Bek clinic
Стоматология
SS
Sana Sametbek
В восторге
Арай стоматологка ракмееет , өте ұқыпты, өз саласының үздік маманы екен, тісімді күштілеп емдеп берді. Барлығын мұқияттылықпен түсіндіріп берді
РШ
Райла Шауленова
В восторге
Стомотология Бек Олимп лабаратория жанында екен Жақсы стоматология сразу ренгенге түсирип ем жасап шықтық балаларға тегін барлығы ұнады
ЖИБЕК ТУРДУМАМБЕТОВА
В восторге
Была у стоматолога Ермахан. Вылечили абсолютно безболезненно. Бережное отношение к пациенту. Работают на совесть. Рекомендую к посещению❤️❤️❤️
Gulnur
В восторге
Bek clinic ашылғанда бардық. Ермақан деген білікті стоматолог қабылдады. Бізге ұнады. ЖК-ға тегін емдейтін алғашқы стоматология . Мамандар өзі ісінің жақсы біледі екен, жемістері еселене берсін.
ЖК
Жадыра Каденова
В восторге
Ермаған деген стомотологқа үлкен рахмееет!!! Өте білікті маман👍 Балаларыма да өте жақсы қарым-қатынас жасайды! Тегін деп бір дөрекілікті де көрмедім! Асыл Арманда осындай керемет маман болғаны қуантады! Бұйырса енді осы Бек стомотологиясына ғана барып тұрамыз!!!
Эльмира Кенжеева
В восторге
Очень хорошие врачи! Моему ребенку осень хорошо сделали зубы! Рядом с домом, врачи все по уровню объясняют, досконально смотрят! Советую!
Макпал
В восторге
Балам тісі ауырып барғанбыз.Рентгенге сразу түсіріп,Ем жасады.Ермаханға рахмет.Өз саласының Маманы.Өте ұқыпты,жақсы жасап берді.Алғысым шексіз...👍Жұмыстарыныз алға журе берсін.Жемісін көріңіздер!Тек Алға...
LB
Limara Bauyrzhan
В восторге
Хочу оставить отзыв и поблагодарить стоматолога Арай. Она очень вежливый, добрый и настоящий профессионал своего дела. Я очень сильно боялась, но она меня успокоила, всё объяснила и провела лечение аккуратно и безболезненно. Благодаря ей приём прошёл спокойно и комфортно. Большое спасибо за заботу и внимательное отношение к пациентам!💕
farid eyvazov
В восторге
Арай лучший стоматолог👍🏻сделал у нее коронки из циркона на передние зубы очень понравилась ее работа, всем рекомендую пойти к ней🫶🏻 не пожалеете
КР
Кеша Разич
Совсем не понравилось
Хочу заранее огородить тех людей которые собирались, в данную стоматологию, врач Арай БЕЗОТВЕТСТВЕННАЯ, не профессионал своего дела, если у Вас возникли проблемы(боли, не удобство, или так же как в моем случае коронка отпала так она сразу отказывается, переделывать, Хотя оплата была в полном объеме, Не советую,
Akmaral Kusainova
В восторге
Бул стомотолиялык клиникада бағасы колжетімді. Дәрігерлері де білікті. Ішінде Арай деген дәрігер бар. . Колы өте женіл.Пациентпен карым катынастары да өте жаксы. Көп рахмет
EG
Erkinbek Galim
В восторге
Өте керемет істейді асықпай сапалы істейді ішінде Арай Нұржанқызы деген кісі өз ісінің маманы керемет жақсы істейді
Aiakoz Beisen
В восторге
Я человек который страшно боится от удаление и все прошло быстро и без боли! Врач Арай настоящий профессионал, всё аккуратно и быстро👍🏻
ДА
Досхан Абитаев
В восторге
Жарнамасына сай жумыс эасайды екен бага колжетимди Рахмет