге
Жигиттерге Алла разы болсын, жумыстарын жогары денгейде жасайды, Ержан красавчик 👍🏻
Жомарт Туртан
😎 😎
Ереке Рахмет шашты керемет аласың👍
Нургазы🍎 Жалгасов
В восторге
Ержан рахмет саған өте тамаша алады өз саласының шеберы ✊🏼
Yerassyl Beisenbay
В восторге
Ерекең қолы алтын ғой. Өз ісінің шебері алдап не керек барды бар деп айту керек⚡🔥
Madik Madik
Zhanibek Kulzhabayev
Ержан ага өз ісіннің професианалы ,барине Ержан аганы кеңес берем
Мейірман Сапарғали
В восторге
Мастер Ержан, профессионал своего дела, я стригусь у него уже 5-6 год, не перестает удивлять. Всем советую идти именно к нему, не пожалеете.🔥🔥🔥
N S
В восторге
Ержан аға шашты зор алады 🙌🏻💯💯
Isaqa a
В восторге
Ержан аға шашты әдемі алып қояды🔥🔥🔥🔥, Қаскелең қыздары артымнан қалмай жүр, Шашқа сынып
Mengali Aiseri
В восторге
сонгы 5 жыл Ержан агага алдырамын кашан барсам да чёткий кылып алып береди ризамын колыныз дерт кормесин
Guma .
В восторге
Тек қана осы жерде ғана шашымды аламын. 2023тен бастап келдім содан бері шашымды ешкімге доверять етпеймін. Всем советую. Честный отзыв
PH
ProDin12 HiAce
В восторге
Керемет барбершоп, Ержан деген барбер мықты алады, Ержан ағада бірталай уақыт болды алып жүргеніме, өзіме ұнайды, күшті алады! Алғанда профессионалды кіріседі, өз ақшасын тұрады. Қазіргі барбершобы күнде өркендеп жатыр. Бәріне кеңес беремін осында шаш алуды, респект Ержан барбер!✊🏻
Askhat Satypaldy
Ержан барбер тема алады🔝🔝🔝
Городской Иследователь
Барбер Ержан🔥
Isatai Jolaman
В восторге
Бұл барбершопқа, нақтырақ айтсам Ержанға, 5 жылдан бері тұрақты келемін. Осы уақыт ішінде сапасы бірде-бір рет көңілімнен шықпай қалмаған. Қырқуы таза, дәл, әр клиентке жеке қарайды. Нағыз өз ісін білетін маман. Ұсынамын!
EK
Elzira Kadyr
Бүгін баламды алып бардым. Көңілімнен шықты. Тұрақты клиенті боламыз енді👍🏻
Дияс Махмудалиев
В восторге
Ержан рақмет🫂✊🏻 Бүгін алғаш рет келдім таза, жылдам, әдемі. Шашымды дәл қалағанымдай алып берді. Барбершоптың атмосферасы да өте жақсы келіп тұрамын.10/10
Жалгасбай Казиев
В восторге
Оо наконец то, вышел в 2 гис мой любимый Барбершоп, Очень отлично, Барбер Ержан отлично стрижёт 🔥🔥🔥 и цены адекватные и экспресс стрижка тоже имеется 🔥🐅