Alliance Consult
Консалтинговый центр
МУ
Макпал Уразалиева
В восторге
Сәлеметсіздер ме! Маған осы компанияның жұмысы қатты ұнады рахмет.
AM
Aibek Mamyshev
Алиман Итенова
В восторге
Добрый день! Хочется отметить Малику и Аскара, которые знают свою работу, объясняют и решают профессионально и без лишней суеты. Здесь нам помогли разобраться в нашей ситуации и нашли решение. Мы остались очень довольны результатом. Спасибо большое! Будем рекомендовать.
Sultan Erbosynov
Совсем не понравилось
Худшее место. Не рекомендую ходить.
Бакытгуль Ахатаева
В восторге
Сәлеметсіздер ме! Маған осы компания қатты ұнады қалаған сумманы шығарып өте жоғары деңгейде жұмыс істейді Менджерлері де өте қарапайым кісілер жақсы түсіндіреді маған қатты ұнады
РТ
Рустам Татыбаев
В восторге
Ребята круто молодцы💯🔥, Малике отдельное спасибо всё чётко объясняет и это работает. Всем советую 💯💯💯
ГА
Гулназ Акымканова
В восторге
Өте жақсы компания,қалаған сумма шығарып берді төмен пойызда
MK
Meirambek Kozybagarov
Обслуживание жаксы
ЖА
Жанара Алибекова
В восторге
Улкен шексиз рахметимди айткым келеди Малика Аскар рахмет барлык колдан келетин комегин берип комектесип кридит шыгарып берди Алла разы болсын жумыстарына табыс тилеймин шын журектен рахмет 😘😘😘🙏🏻
Алишер Жусип
В восторге
Альянс Консалтқа досымның ұсынысымен келдім. Күннің соңына қарай барған едім, соған қарамастан бәрін қарап, үлгеріп шықтық. Барлығы нақты әрі түсінікті болды
Aruzhan Ibrasheva
В восторге
Раньше сама ходила по банкам, несколько раз подавала на кредит, но везде получала отказ. Уже думала, что мне вообще не одобрят, тем более у меня нет пенсионных отчислений,но мне одобрили и даже больше чем просила. Спасибо Малика 🫶🏼
Ibragim Dzhalgasov
В восторге
Alliance Consult компаниясына несие алу мәселесі бойынша жүгіндім. Менің менеджерім Малика болды. Ол менің жағдайымды мұқият қарап, бұрын неге бас тарту болғанын түсіндіріп, несие алу мүмкіндігін арттыру үшін нені түзету керек екенін айтып берді. Ұнағаны — олар кредиттік тарих пен банк үзіндісін толық қарап, нақты ұсыныстар береді. Қателерімді түзеттім, нәтижесінде несием мақұлданды. Маликаға кәсібилігі мен мұқият қарағаны үшін ерекше алғыс. Ұсынамын.
АЖ
Асель Жамангарина
В восторге
Біраз жерге барып ақша ала алмай историямды құртып алып едім. Альянс консалтқа Рахмет осы историямен ойлаған ақшамды шығарып сразу қолыма ақшамды берді. Енді таныстарыма да айтамын Рахмет сіздерге