Car-Doctor
Супермаркет автотоваров
Полный спектр автоуслуг, автоаксессуары, запчасти и замена масла
Дастан Мерекибай
Отличный сервис. Все понятно и без лишних вопросов 👌 советую✊ молодцы ребята ❤️
DM
Danil Madaliev
Өте күшті қызмет корсетеді екен . Акциялар часто бағаларда керемет ... Рыйзамын . Всем советую
Khal Kulus
Нурлан мастерге Рахмет, майды сапалы Жане тез ауыстырып берди, консультант кызга Жане улга Рахмет, бонусный карта ашып шыгарып салды.
Частый гость
Али Оразалиев
Car-Doctor сервисінде май ауыстыру қызметін пайдаландым – бәрі өте жоғары деңгейде өтті. Қызметкерлері сыпайы, жұмысқа жауапкершілікпен қарайды. Майды тез әрі сапалы ауыстырып берді, артық күттірген жоқ. Бағасы да қолжетімді, ең бастысы – сенімділік бар. Көлігімді сеніп тапсыруға болатын жақсы сервис екен. Алдағы уақытта да міндетті түрде осында келемін. Ұсынамын!
ЭЖ
Эльмира Жумабаева
Car-Dacor өте жақсы, сапалы қызмет етеді, тез арада машинаның майын ауыстырды, ойдағыдай жасап берді👍💯 Кеңес беремін келіп көліктерңізді қаратыңыздар👍
Damir Bessikbayev
Өте ұнады, сервисы өте жақсы, админ қызға жеке рахмет. Вежливый персонал, жұмыстарын сапалы жасайды. Советую, смело доверять етуге болады
КБ
Казбек Бисекешев
Отличное место. Обслуживание хорошое, хот-дог, кофем угостили. Еще на сервис и аксессуары сделали скидку 🔥
БИ
Бахытбек Изембаев
Очень крутое место советую только у них меня масла быстро и качественно 👍🏻👍🏻
Smet Sake
CarDoctor авто сервис қызметіне рахмет.Менеджер Темірлан саған алғыс👍
Sultan Yd.
Лучшая замена масла в городе!🔥
НА
Нурбол Асимжанов
Темірлан деген жігіт қолы алтын жігіт екен! Машинамнын үтір, нүктесіне дейін қарап берді! Өз істерінің маманы екені көрініп тұр! Береке берсін істеріне! Рахмет✊🏻🔥
Car-Doctor, супермаркет автотоваров
30 марта 2026, официальный ответ
Здравствуйте Нурбол Благодарим Вас за обратную связь! Будем рады видеть Вас в нашем супермаркете сн…
Zhanibek 080
Работают от души👍🏻
МЖ
Мурат Жумажан
Буду приезжать только сюда мастера очень грамотные, после ремонта проверяют , и на счет консультации к Динаре Рахмет все четко объяснила ✊🏻
Рамиз Иминов
Супер обслуживания, относятся с пониманием и очень отзывчивые. Благодарю за качественное обслуживание и гостеприимство✊
Car-Doctor, супермаркет автотоваров
30 марта 2026, официальный ответ
Здравствуйте Рамиз Благодарим Вас за обратную связь! Будем рады видеть Вас в нашем супермаркете снова. С уважением, команда Доктор Автосеть
Sultankulov .
Мастер Тима өз жұмысының маманы бағасы қол жетімді 👍🏿
Еркін Сарсенбаев
Car-Doktor сервисіне көп рахмет, майды жақсы тез ауыстырып берді
AE
Abdurakhman Elebek
Нұрлан мастер тез арада сапалы жөндеп берді.ТЖО сервистік қызметі өте жақсы екен.
Алмаз Апсатар
Оте Жаксы