Добряк
Өте керемет магазин
Еркебулан Кулмырза
Бомба 🔥🔥🔥
Aydana Talgatqyzy
Магазин супер, меня порадовала то что внутри всё есть. Ассортимент хороший, цены приемлемые. Каждая покупка на радость . Спасибо за вежливость персонала.
Медет Айбжанович
Это лучший магазин из всех что я знаю 🔥🔥🎊🎉🎉👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼🚨
Серик
Магазин отличный! Ассортимент разнообразный, можно всё взять в одном месте. Пиво на разлив, хоз.товар, колбасы, рыбы и.т.д персоналу отдельный респект
SZ
ханшай 🤍
Өте керемет жер😊😊😊
ББ
Беглан Бейсалиев
Жақсы дүкен екен, сатушы жігіттер қарапайым сыпайы, дүкеннің іші таза бастысы☝🏼бағасы аса қымбат емес, азық-түліктердің мерзімі өтпеген, сусындарда арзан👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽
Nazerke Sovet
Дүкен өте ұнады. Қызмет көрсетуі жақсы, сатушылар сыпайы. 👍
ZA
Zhanelya Alikova
Дүкен қатты ұнап қалды. Цены, выбор на продукты, отношение сотрудников очень порадовали😍 Спасибо!
Сагият Куанышбек
Бағалары тауарлары бәрі керемет
ЯА
Ясым Анэль
Қызмет көрсетуі жоғары деңгейде, сатушылар сыпайы әрі көмектесуге дайын. Тауарлары сапалы, бағалары да қолжетімді. Маған ұнады👍
Нұрайым Азатқызы
Күшті👍🏻👍🏻
Akerke Kairatbek
Күшті
NB
Nurai Birzhan
Тұтынушыларға өте жақсы жағдай жасалған👍👍👍
NA
Nurgisa Abdikarym
👍🏻👍🏻👍🏻 супер
MK
Mariyam Koldasbekkyzy
Новый, удобный магазин, адекватные цены, приятный персонал👍
AB
Aikerim Beisenbai
Магазин өте ұнады.Қызмет көрсету сапасы өте жақсы😍👏🏻
Куралай Сабыржан
Рекомендую всем и всем своим друзьям! Сотрудники очень вежливые👍очень много выбора всё чисто и уютно 👍
KG
Kurambayeva Gulruh
Оте керемет ! Большой выбор и сотрудник очень вежливый однозначно рекомендую эту магазин 🥰😍😍😍
‘’adek ‘’ermekina
Продавец кыз такая приятная😍
AB
Asemai Birzhan
Өте жақсы дүкен. Тауарлары әрдайым жаңа, бағалары қолжетімді. Сатушылары сыпайы, қызмет көрсетуі ұнады. Жиі келіп тұрамын.
БЖ
Бакберген Жамалов
бағасы өте қолайлы,сатушылар өте сыпайы,риза болдым🤝
Р
Рахат
Магазин новый, ассортимент пока небольшой, но внутри чисто и уютно. Есть места, где можно посидеть.👍🏻👍🏻👍🏻
Медет Мамесейтов
Очень хорошии магазин