Сафия
Өте кушті унады
Мансур Нуратай
Керемет унады оте тамаша
shyngys ermakhanuly
Өте күшті ателье,осы жерден шалбар қысқарттым, ұнады. Тез жасап берді👍
MG
Max Great
Доброго времени суток всем который посещает эту Ателье мне очень понравилось, по времени быстро сделали и ровно укоротили очень хороший вежливые специалисты советую всем, мне очень понравилось)
Sherkhan Zhailauov
Сәлеметсіздерме осы отельеге келуге кеңес беремін ойымдағыдай жасап берді киімімді рахмет үлкен!
Бақдаулет Жалғас
Өте жылдам жәнеде сапалы жасайды екен және адамды қарсы алып шығарып салу бәрі өте керемет Алла істеріңізге береке берсін❤️❤️