Fleur de Rose
Цветочный магазин
SR
SSS Rsr
Совсем не понравилось
Продают несвежие тюльпаны , заверяют что свежие . Только открылись вам бы поработать над качеством , с открытия если вы так , то что дальше будет ? Выйдете на связь .
Ердаулет Тузелхан
В восторге
Гүлдері керемет! Таңдау да көп. Флорист күліп, жақсы қарсы алды. Тек осы жерден алатын болдым келесіде🔥💯👍🏻. Басқаларға да кеңес беремін,өкінбейсіздер.
Dilphuza Talipbay
В восторге
Мне понравился магазин с кофейней. Цветы свежие, букеты невероятно красивые. Кофе делает визит еще приятнее. Атмосфера уютная и вдохновляющая. Спасибо💞
ДА
Диана Алдибай
В восторге
Қайырлы күн! Сіздерден жақында анама гүлшоғын алған болатынмын.Алтын есімді қызметкерге алғысымды білдіремін.Жәй гүлшоғын емес өзінің махаббатын қоса жасағаны көрініп тұр!😍🥰🥰🥰Тағы келемін!!!Жігітіме осы мекен-жайды бердім.Маған да әдемі гүл шоғын әкелсін деп!😉🙏🏻❤️
Шамшия
В восторге
Брала букет у Алтын — очень довольна! 🌸 Красиво, аккуратно и с душой. Рекомендую! 💐
Мейіржан Құрбанбек
В восторге
Свежий ассортимент, приятные цены. Спасибо за отзывчивость персонала🙂↕️
Имангали Холбоев
В восторге
Кусочек уюта среди городского хаоса