Cybervortex
Aisultan Bakytzhan
Компютер клуб имба просто тағы 3 сағатқа 1600тг арзан и они добрые люди
A
Adil
Компы не очень, сидеть не удобно, мест не хватает для рук, лагает по жести пабг и кс, доту еще можно играть в целым не очень место , накрутка коментов
Bagybaai _
Очень хороший комп клуб обслуживание хороший мне очень понравилось
2 марта 2026, официальный ответ
Благодарим за посещение! Будем рады видеть вас снова в нашем клубе.
V0
Ver⛰️ 02
Хороший комп-клуб, мощные компы, уютно. Кассирша красивая — уже повод зайти 😊
2 марта 2026, официальный ответ
Мы очень рады, что вы посетили нас! Приезжайте еще раз)☺️
Dulat Malikov
Атмосфера уютная, компы мощные, всё работает быстро и без лагов. Персонал вежливый и внимательный — всегда помогут и подскажут. Отдельный плюс: кассирша просто красотка 😍😍
2 марта 2026, официальный ответ
Спасибо за доверие! Будем ждать вас снова.🙏🏻
Молдияр Боранов
Компютерлері керемет 240 герц тен барлыгы катпай зор стиді , сеть токтамайды жане катпайды екен багаларыда арзан колжетімді баруга стоит оз басым барып скидка бонус косып берды кушти 👍👍👍
2 марта 2026, официальный ответ
Быз куаныштымыз сызге унаганга тагы келыныз бонустар беремыз 🙏🏻👍🏻
KD
Kudyret Dosmagambetov
Компьютерлеры Оте Кушты ауыз ашардан кейын тема кетеды багасыда Арзан екен советую 👋🏻
Рахмет сызге , достарынызгада кегес берсеныз болады ☺️👍🏻
ЖХ
Жанниет Хангельдина
Отызтарына қарап келіп едік ойдағыдай шықпад🤦🏻♀️ 1 сағат уақытым босқа кетті Сеть дұрыс ұстамайдя түк ойнай алмайсың. Кеңес бермеймінн
2 марта 2026, официальный ответ
Сыз бызде болган жоксыз неге отрк жазасыз) конкуренция да )
Ажар .
Девайсы в очень плохом состоянии. Клавиатуры залипают, мышки лагают, наушники работают с перебоями. Уақытымыз бостан босқа кетіп қалды🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Ayim Zeinollaeva
Дешевые девайсы, характеристики прошлого века
2 марта 2026, официальный ответ
Если вы сами игры не можете играть сами виноваты, приезжайте по факту покажу все играет нормально!
Ербол Калиев
Комп тема
KHAN 🇺🇸
Интернет работает хорошо, CSGO не зависает, не тормозит, всё отлично. Компьютер новый, всё работает отлично.
Bibarys Sharapat
Зор екен ойнағанға каеф лагат етпит компютерлер тупит етпит вашше проста бомба
N
Nurislam
Кампутеры хорошо не мерзнут не гонят с друзьями играли в кс все отлично советую приехать👍🏻
Абай Калдан
Хороший комп клуб, комп интернет не лагает. Советую
Adik🧢 D
Зор зор
Kanat Baizhanov
Кіргенен конфорт
Miko Rakhymzhan
Зор
Abo Amir
Оз басма катты унады кол жетымды бага атмосфера айталмаим енды😍 келыныздер оте жаксы жер екен
NA
Nurzhigit Abduraliev
Cybervortex өте керемет комп клуб барлық жағдай жасалған орналасқан жері де жақсы осы комп клуб қа келу ге кенес беремін жоғарғы денгей де жасалған
zs
zanggar suindik
Жақсы клуб, комптар қатпайды
insta: nursss_oi3
Cybervortex – керемет компьютерлік клуб! Атмосферасы өте күшті, жарықтары стильді, бәрі таза әрі ұқыпты. Компьютерлері қуатты, ойындар мүлдем лагсыз жұмыс істейді 🎮🔥 Пернетақта мен тінтуірлері де сапалы, ойнауға өте ыңғайлы. Әкімшілігі сыпайы, тез қызмет көрсетеді. Бағасы да қолжетімді. Достармен келіп, уақытты керемет өткізуге таптырмас орын. Міндетті түрде тағы келемін! 💯
Мобилограф SHYMSIDE🇰🇿
Уаааууу өте комфортный жер екен бағадарыда қолжетімді компютерлері 240грц тан түспейді қатпайды екен дерский ғой баруға советую
Мухаммед .
👍👍👍
KR
Kaysar Rysbaev
Компютерлері керемет 240 герц тан барлығы қатпай зор стиді , сеть тоқтамайды және қатпайды екен бағаларыда арзан колжетімді баруға советую оте комфортный жер кассир балада түсінбегеніңді айтсаң өзі істеп беріп жүрғой топ вапще 😍👍🏻
DA
Dastan Ahmetdin
Жақсы клуб екен. Балдармен ойнап қайттық кеше. Условиесі барі жақсы
UT
Ulbosin Tanirbergen
Обслуживание топ Бари кушти приходите советую👍👍
Айнур 🎀
Мына жерде пинг пен интернет жақсы екен. Келуге турарлык🔥🔥🔥🔥🔥👍
K7
KZ 700
Жақсы екен КС ойнадық өте керемет четка істеп тұр қатпайды пингте әдемі👍🏻👍🏻👍🏻
T.
Takengoı .