Love Flowers
Цветочный магазин
Baqytzhan Arystan
Тюльпаны очень красивые,и свежые Прям топп всем советую🔥🔥
sea_1.5_lab .
Честно скажу ужасная работа. Цветы вялые, какие то помятые. Ждали час целый. Я понимаю что праздники и много заказов, но нам сказали что 20-30 минут максимум, по итогу прошел целый час. Ужасно. Не советую. Говорилось что клубника в подарок, нам вынесли просто букет, мы спросили где клубника и только потом про нее вспомнили. В помещении сидит 6 человек только 2-ое из них работают.
B Erzhanova
Заказала сегодня букет на расстоянии. Очень понравилось обслуживание, очень приятный и вежливый консультант🫰 Собрали свежий и очень красивый букет, превзошли все ожидания.
😊😊😊
Нурия Оразалы
😍😍😍😍
А1
Александр 11111111
Акция бойынша қызғалдақтар мен құлпынай жеткізілді, бірақ тапсырыстарды шатастырып, гүлдерді екі есе аз жіберген. Мәселені шешуге 4 сағат кетті. Жеткізуді келесі күнге ауыстыруды ұсынды, бірақ 9 наурызда гүлдің не керегі бар?! Кейін жеткізу ақысын төлеуден бас тартты, ал мен бұған дейін олар құлпынайды салмай жіберген кезде қосымша бір жеткізуді төлеп қойғанмын. Әрең дегенде, жанжалмен Яндекс арқылы жіберді, бірақ есікке дейін емес — жай ғана картада тұрғын үй кешенінің маңын көрсетіп қойған. Сонымен қатар қызғалдақтарды да кішірек өлшемде жіберген, шамасы арзанырақ нұсқасын салған сияқты. Телефонға жауап бермейді, байланысқа өте құлықсыз шығады. Тіпті кешірім сұрауға да тырысқан жоқ, тек қалай да мәселені жауып тастағандай болды.
8 марта 2026, официальный ответ
Кеше клубникасы қалып кетіпті деп кешірім сұрап салып жібердік, енді бүгін гүлдердің 11 штук гүл жіб…
Aidana Nagashbaeva
Әдемі гүлдер, рақмееет, уақытылы, жылдам, әдемі🫶🏻😍😍😍
23 марта 2026, официальный ответ
Сізге ұнағанына қуаныштымыз🙃☺️🥳
СБ
Сымайыл Бахашбай
Гүлдері солмаған әдемі кеңес берем алуға.қызметтері көрсетуі 10/10 уақытылы жеткізеді екен.
Досымжан Оспанкулов
Гулдеры прям свежий,әдеміі.Маған ұнады😍😍👍🏻
arai arai
ұнайдыы🥰
25 февраля 2026, официальный ответ
Сізге ұнағанына қуаныштымыз, әрбір клиентке қуана қуана қызмет етеміз😊
Рухия Полат
Баска бокс заказ берген едык Каскеленнен❗️доставка толе еще 5500тг, ужассссно баска быр тюльпан салып жыберген,осы мерекены осылаи курткандарыныз ушын рахмет
8 марта 2026, официальный ответ
Букеттің суретін жіберіңіз, басы кішкентай дегенсіз, сөзіңізді растасаңыз дұрыс болар еді. Кішкентай…
abil
Очень рада что нашла идеальный цветочный! Вежливые работники, флористы профессионалы своего дела, и самое главное большой выбор цветов! Цветы свежие, шикарные, в большом количестве. Цены оправданы, за такие шикарные букеты всего копейки😍 Буду постоянным клиентом, большое спасибо что выручаете в праздники)
SB
Shugila Baibosyn
Гүл дүкеніне үлкен рахмет! 🌹 Флористер талғаммен, әдемі букет жасап берді. Гүлдер балғын, иісі керемет, қаптамасы да стильді. Қызмет көрсетуі сыпайы әрі жылдам. 100% ұсынамын!
Айка Қайратқызы
Прям гүлдіре адемі организования күшті бағалары тиімді ❤️❤️ маған ұнады совет беремін келіп алыңыздар 😍 Қуаныштарыңызда қызмет етсін 💕
erbazarovv ALI
Love Flowers улкен рахмет , гул сапасы деген жоғары . Алғысым шексіз
IB
Inessa Badan
Отличные ребята, собрали красивый букет из роз...свежие, ароматные цветы радовали несколько дней
ГЖ
Гулбахыт Жолдасова
Самые красивые цветы тут. Советую всем. Не пожелеете
Ммммм Ммммм
Кусты Керемет Сарыагашта жатып даставка жберген едым 20 минунтта жеткызды 👍🏾👍🏾👍🏾
MX
Mister X
Советую данный магазин. Всё по красоте и со вкусом
Спасибо
ОЖ
Оразалы Жулдыз
Кеше гүл алғанмын, свежиййй келді😍 Әлі де свежий болып тұр, еще закажу на днях👌🏻👍🏻👍🏻
АҮ
Асылбек Үсен
Рахмет үлкееен ұнады керемет гүлдері өте әдемі
Сырым
отличный сервис
Бакдаулет Оразалы
Лучшие и свежие цветы
БС
Баглан Суймели
Спасибо за красивый и свежий букет. 👍
MN
Murat Narman
Гүлдері керекмет екен👍 келіншегім мәз😅 керемет
Балнур Шалкарова
Бибарыс Жузтай
Лучший светочный магазин👏👏👏👍👍👍
MW
MW WM
Цветы свежие, красивые🌹🌹 цены не завышены!
B
Beken