Bota
Ателье
Emma Lu
В восторге
Бота очень хороший специалист и добродушный человек) Цены очень хорошие, и обалденное качество работы, подскажет как сделать лучше☺️ Хорошо поболтали, буду ходить только к ней))
Алина Алпысбаева
В восторге
Өте сапалы😍😍 қатты ұнады Ісіңізге береке берсін🤗
MK
Marina Khusnitdinova
В восторге
Очень понравилось ателье Бота, мой заказ был выполнен профессионально и качественно, по приемлимой цене. Сама Бота очень приятный человек. Рекомендую данное ателье.
Дария Махамбетова
В восторге
Ең мықты ателье 😍😍😍Бота өз ісінің маманы идеальный көйлек тігіп берді.Өз ісіне өте ұқыпты қарайды,басынан аяғына дейін полное сопровождение жасады.Бота рахмет сізге үлкен🥹😍❤️Ісіңіз алға баса берсің🥹🥹❤️🔥
ЖМ
Жибек Мукажанова
В восторге
Өте керемет ателье, киімдерді сапалы әрі уақытында тігеді. Фигураңа сай дизайн таңдап береді👗😍орналасқан жері қолайлы👍🏼
Ш
Шайкамал
В восторге
Бота маған көйлектен бастап, костюмдер, шалбарлар, пальтоға дейін тікті. Тіккен киімдерінің сапасы өте жоғары. Киімдердің дизайнын да өзі сызып, ойлап табады. Сіздерге айтарым келіп ойланбай, киімге тапсырыс берсеңіздер қателеспейсіздер. Еңбегіңнің жемісін көре бер, қызым!
ЭЖ
Эльдар Жанибек
В восторге
Давно обслуживаюсь у нее,заказываю индивидуальный пошив,мастер на все руки,шьет очень качественно и быстро любые сложности!супер!всем рекомендую,лучший мастер в городе👍👍👍
NN
Nazgul Nazgul
В восторге
Бота өз ісінің маманы, күрделі дизайнды көйлектерді нөльден тігу мен қарапайым жөндеу жұмыстарына дейн профессионалды түрде жасайды, бірнеше жыл болды тек Ботаға сеніп тіккіземін!
СО
Сырым Орынбасар
В восторге
Ателье супер, качественно и красиво! Бота мастер с большой буквы. Всем рекомендую, если ателье то только сюда, всегда встретят с улыбкой.
ГД
Гулжанат Даукен
В восторге
Осындай ателье ашылғанына қуаныштымын😍 қызыметі жоғары деңгейде, қарым қатынасы өте жылы, атмосферасы сондай жағымды, қайтадан келе бергің келеді👍🏻 Бота ісіңізге сәттілік тілеймін!!!
DI
Dilnaz Imankulova
В восторге
Бота ханым өз ісінің шебері, қолы алтын жаан, ең ерекше коллекциялар осында😍✨ Еңбегіңіз жана берсін🫶🏻🥰
S7
Saniyusha 777
В восторге
Оте сапалы киiмдер, Бота оз исинин шебери. 2022 жылы заказ бергенмин койлек, али кунге дейн киип журмин, не тусi, ешкандай озгерген жок. Улкен Рахмет, Бота! Онериниз орге жузсин!
Мамыржан Сулейменов
В восторге
Большое спасибо за прекрасную работу! Всё выполнено качественно, аккуратно и точно в срок. Очень приятно иметь дело с таким ответственным и талантливым мастером. Рекомендую от всей души!
AO
Anar Omarova
В восторге
Киімімді осы ательеге сеніп тапсырғаныма қуаныштымын. Шебері әр детальға мән береді, тігісі мінсіз. Өз ісінің нағыз маманы. Сапа мен қызмет көрсету деңгейі жоғары. Рахмет сіздерге! Матаның сапасына да, тігісіне де ешқандай мін жоқ. Қызмет көрсетуі сыпайы, жылы қарсы алды. Міндетті түрде тағы келемін!
T
Tolkyn
Керемет ,жұмысың алға баса берсін .Клиенттерің көп болсын
А А
В восторге
Замок ауыстыруга бардым, оте жаксы жасап берди. Кыз приятная Бота деген
Перизат Нургалина
В восторге
Керемет ателье🤩👍🏻👍🏻👍🏻 очень довольна работой 👍🏻😍😍😍
Ruslan Dauletkhan
В восторге
Бота-мастер своего дела! С детства в этой сфере и всей душой👍🏻🫶🏼
Akbota Serikbolova
Өз ісінің шебері, өте тиянақты жасайды барлығын Бота😍 10 жұлдыз қоямын тағы❤️
Arailym Satjanova
В восторге
Давно Знаю Ботагоз ханым,очень трудолюбивая,просто золотые ручки🥹😍 Не первый раз делаю заказ 😍
Zhansaya Zeinetayeva
Бота Рахмет 🤗🤗🤗ашқан ісің берекелі болсын✊✊✊с любовью всегда делает 😍😍😍
Алмагул Алимкулова
В восторге
Керемет қыз Бота ісіңіз алға бассын. Өз ісіне ұқыпты, өте стильдеріңіз ұнайды.
ЖА
Жадыра Алимжанова
Трудолюбивый человек! Мастер своего дела. Желаю процветания
В восторге
Оте Керемет киимдери качественно тигилген адеми оз жумысына жауапкершиликти
Айнура Айнура
В восторге
Индивидуальный пошив очень аккуратно и качественно👍 мне понравилось
DS
Dinara Satbaeva
В восторге
Самый лучший в мире дизайнер Боташка🔝🔝🔝
Kuandyk Bazarbayev
В восторге
Өте керемет🔥тез әрі сапалы істейді
GS
Gauhara Shadymakhanbet
Ең мықты ателье, Бота Ханымның жұмысы ұнайды😍😍😍
Альбина Амирова
В восторге
Колы алтын кыз оте назик Бота
Musat Imankul
В восторге
Мықты дизайнердің ательесі😍😍😍. Ісіңізге сәттілік.
Aigul’ Kaziyeva
Понравилось
👍👍👍👍👍 Бота тек Алға
EN
Ernat Nurakhmetov
Өте сапалы киімдер😍😍😍
Балгын Байболова
В восторге
Бота молодец😍 өз ісінің шебері
Zuma Lashmaker
В восторге
Ателье, в которое хочется возвращаться снова и снова 🤍 Безупречный пошив, идеальная посадка и внимание к каждой детали. Здесь действительно умеют делать красиво и со вкусом!
Aygerim Alibek
В восторге
Осталась довольной Швеёй Бота, очень грамотно отнеслась к своей работе, отличный сервис😊 параллельно с моим костюмом отремонтировала маме рубашку, и даже предложила чай ❤️