Maki Maki
Кафе быстрого питания
DD
Duan Davidov
Алдын ала 1 кун бурын заказ бергем садикке уторник деп сагат 9:40 пицца дайын болады деген келсем пицца да жок дым жок ешкимге кенес бермеймин
Zhanerke Bekembai
Маки маки деген аты болмасааа фрии суып кеткен буланып жұмсарып кеткен ең үлкен порция дегені осы кішігіріп екен, крылышки көлемі мүлде ужас балапанның қанаттары сыяқтыы еще бағада қымбатт сушии дәмі жоққ шыны керекк лучше 2-3 сағат күтсекте Дулатовадағы точкадан заказ беру керек екен💔
Асем Каримова
Очень вкусно,работа сотрудниц на высшем уровне Спасибо большое Все свежее и вкусное
Aziza Arzieva
Самые не вкусные суши которые мы только пробовали 🥲
Агабек Мавлюдов
Өте керемет🔥
ainura ainura
Быстрая доставка и приятные цены. Заказывали роллы и пиццу, всё привезли тёплым и свежим. Отдельная благодарность оператору Эльнуре за быстрые ответы и оперативность💖✨
Амина Масут
Доставили во время, переживала что не успеют до ифтара, но прям во время успели. На удивление было все горячее и свежее. Очень вкусно 🤤 Спасибо за оперативность и доставку 👍❤️
Am
Ako mkst
Пицца заказ берген кдм тез уаквттв акелп берды дамы отк кушты келуге советую!😍 Жақсы мекеме екен. Тамақтары дәмді, бағасы да қолжетімді. Қызмет көрсетуі ұнады, бәрі таза әрі жайлы. Заказды тез акелып берды, компашка бодып баруга стоит. Всем советую 😍😍 И цены низкие, а еда качественная!!
(🤍)
Қалайсыңдар маки маки ден тамак жеу кушты Го я дәмі деген нанды прям чоткии гр маган унаиды енды жазатын созде калмады Го тамак каита каита жегын келе береді тоиып турсанда 💗💋❣️💋💋❣️
a
aiauu
Маки Маки – өте жақсы орын. Тамақтары жаңа әрі дәмді дайындалады. Роллдары әдемі әрі тойымды. Қызмет көрсетуі де жақсы, тапсырыс көп күттірмейді. Жалпы атмосферасы жайлы, достармен баруға қолайлы. Маған ұнады.
akonsya
Maki Maki — өте күшті жер! 🍣 Роллдары свежий, порциясы жақсы, дәмі топ. Доставка да жылдам. Осындай сервис үшін рахмет, енді жиі заказ беремін! 🔥
Сая 💕
Очень вкусные соусы и свежие ингредиенты. Пицца и роллы тают во рту. Официанты внимательные, помогут с выбором.отличное место для встреч с друзьями
Акмарал Бекшураева
Недавно заказывали роллы маки маки все очень понравилось роллы вкусные свежие и хорошо приготовлены порций нормальные, всё аккуратно упаковано заказ сделали быстро, ждать долго не пришлось остались довольны обязательно закажем ещё.
balaiym ❤🎀
оте адемы дамдеры керемет, уауу айта алмайм енди дамын оте тартымды апитетты ашып жбереди советую, ала бериндеррр❤😍
Мико К
Өте керемет жер! Тамақтары өте дәмді, суши мен пиццаның сапасы жоғары. Барлығы жаңа дайындалғаны сезіледі. Қызмет көрсету де жақсы, қызметкерлері сыпайы әрі жылдам жұмыс істейді. Атмосферасы да жайлы, достармен немесе отбасымен келуге өте қолайлы. Тағы да міндетті түрде келеміз!
nazira Samat
Бүгін әдейі ерте бердім заказды, демалыс әрі мейрам ғой деп, соның өзінде 1 сағат кешіктіріп алып келді, ауызашарға жейміз деген пицца суық күйінде жеткізілді. Енді заказ бермеймін. Өте дәмді деп жазып жатқандар таныстарыңыз ау, әйтпесе жеткізу қызметі мүлдем төмен дәрежеде екен, қаншама жалоб масқара.
Aligoo _
1сагатын колемынде дайын болады деген 3сагат болды алы жок жасам каз курер кетты казыр курер жолда дей береды
Алмагуль Каленова
Ужасное обслуживание сказали что ожидание 30 минут сидели в макм маки целый час больше Бесагаш не пойдем. Чек не дали. Одминистратор не работает. Повара на мыло.требуем чтобы быстрее работали или чтобы сказали точную времю
Karim Tairov
Сказали ждать 30 мин Оставил номер так как был рядом как будет готова позвоните мне не сложно было мне было главное что б позвонили сразу как я и попросил В итоге они не звонил через час сам пришел в итоге готов был он давно остыл хотелось жаренные поесть свежие А ели просто не стали звонить
A.A.Q A.A.Q
Заказывали здесь суши и пиццу несколько раз — всегда на высоте! Продукты свежие, роллы красиво оформлены, пицца горячая и вкусная. Доставка оперативная, курьер дружелюбный. Отличное соотношение цена/качество. Будем заказывать ещё! Оператор топ топ топ
Kaiara Zxv
Были в зале, возникли небольшие проблемы с посадкой, но администратор сработала максимально профессионально и оперативно. Всё решила быстро, спокойно и с улыбкой - чувствуется уровень сервиса и уважение к гостям. Очень приятно, когда в любой ситуации находят решение, а не оправдания. Такие сотрудники действительно создают атмосферу и оставляют хорошее впечатление. Классная девушка и отличный сервис 🤍
GF
Giroo Fhiie
Афицантка озі ораза ашып жур обслужевания ноль питцаны 30 миннута алып келді потом жарты сагаттан сон крылышки алып келді одан кейін тагы куттіріп суши стоит карочи апетиттің барін құртты
А Н
Рис не свежий,заказала 2 чиз угря и 1 чиз лосось,в итоге привезли только 1 угорь и 1 лосось,написала,довезли через 40 минут Так же курьер разговаривал только на казахском,я например не понимаю 🤷♀️ как мне было объяснить ему.
B Serikkanova
Доставка 2 часа, все остыло, в суши рис не свежий. Еда не понравилась. Поменяйте поваров и курьеров. Все отзывы покупные. Деньги и время на ветер.
ST
Shuga Torehanova
Өтееее дәмді ,балғын,мол болды!Іші тап таза,қызметкерлері сыпайы 😇+маргарита сыйға берді рахмет көп көп !Соңғы кезде басқа точкаларында сапасы нашар еді ,ал бұл точкасында прям как надо😋тұтынушыларыңыз көп болсын
Barkhytov Iliyas
Заказывали доставку домой. Курьер приехал быстро, роллы горячие, соусы вкусные. Очень выручили перед семейным ужином.😊
Айбарыс Жанатулы
Пиццасы да бөлек әңгіме! Қамыры жұмсақ, қытырлақ шеті бар, үстіндегі салмасы мол. Ыстық күйінде берілгенде тіпті дәмдірек.❤️
Аdik .
Очень вкусные соусы и свежие ингредиенты. Пицца и роллы тают во рту. Официанты внимательные, помогут с выбором. Отличное место для встреч с друзьями🙌🏻🙌🏻😁
Aika B
Приятно удивила доставка курьер приехал быстрее, чем ожидали, еда осталась горячей. Роллы вкусные, ингредиенты свежие. Теперь заказываем только сюда😊😁
Batyrhanovnaa_ _
Маки Макиде тағамдар нағыз дәмді! Роллдары балғын, пиццасы ыстық әрі тойымды. Қызметкерлері сыпайы, барлығы көңілден шығады. Бір рет барып көрген соң, қайта барғым келеді😊😊
aru'na ✨️
Қызметкерлері өте сыпайы әрі жылы қарсы алды. Тапсырысты тез қабылдап, бәрін түсінікті етіп жеткізді.😊😊😊😊
k
Тағамдары керемет, порциялары тойымды. Қызмет көрсету жылдам әрі сыпайы. Бір рет барып көрсең, қайта барғың келеді рахмет 🌹
Aiaru Badambek
Нурбакыт
Даяшылар оте сыпайы, ілтипатты. Тапсырысты тез кабылдап, барын укыпты акелды. Осындай сервис ушн кайта кайта келгын келеды.🙌🏻
balym.
Маки Маки достармен не отбасыңмен барып, дәмді тамақ жеуге болатын жайлы орын. Дәмі жақсы, бағасы қолжетімді, қайта барғың келетін жер.🫰🏻
Анжела Ғинаятова
доставкасы ұзақ, 2 сағат дегенде келді, хотя үйімізден 1 км жақындықта тұр. суши-пиццалары суып қалған, дәмсіз👎🏻👎🏻👎🏻
АО
Абдулали Омаров
Персонал вежливый, помогают с выбором. Ничего долго ждать не пришлось, всё чётко и без лишней суеты.🙌🏻
Ramazan Onalbek
Маки Макиге алғаш рет бардым, бірақ соңғысы емес сияқты 😄 Роллдары өте дәмді, порциясы үлкен, бәрі ұқыпты жасалған. Әсіресе ыстық роллдары қатты ұнады сырты қытырлақ, іші жұмсақ.
nazym
Бүгін отбасыммен маки маки ге барып қайттым, тамақтары қатты ұнады дәміде өте керемет. Суши пиццаларын ыстықтай әкелді, ал обслуживаниесы катты ұнады оффицанттары мейірімді екен тағы келіп тұрамын😁😁😁
N
Nurik
Maki Maki кафесіне алғаш рет бардым, өте қатты ұнады! Атмосферасы уютная, чисто и приятно сидеть. Қызмет көрсету деңгейі жақсы, персонал вежливый и быстрый. Роллдары өте дәмді, свежие и аккуратно приготовлены. Особенно понравились горячие роллы — вкус просто супер! Бағалары да қолжетімді, качество соответствует цене.
zhan _
Бүгін Маки Макиге барып, жақсы әсер алып шықтым. Тамақтары өте дәмді, роллдар жаңа дайындалған. Пиццасы да ұнады. Тағы келіп тұрамын🔥
zhanek ss
тамактары оте дамдыы 10/10 советую всегда осы жерден аламыз🤎😋 офф(ка)ларда өз жұмыстарын жақсы біліп істейді люблю очень сильно❤️
Айкөркем Бакытжанкызы
Очень понравилось это кафе! Уютная атмосфера, чисто и красиво. Персонал вежливый и внимательный, обслуживание быстрое. Еда была очень вкусной, всё свежее и красиво подано. Спасибо за отличный сервис!
ErlANOV S
ДАМДЫ КАЙФ КЕЛЕСЫДЕ ДЕ СЫЗДЕРДЕН АЛМАСАМ БЫР АЛЫП ЕДЫМ ДАМЫН АЙТА АЛМАЙМЫН СМЕЛО АЛА БЕРЫНЫЗДЕР АЛСАНЫЗДАР ОКЫНБЕЙСЫЗЕДЕР🤭 КАЙТТАН АЛГЫМ КЕП ТУР
Б0
Берик 007
тагамдары свежый дамды куйынде жеткызылды алганыма еш окынбедым келесыдеде макимакиден заказ беремын барыне усынамын
Kundyz Zhambylkyzy
макимаки оте ответственный екен бурын баска заведениелерден заказ беретын едым енды тек макимакиден заказ беретн болдм
Абдурахман Алимбай
Багасына стоит тагамдары роллдары жинакы жасалган,шашылып кетпейды доставкасы кала ышынде тегын,еще тез жеткызеды екен барыне советую
A🎀
Ayauka 🎀
Осында үнемі заказ беремін. Сапасы әрқашан бір деңгейде, тұрақты жақсы. Доставка тегін болғаны ұнайды, артық шығын жоқ. Ұжымға рахмет🔥
Diana Nuridilla
Заказывали маки и суши-пиццу на ужин, всё очень вкусно. Рыба свежая, рис не разваливается. Доставили быстро, и приятно что доставка бесплатная. Будем заказывать ещё💕
s Yessim
Очень понравился сервис. Оформили заказ быстро, оператор вежливый. Суши крупные и аккуратные. По вкусу всё супер, особенно суши-пицца 🔥