Erke Flowers
ФЮ
Фатима Юлдашева
Супер
Jasik 06 .
Бұл гүл дүкенінен алғаш рет тапсырыс бердім, бәрі өте ұнады. Гүлдер жаңа, иісі аңқып тұр, букет дәл уақытында жеткізілді. Қызметкерлері сыпайы әрі көмектесуге дайын. Міндетті түрде тағы да келемін.🌷🌹🫶
12 января 2026, официальный ответ
Рахмет🌸Сізге ұнағанына өте қуаныштымыз. Келесі тапсырыстарыңызды асыға күтеміз! 💐.
Ернияз Спанкул
Цветы очен хороший
12 января 2026, официальный ответ
Спасибо большое за тёплые слова! 💐 Нам очень приятно, что вам понравилось. Будем рады порадовать вас снова! 🎀🌸
SK
EN
Erbolat Nurmakhan
Просто 👍🏻😍
Poker Face
Все отлично 👍 всегда свежие и доставка вовремя советую
Erlan Sanatuly
😍😍
TOREEV TOREEV17
Өте жақсы гүлдері әдемі екен
Мағжан Марат
Жақсы арзан екен
Dias Akkali
Өте жақсы баға мен сапа , гүлдер адемі маған ұнады👍🔥
⠀ Dzholdasov
😍😍😍😍
СМ
Сарсен Мадияр
👍👍👍
Лиса 😛
Заказывала букет для мамы 🥰 очень классно собрали , цветочки все свежие , свежие , благодарю!!!! 😇
Толғанай Тлектес
Хороший ассортимент🥰✨
Dauren Dekembaiev
Маған қатты ұналы керемет , Алуға кеңес берем 🫶🏻😍😍🔥
Enlik Bagdaulet
Хочу выразить огромную благодарность Erke Flowers 💐 Цветы невероятно красивые, свежие, со вкусом оформлены. Видно, что делают с любовью и вниманием к деталям. Настроение поднимается с первого взгляда 🌷 Обязательно буду заказывать ещё и рекомендовать всем!
mksernx 🐑
😍😍🔥🔥🔥
СЖ
Санат Жасангали
🔥🔥🔥
DA
Dias Akmetzhan
Прекрасный магазин цветов! Качество, сервис и оформление — всё на высоте. Спасибо за красивый букет и отличное настроение!😍👍🏼
Guldana Seit
Очень красивые цветы, нам очень понравилось 💓✨
Kuralay N
Самый лучший цветочный😍 превосходно оформили букет🫶🏻
Aisha 🤍
Өте күшті гүлдер, алдым ұнады😍😍😍😍😍😍😍
Нурсауле Орынбай
Гулдері свежий выборлар өте көп😍👍👍
Bekzat Zholdybai
Гүлдері сп свежий, алдында алып едім берген адамға қатты ұнады😍, жақын жерден ашылғанына қуаныштымын. Барлығына осы жердее алуға кеңес беремін, бағасы өте тиімді
Mereya Shalkarova
😍😍😍очень красивые и свежие букеты ,обслуживание клиентов просто кайф
СБ
Санжар Болатов
Вааааау, работа выполнена на ура 😍 Теперь буду брать только отсюда
YT
Yerkyebulan Tanatar
Керемет, қызметі сапалы
Bolysbek Bekzhanuly
Отличный цветочный магазин! Свежие цветы, красивое оформление букетов и очень вежливый персонал. Осталась довольна покупкой, обязательно вернусь ещё
YK
Yerassyl Karimov
Супеееер
Раушан Жолдас
Өте керемет, гүлдері әдемі 😍
Бакдаулет Юнус
Erke flowers дүкеніне үлкен рахмет! Алған гүлім просто бомба! Өте әдемі, свежий, иісі керемет 😍 Қызметтері де супер, тез әрі сапалы. Көңілден 100% шықты, міндетті түрде тағы аламын! 💐💯
Baikobekovv_❤️ _17
Әйелімеің көңілінен шықты🫶🏼😍 рахмет!
И*
Индира *
👍🏻
Аружан Өзбек
Гүлдер свежий, әдемі болып келді, рахмет🫶🏻
Zhangeldi Tangatarov
Свежие букеты спасибо флористу 😍😍😍👍👍👍 советую
Кайсар Сарсенбай
Гулдер оте арзан ,керемет😍❤️
Anara Bagdaulet
Заказывала цветы и шарики — всё просто волшебно.Очень красивое оформление, свежие цветы и аккуратные шарики.Спасибо за красоту и настроение! Обязательно обращусь ещё! 💕