Taza Kilem
Центр чистки ковров
Службы
Майнур Болат
В восторге
Кілемдерімді 2күнде тап-таза! Әдемі қылып жуып әкеліп берді. Керемет қызмет көрсету. Кілемдерден күшті иіс шығып тұр. Жаңа кілем сияқты болып тұр☺️☺️ Алла кәсіптеріңізге берекесын берсын!!!
TK
Adilbek Gapuov
Кушди ракмет таза жууылган
Dariga Tolepbaeva
В восторге
Қызмет көрсету сапасы жоғары. Уақытында әкеліп берді! Кілемдер тап-таза, бағасы да қол жетімді 🤩👍👍
AO
AyaUlym ORAZBAYeva
Понравилось
Кілемдерімді өте таза жуды. Көңілімнен шықты. Рақмет айтамын. Жұмыстарыңызға табыс тілеймін
НЖ
Нургуль Жамбырбаева
Мы очень довольны. Рахмет👍
МП
Мунира Пурханова
Таза жуыпты!!! Уақытында әкелді👍🏻
Рустем Байжанов
В восторге
2000-ші жылғы кілем, жуылған соң 2027-ші жылғы кілем болып келді. Молодцы.
Н
Нурик
В восторге
Быстро и качественно! Да и цена радует,не дорого! Всем советую.
Nurbek Chalabaev
В восторге
Отдал ковёр на чистку и остался очень доволен результатом. Ковёр был довольно загрязнённый, с пятнами и пылью, но после чистки выглядит практически как новый — цвета стали ярче, ворс мягкий и приятный на ощупь. Отдельно хочется отметить аккуратность и качество работы: никаких повреждений, неприятных запахов или остатков химии не осталось. Всё сделали в срок, без задержек, что тоже большой плюс. В целом отличный сервис, видно, что работают профессионалы. Смело могу рекомендовать тем, кто хочет освежить и привести в порядок свои ковры 👍
Рустам Ишмуратов
Понравилось
Тез арада келіп жуып берді
ГО
Гульдана Омертаева
В восторге
Таза кілем. Атына сай етіп жуып берді. Молодцы жігіттер. Жумыстарын алга баса берсін. Берекесін берсін. Шын отзыв. Бәріне осы жерге жууга шакырамын.
ГМ
Гульнур Муратовна
В восторге
Все очень круто, чисто и аккуратно🤩
Динара Абимолда
В восторге
Таза кілемге өзімнің өте кір кілемдерімді өткізіп едім, жап жаңа бодып қалды, өте таза жуып берді, иісіде керемет, жаңадан кілем алғандай қуанып жүрмін, ең бастцсы бағасы өте тиімді екен . Жұмыстарыңызға рахмет. Сәттілік.
NK
Nazym Kosbarmakova
В восторге
Маған сервис ұнады, тез келіп алып кетті, кілемдерім тап таза болып айтқан уақытында алып келді, рахмет балалар сыпайы екен
AD
Asel Dauletkanovna
Качественная чистка ковров. Я довольна 👍
Arman Kaipov
В восторге
Оте керемет таза жуады уйден алып кетип акелип берди енди тек таза килемге беремин сиздерге де совет беремин
Понравилось
Рахмет сіздерге , кілемдер тап- таза болып келді👍🏾
Светлана Куренбекова
В восторге
Очень удобно. Отвезли ковры, забрали, было готово в срок. Почистили отлично, зарах приятный, я довольна. Рекомендую всем.
💥 .
В восторге
Да, еще раз хочу сказать что Taza Kilem опять мння впечатлил. У меня был ковер очень грязный, все было в грязи и еще пахнул ужасно. Но когда в 13.03 (13 марта) пришел мой ковер, он как новый пришел. Огромное спасибо Taza Kilem!