KazGrass kz
Склад
ЖН
Жомарт Нурмыхаметулы
Ең жоғары сападағы газон,Кз бойынша
Kazhmuhambetov .
качественный газон,хорошая,быстрая доставка,доступные цены и отличная консультация советую.
Азамат Рамазан
хорошие цены👍
Ерасыл Жұматайұлы
в Алмате номер 1💯💯💯качество супер
Аскак Жомартулы
Лучший газон в Алматы
Аминаамина Дүйсенбек
Өте сапалы, бағасы да ең арзан, қызмет көрсету сапасы да жоғары👍👍👍👍
ZZ
Zhanay Zh
алматы каласы бойынша ен арзан,сапалы газон сататын жер екен. качествосы топ екен. Газондары каттты унады. Алуға кеңес беремін
an
anarkan nuskaubek
Прямой Заводтан келетін, Қазақстандағы ең ірі оптом және розница сататын магазин, сапасы өте жоғары, барлық сатушылар осы жігіттен алып, үстіне баға қосвп сатады, арзан және сапалы газон іздегендерге советую 👍🏻👍🏻👍🏻
АЖ
Ардак Жомарт
Отличный магазин искусственных газонов 👍 Большой выбор, качество реально хорошее — плотный ворс, выглядит натурально. Консультанты подробно объяснили разницу между вариантами, помогли подобрать под мои задачи. Цены адекватные, без навязывания лишнего. Доставили вовремя, всё аккуратно упаковано. Рекомендую, остался доволен покупкой.