Shipa deluxe massage
👍🏽🙏👏👍🏽👍🏽👍🏽🙏
NK
Nurgul Kunusbaeva
В восторге
Мен Конаев каласынан келип ем алдым оте кушти Арман мырзанын колынын биотогы жасаган еми оте тамаша остихондроз болга довлениям 180 .200 болган Каз мойындарым жибип онды солды жаксы козгалып довлениям тусти Арман мырзага куанышым шексиз жане Касиет кызымызда адамдармен оте жаксы кыарсы алып Шай берип шыгарып салдады оте Маган унады кудай каласа тагы келсем деген ойдамын рахмееет жандарым сендере Алла разы болсын. енбектерин Жана берсин.
пк
про кент
В восторге
5 күн массаж алып жатырмын, қаншама массажға бардым осы күнге дейін тек Арман мырза жаксы жасайды екен Қасиет қызыма да рахмет
Марат Молдакиметов
В восторге
Һте керемет . Ұнады . Тамаша .
SD
Saltanat Djakipova
Керемет 👍😘
Umida Bahtiyrova
В восторге
Маган унады агамды алып барган едим катты унады агамада,барлык персоналдарга Рахмет 😘❤️
РМ
Dilyara Umirzakova
Керемет массаж орталығы.
Айзере Даутбай
В восторге
Расим және Арман мырзалардан массаж алдым, барлығы өте қатты ұнады. Екеуі де өз ісін жақсы білетін, кәсіби мамандар. Массаждан кейін өзімді жеңіл әрі сергек сезіндім. Қызмет көрсету деңгейі жоғары, міндетті түрде тағы келемін!
NM
Nuraiym Moldakhmetova
В восторге
Мне безумно понравилось! 😍 Очень приятная атмосфера, всё чисто и уютно. Массаж сделали просто отлично, расслабилась на 100%. Обязательно приду ещё!
Umit Akimoova
В восторге
Администратор Касиет кушты карсы алды, рахмет барлыгы жогаргы денгейдее😍
Moldir M
В восторге
Shipa deluxe емдик массаж орталыгына биринши рез естип бардым, Арман агайга жасатып жатканыма алтыншы кун болды .Оте керемет унап жатыр ,женилдеп калдым.
НН
Назерке Нурбекова
Понравилось
Массаж просто супер 👍🏻 все виды массажа есть, рекомендую)
Aidana Pernebekova
администратор Касиет вежливо встретила🫶🏻🫶🏻🫶🏻 класс
ГА
Гажап Аманжолова
В восторге
Отбасымызбен барамыз прям күшті екен😍😍
КМ
Касиет Марат
очень уютно
Частый гость
BZ
Berkut Zhumabek
В восторге
Shipa deluxe оте керемет, ары таза. Администратор Макпал тате оте ашык, жузи жылы жаксы кысы. Расим ага массажды оте керемет, ауырган жерди тауып жасайды. Келсеныздер окынбейсыздер! Банка койдырсаныздар оте керемет болып каласыздар. Каншама жылдык тажирбиесы бар, керемет жер!
АУ
Анар Уркинбаева
В восторге
Өмірімде бірінші рет келдім кеше, өте қатты ұнады. Бүгіннен бастап толық курсына жазылдық анам екеуіміз. Массаждан соң шай ішіп, Мақпал ханыммен әңгіме айтып😅 қайтасыздар. Арман мырзаға үлкен алғыс, Алла күш қуат берсін.
Дамиш Мухаматдиева
В восторге
Өте керемет массаж орталық екен мен көп массаж аламын маған көп ұнаи бербеиді мұндай точкамен банкамен массаж жасайтын жерді бірінші рет сезіндім менің басымнан тартып барлық жерім ауырып келгем аяғым сынған курспен ем адым Әтіргүл.Расйм Арман өз істерінің шебері екен. Администратор Мақпал бір мастерден ем алғызбаи 3 мастерден курс ем алғызды күшті керемет массаждан кейін ыстық шайын беріп әңгімесін айтып жылы жүзбен шығарып салады Алла риза болсын жұмыстарыңызға сәттілік тілеймін. Массаж бен курс бүгін 10шы күн алдым жеңілдеп қалдым тағы келем Алла бұйыртса массаж алам деушілерге кеңес беремін.
Акылбек Кабулов
В восторге
Бугын барып едым массаж унады Атыргул татеге рахмет келсендер окынбейсыздер багасы да кол жетымды 🔥🔥🔥🔥
NN
Naz Nur
В восторге
Бүгін бардым бірінші рет, скидка жасап ,банка қойып берді, массаж біткенсоң ыстық шәй берді, массажға дейін денем ауыр курткам ауыр болатын, массаждан кейін курткамды қолыма алсам жеп жеңіл сол кезде түсіндім қалай жеңілдеп рахаттанып қалғанымды, Әтіргүл деген кісі жасады қолы дерт көрмесінҰНАДЫ 👍👍
Приходи на Массаж было супер Атыргуль просто мастер своего дела браво 🫰🫰🫰🫰
Салима Каримова
В восторге
Мастер Расим очень понравился,боль в спине ушла всем советую
ГБ
Гулнар Бекбаева
В восторге
Мне очень очень понравилась мануальный массаж,особенно Расим прямо по точком лечение брала ,у меня бессонница была стала спать хорошо также Роза ханым банки массаж тоже понравилась мне легче стало !Рекомендую всем сходить не пожалеете супер для здоровья полезно становится!!!Ресепше сидит очень прекрасная женщина Макпал встречает клиентов с улыбкой и угощают сладостами и чаем!!!💥💥💥💥💥
SS
Shari Sadykova
В восторге
Жаңадан ашылған массажныйға алғаш келіп көңілім толды. Мақпал деген администраторға және массажистар Рахиммен Розаға алғысым шексіз. Бір сеанстан жақсы болып қалдым. Көремдегендерге кеңес берем
СА
Серикбол Абдикаримов
В восторге
Настоятельно рекомендую! Профессионалы: администратор Мақпал, мастер массажа Атыргуль (Роза). Добродушие и человечность отличаются этот центр, без чаепития не примут и не отпустят! Доступные цены, но самое главное- буду ходить регулярно! Даже сделал предоплату за будущие сеансы!
Кымбат Кайдаров
В восторге
Приехал из Астаны специально на массаж и пройти обследование в "Shipa Deluxe _УЗИ". Молодцы девчата. Работают оперативно и с большой отдачей. Так держать👍🏼
assem abylbekova
В восторге
Алматыдағы ең күшті массаж орталығы! Рақмет қолдарыңызға дерт бермесін, бағасыда қолайлы, сервистері өте керемет😍👍🏻👍🏻
Частый гость
ГД
Гульзира Досмуратова
В восторге
Атыркуль ханымга рахмет желаем ауырып тартып жаксы боп калдым колы женыл сондай ауырасы жаксы быр жасаганан женыл керемет демалып кайттым рахмет
ШМ
Шынар Мусабаева
В восторге
Бірнеше рет барып массаж алдым. Өте риза болдым мамандар білікті! Қызмет көрсетілуі деңгейі тамаша!Тап-таза , өте уютный жер бара бергің келеді😍Табысты болыңыздар🤲
Дильназ Абдибекова🧃
В восторге
Ұнады рахмет. Қайта-қайта барғың келеді екен бір барсаң. Әтіргүл массажист супер ғой👍👍👍👍
23 января 2026, официальный ответ
Добрый день! Благодарим вас за отзыв! Очень рады, что массаж был полезен и комфортен для вас😊 Ждём вас снова!
Aiganym Yerbolqyzy
В восторге
Өте жақсы массаж 👍 Арқа мен мойыным жеңілдеп қалды. Кабинет таза, мамандары кәсіби екен. Тағы келемін Лечебный массаж алдым, бұрынғы ауырсынуым азайды
5 посещений
$ymbat Shayakhmet
В восторге
Уютная атмосфера, вежливый персонал и качественные процедуры. Всегда уходим довольными и отдохнувшими🥰