Tatty dam
Кондитерский дом
Аяулым Орынбасар
Кассадағы қыз сондай керемет ақкөңіл екен! Гүлнара рахмет сізге! Тәттілері де керемет екен. Енді жиі келуге тырысамыз
сегодня, официальный ответ
Аяулым ханым бізді тандап келгендеріңізге рахмет 🥰 Көңіліңізден шыға алғанымызға қуаныштымыз 🌸
ЛС
Лунара Сериковна
Самый лучший кондитерский цех👍😍😘 Торттары, таттилери оте дамдиии😍😍😍 Конилимнен шыкты👍🤗 Всем советую👍👍👍🤩🤩🤩🤩
сегодня, официальный ответ
Добрый вечер! Спасибо вам большое за такой приятный отзыв 💛 Будем рады видеть вас в числе наших постоянных клиентов 🙏🏼
Гран Фан
Оте керемет торт дами деген ерекше катты унады бизге, барлыктарына совет беремын осы жерден алган дурыс
Ас болсын 🥰 Әрқашан тәтті қуантуға асығады 🎀
Aidos .
Выпечкалары өте дәмді👍
Айдос мырза , ас болсын ☺️ Көңіліңізден шыққанымызға қуаныштымыз 🥰
Aru Abaykyzy
Большие вкусные клубники в шоколаде Цена приемлемая 😍😍😍👍👍👍 есть еще и десерты вкусные к чаю
А🥰 К
Очень вкусно спасибо 😍😋 Вежливый персонал ☺️
сегодня, официальный ответ
Здравствуйте, А🥰, спасибо вам большое за такой приятный отзыв 😌 Будем ждать вас снова.
Малика Т.
Десерты хорошие, но к кассирше просьба - пусть сбавит своё высокомерие, если не нравится, когда покупатель спрашивает цены. Ставьте тогда уж ценники на витрину, дабы холопы не беспокоили ваше высочество. В других кондитерских такого высокомерия не встречала.
сегодня, официальный ответ
Малика здравствуйте ☺️ Просим прощения за не удобства с нашей стороны 🥹 Будем решать вопрос 🥰 Ждём…
Kauchikk .
Зашли после уроков, попить чая все очень понравилось все вкусно, и цены приятные🫶🏻 теперь будем покупать только здесь, потому что самая близкая кондитерская 😂❤️
Добрый вечер! Благодарим за добрые слова о нашей работе 🔥 Всегда рады вам ❤
Din 🖤
😍😍
сегодня, официальный ответ
Здравствуйте, Din, благодарим, что выбрали нас 🙏 Мы рады, что вам всё понравилось 💛
ndsnv_s ㅤ
👏🏻
Ndsnv_s, добрый день. Огромное спасибо, что оценили. Будем стараться и дальше 😁
Дарига Монурова
Кофе прям күшті таттілері ваще кайф,ішіде тп тнш приятный вообщем барі күшті🙂↕️🫶🏻
Дарига , үлкен рахмет 🥰😘 Келесі кездескенше 🌸
KN
Karakat Nagymbay
Трайфл,пирогтары өте дәмді😋
😍😍😍 Ас болсын🥰
_nurlankyyyzy s
Самсалары прям дамдыыы торттары енды соз жок кунде алатын боламын енды😍😍😍😍
5 февраля 2026, официальный ответ
Ас болсын 😍🥰 Әрқашан асыға күтеміз ❤️
Nariman Ormankhan
өте дәмді , торт алғанбыз өте ұнады, просто бомба🤩😋 Всем советую
СО
Султан Орразалиев
Дамды торт тары
Ас болсын 🥰🥹 Көңіліңізден шықанымызға қуаныштымыз ❤️
Erkebukanovna 🤍
Макпен пирог өте кушти шыққан. Өте дәмді👍👍👏
Арнайы сіздер үшін махаббатпен 🥰
Зита Мухтаровна
Дәмі өте керемет😋 лично өзіме прям қатты ұнады свежий 😍🫰🏻 Сатушы қыздары да өте жыллы жүзді🥰 Рақметт!!!
30 января 2026, официальный ответ
Зита ханымм Ас болсын😍💋 Көңіліңізден шыға алғанымызға қуаныштымыз 🥰
Kuanysh Orynbasaruly
Рахмет Пирогтарыңыз өте дәмді екен, Тугиска қарап рисковать етіп келіп едік, сенімізді ақтадыңыздар😄
30 января 2026, официальный ответ
Қайырлы кн, Kuanysh! Ас болсын🥰 Басқа да тәттілеріміздің дәмін көруге шақырамыз 🥰
Alibek Nurahmet
Самса алған едім өте дәмді басқасын жегің келмей қалады 👍еще торттардың түр түрілерімен бар екен ,жақын жерден ашылып жақсы болып қалды!Барсаңыздар өкінбейсіздер,қызмет көрсетіуі жоғары👍
1 февраля 2026, официальный ответ
Сәлеметсізбе, Alibek, кері байланысыңызға үлкенн рахметт🥰 көңіліңізден шықанымызға қуаныштымыз🥰
Farizaquz _
Тәттілері өте дәмдіі😍😍😍