Aya Medical
Магазин медицинской одежды
delicate_ zh
Оптовый ценамен берді халат пен хир костюм алдым качество кушты магазиндерде багасы 2 есе кымбат
Aigerim Borash
Спасибооо 😍💌Нашла то что искала ❤️
ДД
Дана Даулова
Хочу сказать спасибо большое, подсказали и помогли с выбором)
АО
Актан Омиргали
Формалардың сапасы өте жақсы👌🏼 Өзіме керектіні таптым✊🏼 Всем советую
КБ
Казына Болатбек
Стильная медицинская форма в ярком розовом цвете!Легкая ткань, аккуратный пошив, удобная посадка.Регулируемая талия подчеркивает силуэт.Идеальный вариант для комфортной работы.
ЖС
Жазира Сидахметова
Қыздар, медициналық киімдер ашылып ты Кенжеханда, сапасы өте жақсы маған ұнады, советуюю👍👍👍 аяқ киімдер де бар
ДӘ
Дәуіржан Әмірбек
Приобрел халаты в этом магазине. Качество люкс. Всем советую🙌🏻
ZA
Zhibek Abdikadirova
Купила недавно форму. Отличного качества. Продавец очень вежливый и прекрасно все объясняет. Всем советую😍😍😍
АЙДАР АҒА
Медициналық халат алдым, бірден ұнап қалды. Формасы өте әдемі, матасы сапалы. Ең бастысы — размері де сразу дәл келді. Қызмет көрсетулері де жақсы, бәрін түсіндіріп берді. Ұсынамын! ⭐⭐⭐⭐⭐
Аkon Bolysbay
Я довольная 👐🏻🔥🔥 Супер 👐🏻👐🏻❤️❤️❤️❤️
Dinara Erkebaeva
Хир костюмдары өте сапалы маған қатты ұнады, алсаңыздар өкінбейсіздер👍🏻👍🏻👍🏻
Максат Рыскулов
Жаксы магазин, скидкамен алдық, рахмет! Сапасы да мощный екен👍
Diana Elemesova.🐾
Күшті екен қыздар, өкінбейсіздер алсаңыздар өзіме ұнады. Рахмет көп көп🫶🏻🥰🫂
Аяу Ая
42-60р дейін хир костюмдер, Халат пиджак корейский стиль женский мужской Коллективно, оптом и в розницу🙌🏻
Частый гость