Хан-Шатыр
Кафе
MZ
Missu Zh
В восторге
керемет жер, іші таза, тамақтары дәмді әрі арзан. Администратор Жұлдыз тәте мен официант Айғаным жақсы жұмыс атқарады. Алдында келгенде Жұлдыз тәте бәрін әдемілеп броньдап берді, бүгін тағы оралдық осы жерге, официант Айғаным күшті обслужить етті😍😍😍
Акнур 🤍
Куштыы кофешка👍🏻
Рустам Апакбаев
Совсем не понравилось
Шашлыки самые маленькие Про люля вообще молчу прилип к палочке как отходы выглядит Музыка громко играет
Роза Каирбекова
В восторге
Были сегодня 19.04.2026 очень всё вкусно. Сет очень добротный. Обслуживание очень высокое.
Алматы Алма-Ата
Было средне
Номер кайда заказ беруге???
ЛБ
Ляззат Базарбек
Совсем не понравилось
Бақперзент Мырзабай
В восторге
Бүгін тамақтануға келгенбіз. Новыйдан шыккан акцияны заказ бердік кукурозбен. Өте дәмді екен сөз жок😋Бақбала рахмет саган👍
AJ
Anvar Joldasbaev
В восторге
Отбасымызбен бірге отырдық. Сет шампурь заказ бердік. Өте дәмді тойымды екен. Келуге кеңес беремін. Бахош рахмет саган
6 посещений
Zhangul Kaliyeva
Понравилось
Кафе жақсы, қызмет көрсеткен Мерей, рахмет, қонақжайлы, сыпайы. Балықтың түрлерін қоссаңыздар тіптен жақсы болар еді... Балықтың ұны сәл көптеу болып кетіпті, ұнның дәмі сезіледі. Дегенмен қуырылу бойынша, балықтың сапасы бойынша дәмі жақсы болды. Тағамдардың дәмі жоғары деңгейде болды 👍
AN
Aidyn Nottingham Forest
В восторге
Все было вкусно, официантка Мерей прекрасно обслужила
N
Nurtas
В восторге
Шашлык вкусный Камшат жақсы қарсы алды респект
ЕИ
Ера Исмаил
В восторге
Очень вкусный шашлыки всем советую
Н
Нурберген
В восторге
Кешкі отыруымыз жоғары дәрежеде өтті көп рақмет кухня барлығы дәмді шашлык жұмсақ келесіде міндетті түрде қайта келеміз
Uldana Ruslankyzy
В восторге
Ханшатырда болдық, бәрі күшті болды, тамақтары да, қызмет көрсету де ұнады. Бақбала атты қыз қызмет көрсетті, клиентпен қарым-қатынас өте жақсы орната алады, керемет! 🫶🏻 Кеңес беремін келуге
DM
Dias Merdenov
Шашлык супер. Офицантка Бакбала хорошо обслуживала👍🏻 Всем советую🙌🏻
Nurbibi Zh
Обслуживание күштіі.Особенно Бақбалада😍
erasyl sadykzhan
В восторге
Спасибо Мөлдір за отличное обслуживание, обязательно придём ещё. Қазақша: Мөлдірге керемет қызметі үшін рахмет, тағы келеміз.
Biboshaa 1
В восторге
Өте керемет қызымет көрсету Бақбала сізге рақмет!!!!
Зеретай 🤍
Тамактары дамды. Кызмет корсету жогары денгейде. Бақбала рахмет саган👍
Ulbosyn Kamal
Очень вкусно 😋☺️ Бақбала өте сыпайы керемет официант 👍
UM
Ulbakyt Myrzabai
В восторге
Бакбала молодец умница.Кафеге келуге кеңес берем.♥️👍🏻🔥✨
Jansaia ❤️
В восторге
Хан-Шатыр маған өте ұнады 😍 Тамақтары дәмді, атмосферасы адамдары күшті екен.Бақбала деген қыз өте сыпайы, жылы жүзді, обслуживание на высшем уровне😍маған бәрі ұнады😘 Міндетті түрде тағы келем ❤️
Айсауле Шеңгелбай
В восторге
Бакбала молодец умница. Кафеге келуге кеңес беремін👍
JA
Just Aya
В восторге
Хан шатыр кафесы маган унады. Тамактары дамды. Офицант Бакбала жахсы кызмет жасады. Рахмет саган!
Акмор
В восторге
Ханшатыр кафесынын тамактары дамды унады бызге😋Бакбала деген официант кыздын кызметыне рахмет👍 буйырса тагыда келемыз🥰
Н
Нурбану
В восторге
Тамактары оте дамды😋 Бакбала жарайсын!
Айкен Айтжанов
Частый гость
ДИ
Дина Имангелды
В восторге
Бүгін кафеде болдым. Шашлыктары өте дәмді. Қызмет көрсетуі өте керемет. Бақбалаға көп рахмет!
Частый гость
Balzhan Z
В восторге
Барлығы өте дәмді қатты ұнады😍 Жұлдыз ханым өте сыпайы түрде қарсы алды☺️ Үлкен рақмет❤️
Алма Карибдосова
Не понравилось
Были вчера в кафе, под тарелку не постелили салфетку, ждали вместо 20 мин , час. Хотя посетителей было мало. Взяли сет сазан и шашлыки.У сазана был странный привкус , нам не понравилось. Газированной воды не было,лаваша то же не было жаль. Может кому то и нравится не спорю. Но больше туда не пойдем к сожалению.
меирлан Юлдашбаев
В восторге
сәлеметсіздерме, кеше отбасымызбен осы кафе хан шатырға барған болатынбыз, тамақтары өте керемет, ыстықтай бәрін әкеліп берді Нұрым деген официант 😍 Барлығы ұнады Нұрым официантқа рақмет айтамыз. обслуживание 10/10
Альфия Садыкжан
В восторге
Сегодня мы с подругами были в Хан-Шатыр все понравилось и было вкусно Нас обслуживал официант Нурым Респект Нурым 10/10 Обслуживание на высоте Оставил хорошое впечатление Нам все понравилось 😍
Arai Aubakirova
В восторге
Нурым очень вежливый и внимательный официант. Быстро обслужил, помог с выбором блюд, всё принесли вовремя. Отличный сервис, спасибо
Erkhann _
Понравилось
Барлығы керемет🌹👍
Максат
В восторге
Добрый вечер были с Любимой в этой кафе всегда рады посетителям хорошая атмосфера, вкусная еда и быстрое обслуживание особенно благодарим официанта Нурым 👍
Д
Дана
В восторге
Сегодня вместе с любимым мужчиной наслаждались прекрасной кухней и чудесной обстановкой вашего кафе. Всё было организовано на высочайшем уровне! Особая благодарность официанту Нурым за рекомендации и внимательность. Спасибо вам!»
BY
Bolat Yespayev
В восторге
Очень понравился сервис, оперативно все работает в отношении официантов, особенно старший официант Мерей очень отзывчивый и очень ответственный короче рекомендую!
ЕА
Ербол Абетов
В восторге
Шашлык өте дамды унады достарымызбен тойып кеттык официант Семейге Рахмет тез тез барлығын акелып барды
Саня Эркин
В восторге
Бары өте дамды болды жане персонал жақсы екен. Сонын арасында бізге қызмет көрсеткен Нұрым деген официантқа алғыс айтқым келеді барін ұқыпты жасап жақсы қарсы алды
Мади Ануарбек
В восторге
Жәнібек өте сыпайы, қызметі ұнады.
alu. er
В восторге
очень вкусный шашлык. официанты вежливые и работают быстро. официант Нурым хорошо запомнился, очень хороший человек
Abdullaeva Sveta
В восторге
Ходили отмечать День рождение сотрудницы.Все понравилось шашлык очень вкусный салаты тоже. Отличное обслуживание оффециантка Мерей обслуживала отлично.
AB
Aibarsha Bayzhanova
Бары дамды ышы кушти Адеми Татти мерей молодец
ГХ
Гульназ Халыкназарова
В восторге
шашлыктар кухня барлыгы дамды коп ракмет мерейге ракмет
Акмарал Игиликова
В восторге
Бари дамди,керемет.Офицанттары да жаксы.
Ayanat S.
В восторге
Хан Шатыр кафесінде Нурым официант жақсы қызмет атқарды, вкусно, уютно и хорошое обслуживание
Назерке Имамадин
В восторге
Всё понравилось уютно и вкусно. Официант Нурым очень вежливый и внимательный, обслужил быстро. Спасибо за хороший сервис!!
Балнұр Еркін
В восторге
Бізге қызмет көрсеткен официант Нұрымға ерекше алғыс айтқым келеді! Өте сыпайы, күлімсіреп қарсы алып, тапсырысымызды тез әрі қателіксіз орындады. Қонақтарға деген қарым-қатынасы өте жоғары деңгейде – әрдайым көңіл бөліп, бәрі ұнап жатқанын сұрап отырды. Осындай жауапкершілігі мықты, өз ісін жақсы көретін қызметкерлер мекеменің беделін көтереді деп ойлаймын. Нұрымға жұмысына сәттілік тілеймін, міндетті түрде тағы келеміз! 😊
Mukhametbay D
В восторге
Шашлыктары өте дәмді,күнде барамын оффицианттары жақсы жұмыс істиді,Нұрым деген тем более күшті бала әдемі жұмыс істиді,тамақтарыда өте дәмді