Bonbonnieres_02
Копировальный центр
Службы
Очень понравилось работа,вежливая девушка всё сделала так как надо даже ещё лучше теперь буду только тут заказывать 👍
Dzhalgasbekova Ayaru
Өте керек кезде көмектесіп, күштілееп фотоларымды шығарып берді торттың үстіне қоятын 🥹🥹 рақмет үлкен 🫶🏻
Kaus 🧟♀️
ОТЕ КАТТЫ УНАДЫЫ🫶 Качество,бага,упаковка бары кушты🔥 Жасап берген упаковкасыда адемы,уялмай бере бересын 😻 РАХМЕЕЕТ
Жанболат
Сделали фото книжку маме получилось очень красиво сделали все очень быстро и качественно ❤️
Gulaina Jeniskyzy
Өте керемет,әрі арзан! Рахмет жұмысыңыз үшін,маеан өте ұнады💞💞💞💞
MK
Mereika K
Очень качественная работа и сервис топ , удачи вам😍
Aben Ali
Өте керемет! Кез-келген уақытта, керек болса дайындап береді! Қатты ұнады 💪🏻
JJ
Juldiz Jursinbekova
Ути, смотрите как мне мило оформили и передали мой файл через курьера,😭💔🫰 так оперативно и профессионально. Рахмет! 🫶 Всем обращаться к Аиде. ❤️ Удачи Вам! 🙌
Maga Peshkom
Керек кезде тез жасап береді, рахмет
Nuri 🫦
Өте кушты және тез жасап берді,уакытымызды үнемдедік рахмет көп көп😍😍
Улбосын Елюбаева
хочу выразить огромную благодарность девушке! сделала распечатку быстро, аккуратно и именно так, как я просила даже поздно ночью вышла на связь и помогла за это отдельное спасибо! очень внимательная, вежливая и ответственная Теперь буду печатать только у неё! ❤️✨
Musabekova Aida
Тез жауап береді, түнде срочно шығаратын қағаздарым болған соң осы жерге жазып едім. Тез арада жасап берді және жақын жерде ыңғайлы екен
Алтынай Аршалимова
Өтте тез шығарып берді
Айжан Алижанова
Қайырлы түн! Шұғыл түрде мақтау қағазын шығару керек болып жазғанмын. Тез арада шығарып берді, қағазы өте сапалы қатты екен бояуы қанық түскен КӨП РАХМЕТ! ВЫРУЧИЛИ! Еңбегіңіз жана берсін, табысыңыз арта берсін🤲
Yeldar Satybaldy
Хорошие услуги
AY
Amina Yeldosova
Өте сапалы,тиімді бағада жасап бергеніңіз үшін үлкен рахмет🥹🤍 Барлығы қатты ұнады😍 Суреттердің түсі анық әрі тұнық👍🏻
Kundyz Kan
Хороши сервис
Aset Orazbay
Тез шгарып берды 👍
Жан торе
Тапсырыс бердім сол күні акеп берді тез арада, өте қатты ұнады 👏👏👏
Kasym Kuanyshpekov
Вообще супер очень качественно и быстро молодцы 👏
АЕ
Аркалык Ерболат
Просто супер 👍
Айдос Досмагулов
Рахмет уакытынды тез жасап берди сапасыда жаксы
GI
Gulbostan Ibdiminova
Обратилась через ватсапп , быстро ответили и сделали качественную ретушь. Всё аккуратно и натурально. Понравилось обслуживание: быстро отвечают, всё поясняют и выполняют работу в срок. Ретушь качественная, советую.