Тәуекел
3.5
GA
G A
Совсем не понравилось
Адаммен жумыс жасау билмейды, билими жок фармацевт улкени де кишисиде, срогы откен дарилер сатады!
DS
Dene Sun
В восторге
Өзіме керегім әрқашан табамын, рақмет 👍
ГС
Гаухар Садыкова
Совсем не понравилось
Звондап озым амандасып,керек дарыны издеп сурасам маган наезжать етеды.Амандасуды да былмейды,телефонды алып да дейды.Да емес амандас бырыншы.Фирмада жок болса,сыз маган аналог усыну керексыз,осындай бар деп.Калай елмен жумыс жасап отырсындар?Мен кайдан былем ол дары шыгып жатыр ма или алып тастады ма пройзводствадан.Адам сиякты тусындыру керек,сен былсен бары быледы деген соз емес.Баягыда алып тастаган оны демей🤦♀️
Alikhan Turmagambet
Подошел сегодня в 20:30, закрыто и света не было
Айбын Калиев
В восторге
Отличная аптека! Всегда есть нужные лекарства, фармацевты приветливые и грамотные. Рекомендую.
В восторге
Ассортимент хороший, цены адекватнейшие!